Termostatický sprchový set Grohtherm 800 Cosmopolitan nyní za speciální cenu!

Set Grohe Grohtherm 800 Cosmopolitan představuje špičkovou volbu pro každou moderní koupelnu. Díky technologickým inovacím od GROHE, celosvětového lídra v oblasti sanitární techniky, získáte řešení, které spojuje efektivitu, bezpečnost a elegantní design.


Set Grohe Grohtherm 800 Cosmopolitan představuje ideální kombinaci funkcionality, úspory a moderního designu pro vaši koupelnu. Toto komplexní řešení přináší pokročilé technologie značky GROHE, která je celosvětově uznávaným lídrem v oblasti sanitární techniky. Termostatická sprchová baterie Grohtherm 800 Cosmopolitan je navržena tak, aby uspokojila i ty nejnáročnější požadavky na výkon a úsporu.


Klíčovými technologiemi této baterie jsou:
GROHE EcoJoy: Technologie pro nízkou spotřebu vody, která umožňuje perfektní průtok s pouhými 5,7 litry za minutu, což vede k výrazné úspoře vody a energie.
GROHE StarLight: Chromový povrch zajišťuje dlouhou životnost, odolnost vůči poškrábání a snadnou údržbu.
GROHE SafeStop a SafeStop Plus: Bezpečnostní tlačítko nastaví maximální teplotu na 38°C, s volitelnou pojistkou SafeStop Plus pro další úroveň zabezpečení na teplotní hranici 43°C.
GROHE TurboStat: Rychlá reakce na změny v tlaku vody a okamžité dosažení požadované teploty vody, což eliminuje plýtvání vodou.
Ergonomicky tvarované kovové rukojeti MetalGrip a kompaktní kartuše s voskovaným termočlánkem zajišťují komfortní ovládání a dlouhou životnost.


Set dále obsahuje ruční sprchu Tempesta Cosmopolitan s hlavicí o průměru 100 mm, která nabízí dva typy sprchových proudů:
Rain spray: Jemný a široký proud, který napodobuje letní déšť a poskytuje uklidňující pocit.
Jet spray: Intenzivní proud pro stimulaci pokožky nebo čištění sprchového koutu.
Technologie GROHE DreamSpray zajišťuje perfektní distribuci vody do každé trysky a systém GROHE SpeedClean umožňuje snadné odstranění vodního kamene.


Kompletní sprchová souprava
Sprchová souprava Grohe Grohtherm 800 Cosmopolitan zahrnuje:
Sprchovou tyč o délce 600 mm a sprchovou hadici Relexaflex o délce 1750 mm, což poskytuje dostatečnou flexibilitu a komfort při sprchování.
Technologie a bezpečnostní prvky: Integrované zpětné klapky, zachytávače nečistot, keramický vršek DN 15 a montáž na stěnu.


Výhody technologií GROHE:
StarLight: Trvanlivé povrchové úpravy pro maximální odolnost vůči škrábancům a snadnou údržbu.
EcoJoy: Úspora vody a energie bez kompromisů v pohodlí a designu.
TurboStat: Rychlé dosažení a udržení požadované teploty vody.
DreamSpray: Perfektní vodní paprsky pro luxusní zážitek ze sprchování.
SafeStop / SafeStop Plus: Ochrana proti opaření s nastavitelnými teplotními limity.


Produkty GROHE se pyšní technologiemi, které jsou výsledkem neustálého inovování a zaměření na udržitelnost a kvalitu. Díky těmto pokročilým vlastnostem představuje set Grohe Grohtherm 800 Cosmopolitan vynikající volbu pro moderní koupelny, které kladou důraz na efektivitu, bezpečnost a estetiku. Grohe Grohtherm 800 Cosmopolitan máme skladem a rádi vám ho předvedeme v naší prodejně ve Vestci u Prahy.

Set Grohe Grohtherm 800 Cosmopolitan si můžete nyní objednat za akční cenu 3.997,- Kč vč. DPH

Líbil se Vám tento článek? Pokud ano a chtěli byste dostávat upozornění do mailu na další naše články, tak využijte tento odkaz pro přihlášení do odběru. Máte-li nějaké připomínky ke článku, tak nám zde prosím zanechte komentář pod článkem, diskuse nás baví! A pokud nás chcete sledovat na sociálních sítích, budeme moc rádi, zde jsou odkazy: Youtube, Pinterest, Facebook.

Produkty související s článkem

Produkty související s článkem


Vložit komentář

Mohlo by vás také zajímat:

Grohe Concetto - Dokonalý styl a funkčnost
Grohe Concetto - Dokonalý styl a funkčnost

Řada Concetto od značky GROHE přináší jemnou krásu oválných tvarů a kruhových prvků, které se dokonale hodí do každé moderní koupelny. Díky pokročilým technologiím a dlouhotrvající kvalitě se produkty této řady stanou ozdobou vaší koupelny na mnoho let.

Sprchový systém HansaBasic: Spojení pohodlí, bezpečnosti a designu
Sprchový systém HansaBasic: Spojení pohodlí, bezpečnosti a designu

Představujeme HansaBasic, sprchový systém, který je ideální pro každou moderní koupelnu, díky svému jednoduchému, ale efektivnímu designu a rozšířené pětileté záruce.

HansaBasic - Funkční elegance pro každou koupelnu
HansaBasic - Funkční elegance pro každou koupelnu

V dnešní době, kdy se většina z nás snaží najít ten pravý balanc mezi kvalitou, designem a cenou, přichází produktová řada HansaBasic od renomovaného výrobce Hansa jako ideální řešení. Hansa, jako součást skupiny finského výrobce ORAS, přináší na trh kolekci, která je synonymem pro univerzálnost a funkčnost. S řadou HansaBasic získává zákazník nejen prvotřídní kvalitu a nadčasový design, ale také rozšířenou záruku pět let na funkčnost, což je v tomto segmentu skutečně výjimečné.


Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit
MENU