Kartell by Laufen: Skříňka s umyvadlem kterou musíte vidět

V naší prodejně Sanita.cz ve Vestci u Prahy právě teď představujeme neuvěřitelnou kolekci, která definuje luxusní koupelnové zážitky: komplet Kartell by Laufen. Tento komplet zahrnuje oblázkově šedou koupelnovou skříňku 58x45 pod umyvadlo H810334, nádherné umyvadlo 60x46 s odkládací plochou vpravo a elegantní umyvadlovou pákovou baterii.

Upozornění: tento sortiment již není k vidění na naší prodejně ve Vestci u Prahy.


(Akční set - Kartell by Laufen: Skříňka s umyvadlem a baterií)

Produktová řada Kartell by Laufen je ztělesněním elegance a funkčnosti. A právě umyvadlo Kartell nese v sobě jemný designový prvek, kterým je skrytý odpad. Tento skvostný detail zaručuje, že nic neruší vizuální čistotu a eleganci umyvadla, což zdůrazňuje jeho jedinečný charakter.


Umyvadlo je vyrobeno z materiálu SaphirKeramik, nejnovější celosvětovou inovací švýcarské společnosti LAUFEN. Odolnost tohoto revolučního keramického materiálu pramení z obsahu korundu, bezbarvého minerálu obsaženého v safírech. Pevnost SaphirKeramik v ohybu je srovnatelná s ocelí, avšak může být mimořádně tenký, což návrhářům dává prakticky neomezenou svobodu v experimentování tam, kde padají všechna dosavadní pravidla návrhů koupelen.


Laufen je světoznámá značka spojující inovace a design. Spolupráce mezi designovým domem Kartell a švýcarskou značkou Laufen vytvořila řadu, která je známá svou sofistikovaností a inovativními prvky. Je to spojení funkčnosti a krásy, které promění vaši koupelnu v prostor luxusu a pohodlí. Koupelnový komplet Kartell by Laufen je symbolem výjimečné kvality a stylu. Koupelnová skříňka, umyvadlo a baterie jsou nejen vizuálně úchvatné, ale také vyrobené z prvotřídních materiálů, které garantují dlouhodobou odolnost a funkčnost. A co je nejlepší, tento komplet můžete vidět a osahat přímo v naší prodejně, abyste se mohli na vlastní oči přesvědčit o jeho neopakovatelnosti.


Inovace a funkčnost: Kolekce Kartell neslouží pouze estetickému účelu; je také skvělou ukázkou toho, jak vysoká technologie může souznít s uměleckým designem. Revoluční materiál SaphirKeramik se nejen přizpůsobuje nejmodernějším trendům interiérového designu, ale také přináší mimořádnou pevnost a odolnost. Skrytý odpad umyvadla je brilantním důkazem, jak detailní inovace může zvýraznit celkový estetický vzhled produktu.
Nadčasový design: Italské designové studio Ludovica + Roberto Palomba ztvárnilo v kolekci Kartell skutečnou nadčasovou klasiku. Pracovali s různými materiály, tvary a velikostmi, vytvářejíc tak něco více než jen koupelnový nábytek. Každý kus této kolekce je výrazem svobody myšlení a uměleckého experimentování.
Různorodost a flexibilita: Ať už je vaše koupelna velká nebo malá, kolekce Kartell nabízí široký výběr možností a velikostí. Barvy jako okrová, hořčicově žlutá nebo modrošedá přinášejí nejen originalitu, ale také schopnost se přizpůsobit různým interiérovým stylovým trendům.
Odpovědnost k životnímu prostředí: Materiál SaphirKeramik umožňuje vytvořit ostré geometrické hrany a velmi tenké okraje. Nejen že to přispívá k modernímu vzhledu, ale také snižuje dopad na životní prostředí. LAUFEN demonstruje, že luxus a ekologická odpovědnost mohou jít ruku v ruce.
Kompletní koupelnová řešení: Kolekce Kartell není jen o umyvadlech a vanách; je to o celkové vizi koupelnového prostoru. Transparentní designové doplňky, regály, skříňky a další detaily vytvářejí harmonický prostor, který může reflektovat různé nálady a okamžiky.


Nepochybně je kolekce Kartell od LAUFEN převratnou vizí koupelny jako uměleckého díla, které je zároveň funkční a citlivé k životnímu prostředí. Ve spojení s ikonickým italským designem a švýcarskou přesností, tato kolekce nabízí něco, co překračuje běžná očekávání a zasahuje do nových dimenzí domácího designu.



Líbil se Vám tento článek? Pokud ano a chtěli byste dostávat upozornění do mailu na další naše články, tak využijte tento odkaz pro přihlášení do odběru. Máte-li nějaké připomínky ke článku, tak nám zde prosím zanechte komentář pod článkem, diskuse nás baví! A pokud nás chcete sledovat na sociálních sítích, budeme moc rádi, zde jsou odkazy: Youtube, Pinterest, Facebook.

Produkty související s článkem

Produkty související s článkem

4.320 Kč / ks
5400 / ks -20%

Vložit komentář

Mohlo by vás také zajímat:

Deep by Jika - Skříňka s umyvadlem 55 cm v dekoru jasan
Deep by Jika - Skříňka s umyvadlem 55 cm v dekoru jasan

Koupelna je místem, kde začíná a končí náš den. Výběr správného koupelnového nábytku proto hraje klíčovou roli v tom, jak se v tomto prostoru cítíme. Představujeme vám skříňku pod umyvadlo Deep by Jika, která se stane elegantním a funkčním doplňkem vaší koupelny.

Jika Pure - Skříňka pod umyvadlo, perfektní harmonie ceny a kvality
Jika Pure - Skříňka pod umyvadlo, perfektní harmonie ceny a kvality

Pokud hledáte koupelnový nábytek, který je nejen stylový, ale také funkční a cenově dostupný, pak je pro vás skříňka pod umyvadlo Jika Pure ideální volbou. Nyní ji máme ve Vestci v prodejně Sanita.cz vystavenou v elegantní černé matné barvě.

Akce - Koupelnová skříňka Vltavín plus vodovodní baterie Hansabasic v akčním setu
Akce - Koupelnová skříňka Vltavín plus vodovodní baterie Hansabasic v akčním setu

Představujeme Vám exkluzivní set pro vaši koupelnu, který tvoří skříňka s umyvadlem Vltavín od renomovaného výrobce Eden v luxusním dekoru Gold Craft Oak a kvalitní vodovodní baterie Hansabasic XL od odborníků z firmy Hansa.


Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit
MENU