Kolekce Rufus: Klasický design, který nikdy nevyjde z módy

Rufus přináší do interiérů harmonickou paletu teplých odstínů, které dodávají domovu pohodlí a eleganci. Tato kolekce je určena pro milovníky klasického stylu a nabízí ideální řešení pro obýváky, salony, haly, kuchyně, jídelny a terasy.


Kolekce Rufus se vyrábí ve formátu 40x40 cm a je výjimečná díky své kombinaci tří barevných variant dlaždic: bežové, hnědé a okrové, které lze vzájemně kombinovat a vytvářet tak osobitý designový vzhled.


Dlaždice kolekce Rufus nabízejí nejen estetickou krásu, ale i vysokou odolnost a snadnou údržbu, což je činí ideální volbou pro často využívané prostory. Matný povrch těchto dlaždic navíc přispívá k bezpečnosti a komfortu, jelikož minimalizuje riziko sklouznutí.


Kolekce Rufus od Ceramika Paradyz tedy přináší nejen teplé a přívětivé barvy do vašeho domova, ale také zajišťuje praktičnost a dlouhodobou odolnost v rámci každodenního používání. Díky kombinaci klasického vzhledu a moderních materiálů je Rufus ideálním řešením pro ty, kdo hledají spojení tradice s aktuálními trendy v oblasti interiérového designu.


Pro ty, kteří si chtějí kolekci Rufus prohlédnout na vlastní oči a na vlastní kůži pocítit její jedinečnou atmosféru, máme dobrou zprávu. Tyto dlaždice jsou vystaveny v naší prodejně ve Vestci u Prahy, kde si můžete v klidu prohlédnout každý detail a nechat se inspirovat pro zařízení vašeho domova. Rádi Vám poradíme s výběrem a odpovíme na jakékoli otázky týkající se instalace či údržby dlaždic. Navštivte nás a objevte, jak kolekce Rufus může obohatit váš interiér teplými barvami a klasickým designem, který nikdy nevyjde z módy.

Líbil se Vám tento článek? Pokud ano a chtěli byste dostávat upozornění do mailu na další naše články, tak využijte tento odkaz pro přihlášení do odběru. Máte-li nějaké připomínky ke článku, tak nám zde prosím zanechte komentář pod článkem, diskuse nás baví! A pokud nás chcete sledovat na sociálních sítích, budeme moc rádi, zde jsou odkazy: Youtube, Pinterest, Facebook.

Produkty související s článkem


Vložit komentář

Mohlo by vás také zajímat:

Kolekce Elba je spojení antického kouzla a moderního designu ve vaší koupelně
Kolekce Elba je spojení antického kouzla a moderního designu ve vaší koupelně

Pokud hledáte způsob, jak do své koupelny vnést eleganci a kousek přírody, kolekce Elba je tou pravou volbou. Tato kolekce kombinuje obklady v dekoru mramoru s motivy olivových listů a kapradí, čímž vytváří harmonický a vizuálně atraktivní prostor. Navíc, tato řada je dostupná za zajímavou cenu, která nabízí originální design a solidní kvalitu.

NovaBell Materia: Kouzlo ručně vyráběného cotta pro moderní domov
NovaBell Materia: Kouzlo ručně vyráběného cotta pro moderní domov

Pokud hledáte dokonalou kombinaci tradičního vzhledu a moderní funkčnosti, kolekce Materia od NovaBell je právě pro vás. Přineste do svého interiéru teplo a eleganci ručně vyráběného cotta.

Seznamte se s kolekcí Arrow od Equipe
Seznamte se s kolekcí Arrow od Equipe

Když se spojí inovativní design a pestré barvy, vznikne něco výjimečného. Přesně taková je produktová řada Arrow od španělského výrobce Equipe. Vyberte si z široké škály barevných odstínů a nechte se inspirovat netradičním tvarem obkladů.


Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit
MENU