NovaBell představuje Le Briccole: Autentický vzhled dřeva pro váš domov

Představujeme kolekci Le Briccole od Novabell, rafinovanou sérii inspirovanou historickými benátskými kůly, známými jako "Briccole". Tato unikátní kolekce zachycuje podstatu recyklovaného dřeva, zralého časem a vodou, a přináší dotek autentického italského řemesla do vašeho prostoru. S bohatými texturami a teplými tóny nabízí Le Briccole sofistikovanou kombinaci tradice a modernity, ideální pro ty, kteří hledají eleganci a odolnost. Proměňte své interiéry s touto vynikající řadou, oslavující krásu benátského námořního dědictví.


Le Briccole se inspirovala masivními dřevěnými piloty, které v Benátkách slouží k označení plavebních kanálů. NovaBell tento kouzelný materiál přetvořil do keramických obkladů a dlažeb, které působí neuvěřitelně realisticky. Díky nejnovějším digitálním technologiím jsou na povrchu dlaždic zachyceny všechny detaily, jako suky a žilky, které jim dodávají autentický vzhled.


Le Briccole se vyrábí ve čtyřech nádherných odstínech:
San Giorgio: Evokuje klidné a elegantní prostředí, inspirované dřevěnými prvky starých benátských staveb.
San Marco: Přináší pocit luxusu a historické atmosféry, pojmenováno podle slavného náměstí v Benátkách.
Ca’ Foscari: Nese název po jednom z významných benátských paláců, symbolizuje historickou autentičnost a bohaté textury.
Rialto: Odkazuje na slavný most v Benátkách, jehož design a struktura se odráží v této kolekci jako symbol tradiční benátské architektury.


Technologie a ekologie:
NovaBell využívá pokročilé digitální technologie, které umožňují kalibraci odrazu světla na povrchu dlaždic, což ještě více zdůrazňuje jejich realistický vzhled. Kalibrace odrazu světla je proces, který zajišťuje, že povrch dlaždice správně odráží světlo tak, aby věrně napodoboval vzhled a texturu skutečného dřeva. Navíc je tato kolekce vyrobena s ohledem na životní prostředí a obsahuje vysoké procento recyklované keramiky​​.


Kam se hodí:
Le Briccole je skvělá volba pro jakýkoliv prostor v domě, ať už se jedná o koupelnu, kuchyň, obývací pokoj, nebo dokonce venkovní terasu a okolí bazénu díky svým protiskluzovým a dvoucentimetrovým variantám.


Kombinace:
Řadu Le Briccole doporučujeme kombinovat s produktovou řadou Wonderspace a Khroma, které společně vytvářejí elegantní a harmonický vzhled vašeho domova.


Vzorková prodejna:
Přijďte si prohlédnout na vlastní oči tyto nádherné produktové řady do naší prodejny ve Vestci u Prahy. Moc rádi vám pomůžeme s výběrem a poradíme, jak nejlépe využít kolekci Le Briccole ve vašem interiéru.


Líbil se Vám tento článek? Pokud ano a chtěli byste dostávat upozornění do mailu na další naše články, tak využijte tento odkaz pro přihlášení do odběru. Máte-li nějaké připomínky ke článku, tak nám zde prosím zanechte komentář pod článkem, diskuse nás baví! A pokud nás chcete sledovat na sociálních sítích, budeme moc rádi, zde jsou odkazy: Youtube, Pinterest, Facebook.

Produkty související s článkem


Vložit komentář

Mohlo by vás také zajímat:

Kolekce Elba je spojení antického kouzla a moderního designu ve vaší koupelně
Kolekce Elba je spojení antického kouzla a moderního designu ve vaší koupelně

Pokud hledáte způsob, jak do své koupelny vnést eleganci a kousek přírody, kolekce Elba je tou pravou volbou. Tato kolekce kombinuje obklady v dekoru mramoru s motivy olivových listů a kapradí, čímž vytváří harmonický a vizuálně atraktivní prostor. Navíc, tato řada je dostupná za zajímavou cenu, která nabízí originální design a solidní kvalitu.

NovaBell Materia: Kouzlo ručně vyráběného cotta pro moderní domov
NovaBell Materia: Kouzlo ručně vyráběného cotta pro moderní domov

Pokud hledáte dokonalou kombinaci tradičního vzhledu a moderní funkčnosti, kolekce Materia od NovaBell je právě pro vás. Přineste do svého interiéru teplo a eleganci ručně vyráběného cotta.

Seznamte se s kolekcí Arrow od Equipe
Seznamte se s kolekcí Arrow od Equipe

Když se spojí inovativní design a pestré barvy, vznikne něco výjimečného. Přesně taková je produktová řada Arrow od španělského výrobce Equipe. Vyberte si z široké škály barevných odstínů a nechte se inspirovat netradičním tvarem obkladů.


Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit
MENU