Bidetovací toalety LAUFEN

Péče o tělo a dokonalá hygiena jsou aktivity, u kterých děláme kompromisy jen neradi. Stále vyšší nároky proto klademe také na vybavení koupelen a toalet. Jedním ze způsobů, jak z nich vytvořit ještě pokročilejší místnosti, jsou tzv. smart toilets.

Ač vypadají na první pohled jako běžné toalety, uvnitř ukrývají revoluční technologie s rozmanitou nabídkou funkcí. Kromě vysokého standardu hygieny poskytují také maximální pohodlí a vyžadují jen minimální údržbu.

Bidetovací toalety spojují funkce klozetu a bidetu a jsou dnes nezbytností každé moderní koupelny. Vyhledávané jsou zákazníky, pro něž je perfektní hygiena na prvním místě. Zatímco některé klienty vedou ke koupi zdravotní důvody vyžadující dokonalou čistotu, jiní je upřednostňují kvůli vysoce pokročilým technologiím. Oblíbené jsou ale i u těch, kteří nemají dostatek prostoru pro umístění toalety a bidetu zároveň. V našem sortimentu mohou zákazníci vybírat ze dvou inovativních produktů – sprchovacích toalet Laufen Cleanet Riva a Laufen Cleanet Navia. Kombinují v sobě nejenom prémiový design a kvalitní švýcarské technologie, ale díky jejich speciální konstrukci je lze snadno udržovat perfektně čisté,“ říká Iva Šedivá, vedoucí marketingové komunikace společnosti Laufen CZ. 

Perfektní hygiena i samočištění

Cleanet Riva a Cleanet Navia s integrovanou bidetovou sprškou již na první pohled zaujmou svým jednoduchým, a přesto elegantním designem. Celokapotované provedení z kvalitní švýcarské keramiky je pro maximálně snadnou údržbu vyrobeno bez jakýchkoliv spojů a bez oplachového kruhu. Nepřítomnost záhybů s obtížnou dostupností dává nulovou šanci nečistotám a bakteriím. Keramika je zároveň ošetřena speciální povrchovou úpravou LCC zabraňující usazování nečistot, majitelé klozetu si tedy nemusejí dělat starosti se zdlouhavým čištěním. Technologie uvnitř klozetu taktéž automaticky odstraňují vodní kámen při pravidelném odvápňování.

Pro udržení maximální čistoty používá toaleta hygienickou koncepci, kde se celý systém cirkulace vody tepelně sám čistí. K proplachu bidetovací spršky dochází vždy před a po jejím použití. Přestože je sprcha ukrytá v keramickém těle klozetu, umožňuje v případě nutnosti výměny snadné vyjmutí. Šikovně je konstruováno také sedátko s poklopem, které je vybaveno funkcí pro snadné odejmutí.

Toalety Cleanet Riva a Cleanet Navia byly speciálně navrženy tak, aby bylo jejich denní použití i přes pokročilou technologickou úroveň co nejjednodušší. Jejich autor, švýcarský designér Peter Wirz, se řídil především myšlenkou, že toaleta nesmí připomínat stroj, ale má být i přes svou vysokou praktičnost elegantním doplňkem koupelny. Oba produkty tato očekávání do posledního detailu splňují,“ upřesňuje dále Iva Šedivá ze společnosti Laufen CZ.

WC s chytrou technologií 

Veškeré pokročilé technologie jsou chytře ukryty uvnitř keramického střepu. Umožňují zvolit teplotu a sílu proudu vody nebo pozici sprchy, to vše v sedmi stupních různé intenzity. Uvedené sprchovací funkce, ale i další rozmanité nastavení se volí jednoduše pomocí postranního nerezového tlačítka. Zatímco stisknutí aktivuje či vypne proud vody, otáčením lze regulovat pozici trysky. Pomocí samostatného knoflíku vedle otočného tlačítka je pak možné navolit perineální spršku. Propracované funkce toalety lze nastavovat také prostřednictvím dálkového ovládání s dotykovou obrazovkou, a to včetně individuálního set-upu pro jednotlivé uživatelské profily. Každý člen domácnosti si fungování toalety přizpůsobí dle vlastních preferencí.

Větší uživatelský komfort

Ještě pohodlnější přizpůsobení umožňuje klozet Cleanet Navia, který se revolučně pojatou toaletou Cleanet Riva inspiroval. Je jeho mladší a finančně dostupnější verzí a jako první představil ovládání toalety pomocí aplikace. Díky rychlé oblibě je tato funkce nyní k dispozici i pro Cleanet Riva.  . „Při návrhu a výrobě klozetu Navia jsme kladli důraz na intuitivnější uživatelské rozhraní a snazší uživatelské nastavení, které je nově možné zadávat prostřednictvím mobilní aplikace. Klozet se lépe ovládá, jeho minimalistická konstrukce umožňuje snadnou údržbu a technologie se starají o perfektní čistotu. Svým kompaktním designem a atraktivní cenou je vhodný pro širokou cílovou skupinu. Uplatnění nachází v hotelech, ale i běžných domácnostech, pro které je hygiena na prvním místě,“ uzavírá Iva Šedivá ze společnosti Laufen CZ.


