Obklady a dlažby v imitaci dřeva: Trend, který si zamilujete

Technologie 3D tisku přinesla revoluci do světa obkladů a dlažeb. Díky ní můžete mít ve svém domově věrnou imitaci dřeva, která vypadá skvěle a snadno se udržuje.


Obklady a dlažby v imitaci dřeva se staly neodmyslitelnou součástí moderního interiérového designu. Díky pokrokové technologii 3D tisku dosahují tyto produkty neuvěřitelné věrnosti vzhledu pravého dřeva. Ať už plánujete rekonstruovat koupelnu, kuchyni nebo obývací pokoj, obklady a dlažby v dekoru dřeva vám nabídnou estetické a praktické řešení.


Věrné předloze díky 3D tisku

Dnešní technologie 3D tisku umožňují výrobu obkladů a dlažeb s tak precizními detaily, že je na první pohled téměř nemožné je odlišit od skutečného dřeva. Tento pokrok přináší nejen krásu přírodního materiálu, ale i odolnost a snadnou údržbu keramických obkladů a dlažeb. V naší nabídce naleznete produkty, které díky této technologii přinášejí do vašich domovů kousek přírody.


Široká nabídka formátů a využití

Naše kolekce obkladů a dlažeb v imitaci dřeva zahrnuje všechny klasické formáty, navíc ale také oblíbená prkna 60x10 cm, 120x20 cm, 20x60 cm, 30x60 cm, 15x60 cm, 20x90 cm,  30x120 cm, 30x160 cm a další. Tyto formáty umožňují snadné přizpůsobení každému prostoru a dodávají interiéru autentický vzhled dřevěných podlah. Navíc, některé dlažby jsou vyráběny v tloušťce 2 cm, což je ideální pro venkovní terasy. Tímto způsobem lze snadno vytvořit plynulý přechod z interiéru do exteriéru, což je nejen estetické, ale i praktické řešení pro moderní bydlení.


Speciální povrchy a barvy

Produkty jako řada Nordic Wood od NovaBell nabízejí speciální povrchy, které dodávají vašemu interiéru jedinečný charakter. Natural povrch se vyznačuje autentickou a přirozenou texturou, která napodobuje skutečné dřevo, zatímco Flamed povrch přináší jedinečný dotek s jemně vyrytým vzorem, který připomíná dřevo zpracované ohněm.


Technologie výrobců v naší nabídce zvládají věrně imitovat různé druhy dřeva nejen barvou, ale i strukturou a reliéfem. Například keramická dlažba Artwood, jež díky pokročilé digitální 3D tiskové technologii do vašich interiérů vnáší neuvěřitelný realismus a hloubku přírodního dřeva. V nabídce jsou odstíny jako Artwood Malt, Artwood Honey, Maple, Clay nebo Cherry, které každý svým vlastním charakterem unikátně obohatí váš interiér.


Ekologická řešení

Mnoho dlažeb z naší nabídky je částečně vyráběno z recyklovaných materiálů, což přispívá k ochraně životního prostředí. Například řada Nordic Wood se pyšní těmito ekologickými vlastnostmi. Některé produkty, jako RAKO Castone, dokonce získaly certifikace EPD a LEED, což potvrzuje jejich šetrnost k životnímu prostředí.


Odolnost a výhody keramické dlažby

Keramická dlažba nabízí nespočet výhod, mezi něž patří vysoká odolnost vůči opotřebení, snadná údržba a dlouhá životnost. Na rozdíl od pravého dřeva, keramická dlažba nevyžaduje speciální ošetření a je odolná vůči vlhkosti, což ji činí ideální volbou pro koupelny a kuchyně. A co je nejlepší? Pro krásnou "dřevěnou" podlahu nemusí být pokácen jediný strom.


Špičkové značky na jednom místě

V naší vzorkové prodejně ve Vestci u Prahy máme vystaveny nádherné produkty od předních světových výrobců jako jsou NovaBell, Tubadzin, Ceramika Paradyz a další. Na ploše 200 m² si můžete prohlédnout širokou škálu vzorků a na vlastní oči se přesvědčit o jejich kvalitě a kráse.


Přijďte se přesvědčit sami

Navštivte naše koupelnové studio a eshop Sanita.cz a objevte širokou nabídku obkladů a dlažeb v imitaci dřeva. Naši odborníci vám rádi pomohou s výběrem a poradí, jak nejlépe využít tento moderní a stylový materiál ve vašem domově. Nezapomeňte, že při objednávce nad 10 tisíc korun neúčtujeme žádné dopravné!



Líbil se Vám tento článek? Pokud ano a chtěli byste dostávat upozornění do mailu na další naše články, tak využijte tento odkaz pro přihlášení do odběru. Máte-li nějaké připomínky ke článku, tak nám zde prosím zanechte komentář pod článkem, diskuse nás baví! A pokud nás chcete sledovat na sociálních sítích, budeme moc rádi, zde jsou odkazy: Youtube, Pinterest, Facebook.


Vložit komentář

Mohlo by vás také zajímat:

Kolekce Elba je spojení antického kouzla a moderního designu ve vaší koupelně
Kolekce Elba je spojení antického kouzla a moderního designu ve vaší koupelně

Pokud hledáte způsob, jak do své koupelny vnést eleganci a kousek přírody, kolekce Elba je tou pravou volbou. Tato kolekce kombinuje obklady v dekoru mramoru s motivy olivových listů a kapradí, čímž vytváří harmonický a vizuálně atraktivní prostor. Navíc, tato řada je dostupná za zajímavou cenu, která nabízí originální design a solidní kvalitu.

NovaBell Materia: Kouzlo ručně vyráběného cotta pro moderní domov
NovaBell Materia: Kouzlo ručně vyráběného cotta pro moderní domov

Pokud hledáte dokonalou kombinaci tradičního vzhledu a moderní funkčnosti, kolekce Materia od NovaBell je právě pro vás. Přineste do svého interiéru teplo a eleganci ručně vyráběného cotta.

Seznamte se s kolekcí Arrow od Equipe
Seznamte se s kolekcí Arrow od Equipe

Když se spojí inovativní design a pestré barvy, vznikne něco výjimečného. Přesně taková je produktová řada Arrow od španělského výrobce Equipe. Vyberte si z široké škály barevných odstínů a nechte se inspirovat netradičním tvarem obkladů.


Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit
MENU