Keramická dlažba Aspen - přírodní povrchy s hmatovou odezvou

Publikováno, či upraveno dne: 17.01.2024 09:24
Kolekce Aspen přináší do vašeho domova hmatovou eleganci a přírodní nádech, který každý den oživí pocitem nové harmonie a krásy. Italská kvalita a design od Novabell.


Keramická dlažba Aspen od společnosti NovaBell přináší do interiérů esenci přírodní krásy s dotekem moderní elegance. Tato kolekce je inspirována různorodými přírodními povrchy, které sdílejí jedno společné – hmatovou eleganci, která mění každou místnost v unikátní prostor​​.


Aspen nabízí pestré barevné provedení, jako jsou podtóny Snow, Sand Moon, Rock Grey, Oxide a Basalt, které se skvěle hodí k různým stylům interiéru​​. Velkorysý rozměr 100x100 cm dodává plochám vizuální kontinuitu a nevídanou prostornost, zatímco sofistikované grafické nuance a materiálové detaily působí přirozeně a harmonicky​​.


Kolekce Aspen představuje kompletní a koordinovanou řadu povrchů vhodných jak pro interiér, tak i pro exteriér, včetně speciálních prvků pro dokončení každého koutu projektu​​. Kromě standardních formátů nabízí Aspen také dekorativní modul Provenzale, jenž evokuje elegantní a nadčasové tvary, a díky svému dekorativnímu designu vdechuje podlahám a stěnám jedinečný charakter​​.


Speciální prahy a doplňky Aspen jsou barevně perfektně sladěné až do nejmenších detailů, což zaručuje maximální estetickou kontinuitu mezi všemi plochami v domácnosti​​. Díky technologiím a zručnostem NovaBell jsou tyto keramické prvky modelovány s extrémní přesností, což usnadňuje instalaci a zároveň zaručuje vysokou odolnost​​.


Jedním z unikátních prvků této kolekce je Grooves – trojrozměrná struktura, která obohacuje jakýkoliv projekt svým materickým a přirozeným vzhledem​​. Tato dlažba tedy není jen praktickým, ale i estetickým řešením pro každého, kdo hledá harmonii mezi funkcí a designem.

Přijďte si kolekci Aspen prohlédnout do naší vzorkové prodejny ve Vestci u Prahy.

Líbil se Vám tento článek? Pokud ano a chtěli byste dostávat upozornění do mailu na další naše články, tak využijte tento odkaz pro přihlášení do odběru. A pokud nás chcete sledovat na sociálních sítích, budeme moc rádi, zde jsou odkazy: Youtube, Pinterest, Instagram, Facebook.

Produkty související s článkem

Odběr novinek prostřednictvím e-mailu
Mail s novinkami zasíláme maximálně 1x týdně a svůj odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.

Mohlo by vás také zajímat:

Glamour: Když se květiny probudí k životu ve vaší koupelně

Kolekce Glamour je jako jemný dotek květinového pole přenesený do prostoru vaší koupelny. Světlo se odráží od lesklých obkladů jako ranní sluneční paprsky třpytící se na rose. Béžové a krémové tóny vytváří hřejivou náruč, do které se ponoříte po dlouhém dni. Květinový dekor přináší jemný kontrast, jako když vítr rozvlní lístky růží, a z každého detailu čiší ladná harmonie. Tato kolekce promění vaši koupelnu v místo klidu, kde se každý okamžik stává prostorem pro relaxaci.
22.10.2024 10:32

Jak vybrat obklady a dlažbu do kuchyně v roce 2024

Obklady a dlažby jsou do kuchyně prakticky ideální materiály. Hlavní důvod, proč jsou tak populární, je jejich odolnost a snadná údržba. Kuchyně je místo, kde dochází k častým nehodám s vodou, mastnotou či jinými tekutinami. Dlaždice díky své povrchové úpravě snadno odolávají těmto výzvám. Stačí je otřít vlhkým hadříkem a vypadají zase jako nové. Navíc jsou odolné vůči teplotním změnám, což je v kuchyni velkou výhodou, a jsou také hygienické, protože neabsorbují pachy a jsou snadno čistitelné.
10.10.2024 12:47 zobrazeno: 88x

Veruno od Tubadzin: Mramorová elegance pro vaše interiéry

Dlaždice z kolekce Veruno od polského výrobce Tubądzin představují elegantní a sofistikované řešení pro moderní koupelny a interiéry. Dlažba v matném provedení s jemnými šedými odstíny vytváří prostor plný klidu a harmonie, inspirovaný přírodními kameny. Velkoformátová rektifikovaná dlaždice o rozměrech 59,8 x 119,8 cm zajišťuje minimální počet spár, což přispívá k čistému a jednotnému vzhledu prostoru.
07.10.2024 12:30 zobrazeno: 61x

Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest, Instagram, Facebook
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Zde může být Váš odkaz