Zkuste nový styl vaší koupelny s exkluzivními bateriemi od Rav Slezák a Hansa

Naše vzorková prodejna ve Vestci je plná úžasných příkladů, jak může správný kus koupelnového vybavení zlepšit celkový vzhled vašeho domova. Mezi těmito skvosty najdete nejnovější umyvadlové baterie od předních výrobců - Rav Slezák a Hansa. Tito výrobci jsou známi svou kvalitou, designem a odolností. A jejich nejnovější přírůstky, umyvadlové baterie Colorado, Yukon a Hansabasic XL, nejsou výjimkou.

Baterie Colorado (2.193 Kč vč. DPH) od Rav Slezák, v matně černém provedení a s výškou 162 mm, je skvělým příkladem toho, jak může kvalitní koupelnové vybavení vypadat. Colorado je navržena s keramickou kartuší o průměru 35 mm a nabízí až 10 let záruky na těsnost odlitku a tělo baterie, a 6 let na kartuši a povrchovou úpravu.


Dalším vynikajícím příkladem je umyvadlová baterie Yukon (1.793 Kč vč. DPH), také od Rav Slezák. Tento model, v provedení chrom a s výškou 170 mm, vypadá stejně dobře jako jeho sestra, Colorado. Stejně jako Colorado, i Yukon má keramickou kartuši o průměru 35 mm a stejnou záruku.


A konečně, ale rozhodně ne poslední, je zde umyvadlová baterie Hansabasic XL od Hansa (2.437,- Kč vč. DPH). Tato chromová baterie má celou řadu vlastností, včetně PCA® aerátoru s konstantním průtokovým množstvím nezávislým na změnách tlaku a mechanického uzávěru odpadu s táhlem. Využívá keramickou kartuši o průměru 35 mm pro ovládání teploty a průtoku vody.


Navštivte nás ve vzorkové prodejně ve Vestci, kde naleznete tyto a mnoho dalších modelů od výrobců, jako je Hansa, Hansgrohe, Kludi, Jika, Rav Slezák, Roca a Grohe. Přijďte a prohlédněte si tyto nové modely na vlastní oči. Těšíme se na vaši návštěvu!


O výrobcích:

Rav Slezák je významný český výrobce vodovodních baterií, který je známý svým důrazem na kvalitu, inovace a design. Společnost byla založena v roce 1991 a od té doby si vydobyla pověst jednoho z nejspolehlivějších jmen v odvětví. Jejich produkty, které zahrnují širokou škálu koupelnových a kuchyňských baterií, jsou vysoce ceněny pro svou dlouhou životnost, funkčnost a estetický vzhled. Všechny výrobky Rav Slezák procházejí přísnými testy kvality a společnost se zavázala k poskytování vynikajícího servisu a podpory zákazníkům.


Hansa je mezinárodně uznávaný výrobce vodovodních baterií se sídlem v Německu. Od svého založení v roce 1911 se společnost zaměřuje na výrobu vysoce kvalitních a technologicky pokročilých produktů. Hansa je synonymem pro inovace a výjimečný design, což odráží jejich motto "Voda a design jsou naše vášeň". Společnost je známá svou širokou škálou baterií, které se vyznačují elegantním designem, energetickou účinností a udržitelností. Díky svému zaměření na zákaznický servis a kvalitu si Hansa vydobyla místo jako jeden z předních výrobců vodovodních baterií na světě.

Kompletní nabídka vodovodních baterií zde.

Vodovodní baterie vystavené na prodejně ve Vestci zde.

Líbil se Vám tento článek? Pokud ano a chtěli byste dostávat upozornění do mailu na další naše články, tak využijte tento odkaz pro přihlášení do odběru. Máte-li nějaké připomínky ke článku, tak nám zde prosím zanechte komentář pod článkem, diskuse nás baví! A pokud nás chcete sledovat na sociálních sítích, budeme moc rádi, zde jsou odkazy: Youtube, Pinterest, Facebook.

Produkty související s článkem


Vložit komentář

Mohlo by vás také zajímat:

Grohe Concetto - Dokonalý styl a funkčnost
Grohe Concetto - Dokonalý styl a funkčnost

Řada Concetto od značky GROHE přináší jemnou krásu oválných tvarů a kruhových prvků, které se dokonale hodí do každé moderní koupelny. Díky pokročilým technologiím a dlouhotrvající kvalitě se produkty této řady stanou ozdobou vaší koupelny na mnoho let.

Sprchový systém HansaBasic: Spojení pohodlí, bezpečnosti a designu
Sprchový systém HansaBasic: Spojení pohodlí, bezpečnosti a designu

Představujeme HansaBasic, sprchový systém, který je ideální pro každou moderní koupelnu, díky svému jednoduchému, ale efektivnímu designu a rozšířené pětileté záruce.

HansaBasic - Funkční elegance pro každou koupelnu
HansaBasic - Funkční elegance pro každou koupelnu

V dnešní době, kdy se většina z nás snaží najít ten pravý balanc mezi kvalitou, designem a cenou, přichází produktová řada HansaBasic od renomovaného výrobce Hansa jako ideální řešení. Hansa, jako součást skupiny finského výrobce ORAS, přináší na trh kolekci, která je synonymem pro univerzálnost a funkčnost. S řadou HansaBasic získává zákazník nejen prvotřídní kvalitu a nadčasový design, ale také rozšířenou záruku pět let na funkčnost, což je v tomto segmentu skutečně výjimečné.


Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit
MENU