Vybrané funkce bidetovací toalety Cleanet Riva
Anální sprška
Perinální sprška
Oscilace
Pulzování
Programovatelná doba sprchování
Intenzita proudu vody (7 stupňů)
Pozice spršky (7 stupňů)
Teplota vody (7 stupňů)
Programovatelné uživatelské profily (4 profily)
Automatické odsávání zápachu
Noční osvětlení
Eco mode
Ovládání přes mobilní aplikaci

Vybrané funkce bidetovací toalety Cleanet Navia
Anální sprška
Oscilace

Buďte v obraze a sledujte nás na sociálních sítích: Youtube, Pinterest



Odběr novinek prostřednictvím e-mailu
Mail s novinkami zasíláme maximálně 1x týdně a svůj odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.
21.02.2023

Produkty související s článkem

Mohlo by vás také zajímat:

Očarování jednoduchostí: Produktová řada Lua od švýcarského výrobce Laufen
Očarování jednoduchostí: Produktová řada Lua od švýcarského výrobce Laufen

V bytovém designu platí pravidlo, že jednoduchost a funkčnost se mohou stát synonymem luxusu. Přesně tímto heslem se řídí produktová řada Lua od švýcarského výrobce Laufen. Se svou historií sahající více než 125 let dozadu, Laufen je jedním z nejuznávanějších výrobců koupelnového vybavení. Výrobky od Laufenu spojuje nejen designová excelence, ale i technologická přesnost.

Nenechte si ujít naši akci: Klozet Jika Mio Rimless se slevou 50%
Nenechte si ujít naši akci: Klozet Jika Mio Rimless se slevou 50%

Čistota a hygiena v novém světle - Jednou z hlavních výhod tohoto modelu je technologie Rimless. Absence okraje v toaletní míse zajišťuje, že se voda rozprostře po celé ploše, což umožňuje důkladné vyčištění po každém spláchnutí. Tato jednoduchá, ale efektivní inovace vám ušetří čas i námahu spojenou s údržbou.

Kolekce Kartell by Laufen nabízí originální produkty v barvách a povrchových úpravách, které lze libovolně skládat a vytvářet stále nové kompozice.
Kolekce Kartell by Laufen nabízí originální produkty v barvách a povrchových úpravách, které lze libovolně skládat a vytvářet stále nové kompozice.

Naprostá volnost, kterou nabízí kolekce Kartell by Laufen, nemá žádná omezení: koupelna se stává flexibilním prostorem, který se dokáže přizpůsobit novým životním potřebám a funkční kvalita souzní s designem a inovacemi.

Sanitární keramika Caspia
Sanitární keramika Caspia

Pokud uvažujete o renovaci koupelny nebo stavbě nového domu a hledáte kvalitní sanitární keramiku, může být kolekce Caspia od výrobce Cersanit dobrou volbou.

Sanitární keramika
Sanitární keramika

Sanitární keramika se vyrábí v mnoha variantách a rozměrech, aby se přizpůsobila jakémukoli prostoru. V nabídce jsou umyvadla asymetrická směrem vlevo nebo vpravo, umyvadla rohová a také klasická. Klozety, bidety a umyvadla Vás překvapí svou precizností a kvalitou, to je nabídka sanitární keramiky v našem obchodě!

Cleanet Navia: WC se zabudovanou bidetovou sprškou
Cleanet Navia: WC se zabudovanou bidetovou sprškou

Nadčasový švýcarský design, snadné ovládání a standardní rozměry. To jsou základní charakteristiky klozetu Cleanet Navia s integrovanou bidetovací sprškou.

Laufen - SAPHIRKERAMIK
Laufen - SAPHIRKERAMIK

Použití revolučního materiálu Saphirkeramik přichází na řadu, když design vyžaduje tenké stěny a extravagantní tvary, kterých bylo dříve možno dosáhnout pouze použitím minerální litiny (polymerbeton), skla nebo smaltované oceli.

Laufen Palace
Laufen Palace

Nadčasová klasika navržená pro budoucnost, taková je řada Palace. Postupně se vyvinula ve všestrannou koupelnovou kolekci, která si zachovala svoji typickou přednost: umyvadla, která lze oříznout na míru a hladce začlenit do koupelny jakéhokoli tvaru. Produkty Palace dnes najdeme v koupelnách domácností i hotelů po celém světě. Palace je oslavou keramiky, která prezentuje své vynikající kvality v obou typech prostředí.


Vložit komentář

Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit