Čistá krása a luxus v koupelně: Objevte produktovou řadu Ravak Clear

Luxus ve své nejjednodušší podobě představuje čistou krásu. Touto filozofií se řídili tvůrci produktové řady Clear, která se vyznačuje koupelnovými skříňkami s precizně zkosenými hranami na 45°, dýhovaným povrchem a trendovou horizontální linií. Výjimečnost a harmonie této kolekce spočívají nejen v designu, ale také v praktičnosti a široké nabídce doplňků, jako jsou zrcadla s osvětlením.

Ravak Clear

Produktová řada Ravak Clear zaujme především svým horizontálním laděním, které se harmonicky vine kolem stěn koupelny a nechává dostatek volného prostoru pro užívání. Tento designový prvek je nejen esteticky přitažlivý, ale také praktický, jelikož maximalizuje úložný prostor a zároveň minimalizuje vizuální zátěž.

Ravak Clear

Jedním z klíčových prvků designu nábytku řady Clear jsou zkosené hrany na 45° u skříněk pod umyvadlo. Tyto precizně zkosené hrany nejen dokonale dosedají, ale také zajišťují výjimečně čisté řešení, které se na trhu jen tak nevidí. Elegantní a sofistikovaný vzhled, který tímto způsobem dosahuje, podtrhuje luxusní povahu celé kolekce.

Ravak Clear Ravak Clear

Nábytek z řady Clear disponuje dýhovaným povrchem, který zdůrazňuje nekompromisní kvalitu a výjimečnost. Dýha přináší do interiéru koupelny přírodní prvek a dodává celé řadě teplý a příjemný vzhled. Navíc dýhovaný povrch zaručuje dlouhou životnost a odolnost proti opotřebení a vlhkosti.

Ravak Clear Ravak Clear

Styl skříněk pod umyvadlo a bočních koupelnových skříněk je navržen tak, aby byl dokonale sladěn s umyvadly stejnojmenné řady Clear. Tato kombinace vytváří univerzálně použitelný celek, který je schopen se snadno přizpůsobit různým koupelnám bez ohledu na jejich velikost či styl. Tímto způsobem nabízí řada Clear řešení, které splňuje potřeby i té nejnáročnější klientely a zároveň dodává koupelně jedinečný vzhled.

Ravak Clear

Produktová řada Clear představuje luxus a čistou krásu v podobě harmonicky laděného nábytku a umyvadel pro koupelny. Díky precizně zkoseným hranám na 45°, dýhovanému povrchu a horizontálnímu ladění, spolu se zrcadly s osvětlením, je řada Clear ideálním řešením pro ty, kteří hledají elegantní a praktický nábytek, který vytvoří univerzálně použitelný celek vhodný pro různé typy koupelen.

Ravak Clear

Buďte v obraze a sledujte nás na sociálních sítích: Youtube, Pinterest



Odběr novinek prostřednictvím e-mailu
Mail s novinkami zasíláme maximálně 1x týdně a svůj odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.
23.03.2023

Produkty související s článkem

4.157 Kč / ks
4890 / ks -15%
4.497 Kč / ks
5290 / ks -15%
4.327 Kč / ks
5090 / ks -15%
5.177 Kč / ks
6090 / ks -15%
12.062 Kč / ks
14190 / ks -15%
12.062 Kč / ks
14190 / ks -15%
10.107 Kč / ks
11890 / ks -15%
11.042 Kč / ks
12990 / ks -15%

Mohlo by vás také zajímat:

Kartell by Laufen: Skříňka s umyvadlem kterou musíte vidět
Kartell by Laufen: Skříňka s umyvadlem kterou musíte vidět

V naší prodejně Sanita.cz ve Vestci u Prahy právě teď představujeme neuvěřitelnou kolekci, která definuje luxusní koupelnové zážitky: komplet Kartell by Laufen. Tento komplet zahrnuje oblázkově šedou koupelnovou skříňku 58x45 pod umyvadlo H810334, nádherné umyvadlo 60x46 s odkládací plochou vpravo a elegantní umyvadlovou pákovou baterii.

Deep by Jika - Skříňka s umyvadlem 55 cm v dekoru jasan
Deep by Jika - Skříňka s umyvadlem 55 cm v dekoru jasan

Koupelna je místem, kde začíná a končí náš den. Výběr správného koupelnového nábytku proto hraje klíčovou roli v tom, jak se v tomto prostoru cítíme. Představujeme vám skříňku pod umyvadlo Deep by Jika, která se stane elegantním a funkčním doplňkem vaší koupelny.

Jika Pure - Skříňka pod umyvadlo, perfektní harmonie ceny a kvality
Jika Pure - Skříňka pod umyvadlo, perfektní harmonie ceny a kvality

Pokud hledáte koupelnový nábytek, který je nejen stylový, ale také funkční a cenově dostupný, pak je pro vás skříňka pod umyvadlo Jika Pure ideální volbou. Nyní ji máme ve Vestci v prodejně Sanita.cz vystavenou v elegantní černé matné barvě.

Akce - Koupelnová skříňka Vltavín plus vodovodní baterie Hansabasic v akčním setu
Akce - Koupelnová skříňka Vltavín plus vodovodní baterie Hansabasic v akčním setu

Představujeme Vám exkluzivní set pro vaši koupelnu, který tvoří skříňka s umyvadlem Vltavín od renomovaného výrobce Eden v luxusním dekoru Gold Craft Oak a kvalitní vodovodní baterie Hansabasic XL od odborníků z firmy Hansa.

Skříňky s umyvadlem Guest a New Desk nyní se slevou 75%
Skříňky s umyvadlem Guest a New Desk nyní se slevou 75%

Jestliže hledáte novou skříňku s umyvadlem, která by doplnila váš interiér, máme pro vás zajímavou nabídku. V našem obchodě právě probíhá výprodej dvou konkrétních modelů skříněk s umyvadlem – Guest a New Desk. Oba modely nabízíme za zlomkové ceny.

Koupelnový nábytek
Koupelnový nábytek

Praktický, variabilní a harmonicky laděný, takový je koupelnový nábytek v naší nabídce. Celolakované skříňky můžou být doplněné o hliníkové rámečky, šikovné dorazy dvířek, nebo třeba o koš na prádlo. Možnosti jsou obrovské. Koupelnový nábytek je k dispozici v různých barevných kombinacích, ale také i v čistě bílé barvě. Volba je na Vás.

Ravak Balance
Ravak Balance

Modelová řada Balance umožňuje sestavit si svůj vlastní set nábytku do koupelny podle individuálních požadavků na množství úložných i odkládacích prostor a vybrat si i typ umyvadla, ať už zapuštěné či na desku.

Koupelnový nábytek Ravak Sud
Koupelnový nábytek Ravak Sud

Prostředí kolem umyvadla je vystaveno přímému působení vody. Univerzální skříňky pod umyvadla na desku jsou však na to připraveny. Vyrábíme je z hloubkově impregnovaného materiálu a jejich povrch je v bílém laku nebo potažený nepropustnou fólií v designu ořechu, dubu či satinového dřeva. Estetické vyznění skříněk pod umyvadla na desku se nemusí podřizovat jejich funkci. Neobvyklé zaoblené rohy nejen v přední části, ale i u zdi, a elegantní hliníkové madlo povyšují tyto skříňky na designový solitér.


Vložit komentář

Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit