Kolekce Jolie od Mirage je více než jen luxusní řada obkladů a dlažeb, je to vyjádření uměleckého cítění a sofistikovaného vkusu

Pro ty, kteří chtějí ve svém domově něco více než jen obyčejné obklady, přináší kolekce Jolie od Mirage unikátní kombinaci elegance a moderního designu.


Když se řekne Jolie od společnosti Mirage®, představte si něco víc než jen obklady a dlažbu. Představte si antologii ikonických mramorů, transformovaných do gres porcelánových produktů. Tyto materiály nejsou jenom krásné na pohled, ale představují skutečné umělecké dílo, které může proměnit každý prostor.


Designéři interiérů a majitelé domů, kteří hledají něco opravdu výjimečného, najdou v kolekci Jolie od Mirage® dokonalého partnera. Sedm různých designů v této kolekci nabízí široké možnosti pro tvořivé a návrhářské projekty, ať už jde o tradiční nebo moderní prostředí. Barvy, které připomínají starodávnou tradici, jsou zpracovány do neuvěřitelně současného vzhledu.


Naše prodejna v Vestci u Prahy vám umožní nahlédnout do světa Jolie. Speciálně pro vás máme připraveno video s Jolie Verde Alpi JL 07, které vám přiblíží jedinečný charakter této kolekce. Až uvidíte tyto obklady a dlažby na vlastní oči, pochopíte, proč jsou tak výjimečné.

Naše koupelnové studio Sanita.cz vám nabízí nejen možnost vidět část této úchvatné kolekce na vlastní oči, ale také poskytuje poradenství při výběru těchto prémiových produktů. Nezapomeňte, že při nákupu nad 10 tisíc korun neúčtujeme žádné dopravné. Vždy se snažíme, aby vaše zkušenost s nákupem byla co nejpohodlnější.


Nechte se inspirovat kolekcí Jolie a proměňte svůj domov v místo plné elegance a sofistikovaného designu. Navštivte nás v koupelnovém studiu Sanita.cz v Vestci u Prahy a objevte, jak může Jolie obohatit váš interiér.


Líbil se Vám tento článek? Pokud ano a chtěli byste dostávat upozornění do mailu na další naše články, tak využijte tento odkaz pro přihlášení do odběru. Máte-li nějaké připomínky ke článku, tak nám zde prosím zanechte komentář pod článkem, diskuse nás baví! A pokud nás chcete sledovat na sociálních sítích, budeme moc rádi, zde jsou odkazy: Youtube, Pinterest, Facebook.

Produkty související s článkem


Vložit komentář

Mohlo by vás také zajímat:

Kolekce Elba je spojení antického kouzla a moderního designu ve vaší koupelně
Kolekce Elba je spojení antického kouzla a moderního designu ve vaší koupelně

Pokud hledáte způsob, jak do své koupelny vnést eleganci a kousek přírody, kolekce Elba je tou pravou volbou. Tato kolekce kombinuje obklady v dekoru mramoru s motivy olivových listů a kapradí, čímž vytváří harmonický a vizuálně atraktivní prostor. Navíc, tato řada je dostupná za zajímavou cenu, která nabízí originální design a solidní kvalitu.

NovaBell Materia: Kouzlo ručně vyráběného cotta pro moderní domov
NovaBell Materia: Kouzlo ručně vyráběného cotta pro moderní domov

Pokud hledáte dokonalou kombinaci tradičního vzhledu a moderní funkčnosti, kolekce Materia od NovaBell je právě pro vás. Přineste do svého interiéru teplo a eleganci ručně vyráběného cotta.

Seznamte se s kolekcí Arrow od Equipe
Seznamte se s kolekcí Arrow od Equipe

Když se spojí inovativní design a pestré barvy, vznikne něco výjimečného. Přesně taková je produktová řada Arrow od španělského výrobce Equipe. Vyberte si z široké škály barevných odstínů a nechte se inspirovat netradičním tvarem obkladů.


Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit
MENU