Očarování jednoduchostí: Produktová řada Lua od švýcarského výrobce Laufen

V bytovém designu platí pravidlo, že jednoduchost a funkčnost se mohou stát synonymem luxusu. Přesně tímto heslem se řídí produktová řada Lua od švýcarského výrobce Laufen. Se svou historií sahající více než 125 let dozadu, Laufen je jedním z nejuznávanějších výrobců koupelnového vybavení. Výrobky od Laufenu spojuje nejen designová excelence, ale i technologická přesnost.


Architektura od Toana Nguyena
Když se setkává světoznámý designér a architekt Toan Nguyen s jedním z předních výrobců koupelnových prvků, výsledkem nemůže být nic menšího než dokonalost. Narozen v Paříži v roce 1969, Toan Nguyen je absolventem prestižní školy ENSI-Les Ateliers v Paříži. Po zkušenostech z návrhářských kanceláří v Paříži, Barceloně a Madridu spolupracoval s Antoniem Citteriem. V roce 2008 založil své vlastní designové studio v Miláně, které se specializuje na multidisciplinární projekty ve více oblastech.


Nadčasová elegance s produktovou řadou Lua
Přímočarý design, ve kterém se snoubí esence střídmosti s čistými geometrickými liniemi, dává kolekci Lua charakteristický ráz. Série je navržena tak, aby se hodila jak do soukromých prostor, tak do veřejných objektů. Co ale tuto kolekci opravdu vyzdvihuje na novou úroveň, je její nadčasovost.


Je téměř uměleckým počinem, jak Toan Nguyen dokázal sloučit nové vodovodní baterie, dokonale tvarované vany a rozsáhlou nabídku nábytku Lani do jednoho komplexního celku. Výsledek je holistické řešení koupelny, kde každý prvek má své místo a všechny prvky dohromady vytvářejí harmonický prostor.


Detaily, které dělají rozdíl
K celé kolekci Lua je dodáván široký sortiment vodovodních baterií, které dokonale kopírují designovou filosofii ostatních prvků v sérii. Tloušťka a tvar vodovodních baterií, spolu s elegantně zakřiveným výtokem a střídmou pákou, tvoří harmonický celek, který splynutím s ostatními koupelnovými kolekcemi umožňuje univerzální použití.

Koupelnový nábytek Lani
Ale co by byla koupelnová kolekce bez dokonalého nábytku, který by ji doplnil? K sérii Lua tak přináší Toan Nguyen i rozsáhlou řadu koupelnového nábytku Lani.


Tato kolekce nábytku je navržena s podobným smyslem pro elegantní minimalismus a funkčnost, jako má série Lua. Nábytková řada Lani nabízí širokou škálu úložných řešení, která jsou nejen praktická, ale také esteticky laděná tak, aby dokonale korespondovala s ostatními prvky kolekce Lua. Vytvořené s důrazem na kvalitu a odolnost, nábytek Lani dodá vaší koupelně ten poslední, ale neméně důležitý nádech rafinovaného luxusu. Je tedy jasné, že při kombinování kolekce Lua s nábytkovou řadou Lani od stejného designéra se naskýtá harmonická symfonie formy a funkce.


Závěr
Zkrátka, pokud hledáte víc než jen funkční prvek a chcete z koupelny udělat prostor, kde se setkává jednoduchost s nadčasovou elegancí, produktová řada Lua od Laufenu je tou pravou volbou. S její integrací do vašeho životního prostoru získáte kousek toho nejlepšího ze světa designu a architektury.

Líbil se Vám tento článek? Pokud ano a chtěli byste dostávat upozornění do mailu na další naše články, tak využijte tento odkaz pro přihlášení do odběru. Máte-li nějaké připomínky ke článku, tak nám zde prosím zanechte komentář pod článkem, diskuse nás baví! A pokud nás chcete sledovat na sociálních sítích, budeme moc rádi, zde jsou odkazy: Youtube, Pinterest, Facebook.

Produkty související s článkem

4.678 Kč / ks
7546 / ks -38%
1.361 Kč / ks
1701 / ks -20%
1.702 Kč / ks
2127 / ks -20%
1.140 Kč / ks
1839 / ks -38%
1.200 Kč / ks
1936 / ks -38%
1.246 Kč / ks
2378 / ks -48%

Vložit komentář

Mohlo by vás také zajímat:

Nenechte si ujít naši akci: Klozet Jika Mio Rimless se slevou 50%
Nenechte si ujít naši akci: Klozet Jika Mio Rimless se slevou 50%

Čistota a hygiena v novém světle - Jednou z hlavních výhod tohoto modelu je technologie Rimless. Absence okraje v toaletní míse zajišťuje, že se voda rozprostře po celé ploše, což umožňuje důkladné vyčištění po každém spláchnutí. Tato jednoduchá, ale efektivní inovace vám ušetří čas i námahu spojenou s údržbou.

Kolekce Kartell by Laufen nabízí originální produkty v barvách a povrchových úpravách, které lze libovolně skládat a vytvářet stále nové kompozice.
Kolekce Kartell by Laufen nabízí originální produkty v barvách a povrchových úpravách, které lze libovolně skládat a vytvářet stále nové kompozice.

Naprostá volnost, kterou nabízí kolekce Kartell by Laufen, nemá žádná omezení: koupelna se stává flexibilním prostorem, který se dokáže přizpůsobit novým životním potřebám a funkční kvalita souzní s designem a inovacemi.

Bidetovací toalety LAUFEN
Bidetovací toalety LAUFEN

Péče o tělo a dokonalá hygiena jsou aktivity, u kterých děláme kompromisy jen neradi. Stále vyšší nároky proto klademe také na vybavení koupelen a toalet. Jedním ze způsobů, jak z nich vytvořit ještě pokročilejší místnosti, jsou tzv. smart toilets.


Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit
MENU