Vzorková prodejna Sanita.cz

Vítejte v naší vzorkové prodejně Sanita.cz, kde se každý detail koupelnového designu proměňuje ve skutečnost. Nacházíme se ve Vestci u Prahy, kde na více než 200 m² prezentujeme to nejlepší z koupelnového vybavení. S více než 2000 vzorky obkladů a dlažeb od špičkových výrobců jsme připraveni uspokojit vaše nejodvážnější designové představy.


Obklady a dlažby
Naše prodejna je rájem pro milovníky krásných interiérů. Od přírodních materiálů, jako je mramor, dřevo a beton, přes barevné patchwork vzory, až po sofistikované moderní povrchy, máme vše. Vystavujeme produkty od renomovaných výrobců jako Rako, Tubadzin, Ceramika Paradyz, a mnoho dalších. Věnujeme se individuálnímu přístupu a naši odborníci vám rádi pomohou s výběrem ideálního obkladu nebo dlažby, která podtrhne jedinečnost vašeho domova.


Exkluzivní sprchové kabiny a dveře od Sanswiss
Jednou z našich specialit jsou sprchové kabiny a dveře od značky Sanswiss, která je známá svou kvalitou a inovacemi. V naší prodejně si můžete prohlédnout různé modely, včetně prémiové sprchové kabiny Modul. Jsme připraveni ukázat vám různé varianty a pomoci vybrat tu pravou pro vaši koupelnu.

Koupelnové skříňky s umyvadlem
U nás najdete koupelnové skříňky s umyvadlem od značek Laufen, Jika a Eden. Tyto produkty představují různé styly a barevné varianty a jsou vybrány tak, aby dokonale ladily s vaším interiérem a zároveň splňovaly veškeré funkční požadavky.


Vodovodní baterie
Vodovodní baterie jsou nezbytnou součástí každé funkční koupelny. V naší nabídce najdete produkty od předních výrobců jako Kludi, Roca, Jika, Laufen, Grohe a Hansa, které kombinují funkčnost s moderním designem.


Koupelnové doplňky
Pro dokončení vzhledu vaší koupelny nabízíme také široký sortiment koupelnových doplňků od značek Smedbo a Nimco. Tyto produkty, jako jsou poličky, držáky ručníků, dávkovače mýdla a další, nejen zvyšují funkčnost prostoru, ale také dodávají konečný estetický dotek.


Závěr
Navštivte naši prodejnu ve Vestci u Prahy a nechte se inspirovat širokým výběrem koupelnového vybavení, které se vyznačuje nejen kvalitou, ale i inovacemi a stylem. Ať už hledáte inspiraci nebo konkrétní řešení, náš tým je zde pro vás, aby vám pomohl najít to nejlepší pro vaši koupelnu. A nezapomeňte, že nabízíme také pohodlné nákupy v našem eshopu.

Líbil se Vám tento článek? Pokud ano a chtěli byste dostávat upozornění do mailu na další naše články, tak využijte tento odkaz pro přihlášení do odběru. Máte-li nějaké připomínky ke článku, tak nám zde prosím zanechte komentář pod článkem, diskuse nás baví! A pokud nás chcete sledovat na sociálních sítích, budeme moc rádi, zde jsou odkazy: Youtube, Pinterest, Facebook.


Vložit komentář

Mohlo by vás také zajímat:

Kolekce Elba je spojení antického kouzla a moderního designu ve vaší koupelně
Kolekce Elba je spojení antického kouzla a moderního designu ve vaší koupelně

Pokud hledáte způsob, jak do své koupelny vnést eleganci a kousek přírody, kolekce Elba je tou pravou volbou. Tato kolekce kombinuje obklady v dekoru mramoru s motivy olivových listů a kapradí, čímž vytváří harmonický a vizuálně atraktivní prostor. Navíc, tato řada je dostupná za zajímavou cenu, která nabízí originální design a solidní kvalitu.

NovaBell Materia: Kouzlo ručně vyráběného cotta pro moderní domov
NovaBell Materia: Kouzlo ručně vyráběného cotta pro moderní domov

Pokud hledáte dokonalou kombinaci tradičního vzhledu a moderní funkčnosti, kolekce Materia od NovaBell je právě pro vás. Přineste do svého interiéru teplo a eleganci ručně vyráběného cotta.

Seznamte se s kolekcí Arrow od Equipe
Seznamte se s kolekcí Arrow od Equipe

Když se spojí inovativní design a pestré barvy, vznikne něco výjimečného. Přesně taková je produktová řada Arrow od španělského výrobce Equipe. Vyberte si z široké škály barevných odstínů a nechte se inspirovat netradičním tvarem obkladů.


Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit
MENU