Kolekce Kartell by Laufen nabízí originální produkty v barvách a povrchových úpravách, které lze libovolně skládat a vytvářet stále nové kompozice.

Naprostá volnost, kterou nabízí kolekce Kartell by Laufen, nemá žádná omezení: koupelna se stává flexibilním prostorem, který se dokáže přizpůsobit novým životním potřebám a funkční kvalita souzní s designem a inovacemi.

Ikonický, funkční italský design se setkává s industriální přesností přední švýcarské značky keramiky a vytváří kolekci, která boří hranice a bariéry v koupelně. Koupelnový prostor lze chápat jako útočiště vhodné pro fyzickou i psychickou regeneraci. V průběhu let prošla koupelna pozoruhodným vývojem. Z místa, kterému se věnovala pramalá pozornost a které bylo určeno čistě jen pro osobní hygienu, se stala místem realizace nejnovějších trendů interiérového designu. Koupelna tak drží krok s moderním přístupem k životu.


Studio Ludovica + Roberto Palomba čerpali inspiraci ze zásad italského designu a v kolekci Kartell interpretovali revolučního ducha prostřednictvím kombinace široké škály materiálů a zároveň svobodnou mysl. Tím dali vzniknout nadčasové klasice.


Laufen představuje koupelnu jako nedílnou součást obytného prostoru a vytváří mimořádně ucelenou a pestrou kolekci složenou z umyvadel, toalet, vodovodních baterií, skříněk, samostatně stojících van a koupelnových doplňků.  Rozmanitost a potenciál volně kombinovat jednotlivé prvky, který řada nabízí, je téměř neomezený, a to díky umyvadlům v různých velikostech a designových řešeních. Od malého umyvadla vhodného pro omezený prostor přes velkolepý obdélníkový model s odkládací plochou, až po kulatou umyvadlovou mísu.


Dříve upřednostňované klasické bílé lesklé provedení je doplněno o bílou matnou, černou v lesklém i matném provedení. Zaujmout může také šedá a grafitově šedá barva. Jedním z velmi zajímavých produktů je samostatně stojící keramické umyvadlo vyrobené z jednoho kusu keramiky se speciálními dekory. Všechna nástěnná umyvadla a umyvadlové mísy jsou vyrobeny z materiálu Saphirkeramik, který umožňuje dosáhnout ostrých geometrických hran a velmi tenkých okrajů, což snižuje dopad na životní prostředí na minimum.


Okrová, hořčicově žlutá a modrošedá jsou originálními odstíny nábytku. Byly vybrány proto, aby obohatily variabilitu skříněk. Ty spojují kompaktní, přímočarý design s širokou nabídkou velikostí a nabízejí maximální funkční kvalitu pro jakoukoli koupelnu. Nábytek ze série se díky svému jednoduchému, čistému pojetí může téměř libovolně kombinovat s různými typy umyvadel.


Transparentní designové doplňky ve třech barevných odstínech navazují dokonalý dialog s keramickými produkty, nábytkem a právě díky své průhlednosti dodávají koupelně nádech lehkosti. Počínaje regály Sound-Rack, které nabízejí velkou kompoziční svobodu a bohatý výběr barev, rozsáhlým výběrem drobných doplňků konče, je Kartell rozmanitá kolekce, která přizpůsobí koupelnu náladě a danému okamžiku.


Buďte v obraze a sledujte nás na sociálních sítích: Youtube, Pinterest



Odběr novinek prostřednictvím e-mailu
Mail s novinkami zasíláme maximálně 1x týdně a svůj odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.
20.03.2023

Mohlo by vás také zajímat:

Očarování jednoduchostí: Produktová řada Lua od švýcarského výrobce Laufen
Očarování jednoduchostí: Produktová řada Lua od švýcarského výrobce Laufen

V bytovém designu platí pravidlo, že jednoduchost a funkčnost se mohou stát synonymem luxusu. Přesně tímto heslem se řídí produktová řada Lua od švýcarského výrobce Laufen. Se svou historií sahající více než 125 let dozadu, Laufen je jedním z nejuznávanějších výrobců koupelnového vybavení. Výrobky od Laufenu spojuje nejen designová excelence, ale i technologická přesnost.

Nenechte si ujít naši akci: Klozet Jika Mio Rimless se slevou 50%
Nenechte si ujít naši akci: Klozet Jika Mio Rimless se slevou 50%

Čistota a hygiena v novém světle - Jednou z hlavních výhod tohoto modelu je technologie Rimless. Absence okraje v toaletní míse zajišťuje, že se voda rozprostře po celé ploše, což umožňuje důkladné vyčištění po každém spláchnutí. Tato jednoduchá, ale efektivní inovace vám ušetří čas i námahu spojenou s údržbou.

Bidetovací toalety LAUFEN
Bidetovací toalety LAUFEN

Péče o tělo a dokonalá hygiena jsou aktivity, u kterých děláme kompromisy jen neradi. Stále vyšší nároky proto klademe také na vybavení koupelen a toalet. Jedním ze způsobů, jak z nich vytvořit ještě pokročilejší místnosti, jsou tzv. smart toilets.

Sanitární keramika Caspia
Sanitární keramika Caspia

Pokud uvažujete o renovaci koupelny nebo stavbě nového domu a hledáte kvalitní sanitární keramiku, může být kolekce Caspia od výrobce Cersanit dobrou volbou.

Sanitární keramika
Sanitární keramika

Sanitární keramika se vyrábí v mnoha variantách a rozměrech, aby se přizpůsobila jakémukoli prostoru. V nabídce jsou umyvadla asymetrická směrem vlevo nebo vpravo, umyvadla rohová a také klasická. Klozety, bidety a umyvadla Vás překvapí svou precizností a kvalitou, to je nabídka sanitární keramiky v našem obchodě!

Cleanet Navia: WC se zabudovanou bidetovou sprškou
Cleanet Navia: WC se zabudovanou bidetovou sprškou

Nadčasový švýcarský design, snadné ovládání a standardní rozměry. To jsou základní charakteristiky klozetu Cleanet Navia s integrovanou bidetovací sprškou.

Laufen - SAPHIRKERAMIK
Laufen - SAPHIRKERAMIK

Použití revolučního materiálu Saphirkeramik přichází na řadu, když design vyžaduje tenké stěny a extravagantní tvary, kterých bylo dříve možno dosáhnout pouze použitím minerální litiny (polymerbeton), skla nebo smaltované oceli.

Laufen Palace
Laufen Palace

Nadčasová klasika navržená pro budoucnost, taková je řada Palace. Postupně se vyvinula ve všestrannou koupelnovou kolekci, která si zachovala svoji typickou přednost: umyvadla, která lze oříznout na míru a hladce začlenit do koupelny jakéhokoli tvaru. Produkty Palace dnes najdeme v koupelnách domácností i hotelů po celém světě. Palace je oslavou keramiky, která prezentuje své vynikající kvality v obou typech prostředí.


Vložit komentář

Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit