Sprchové kouty - Podle čeho se vybírají a jaké jsou možnosti vám nastíní řešení od skupiny SanSwiss

Sprchové kouty jsou v dnešní době nejen praktickou, ale také esteticky přitažlivou volbou pro každou koupelnu. Zatímco tradiční vany mohou nabízet pohodlí pro delší relaxaci, sprchové kouty přinášejí unikátní kombinaci účelnosti, moderního designu a šetrnosti k životnímu prostředí.

1. Proč sprchový kout?
2. Výběr konstrukce a tvaru zástěny
3. Typy dveří a výplně
4. Barvy a materiály
5. Sprchová vanička: Ano nebo ne?
6. Výběr na internetu
7. Poradenství a montáž
8. Atypická řešení
9. Sprchové kabiny
10. Závěr
11. Naše nabídka sprchových koutů


Proč sprchový kout?
Je důležité zdůraznit, že sprchové kouty nabízí nejen estetické výhody, ale také praktické benefity jako úsporu vody a energie, bezpečnost a hygienu. Díky moderním technologiím, jako je antiplaková úprava AQUAPERLE, je údržba jednoduchá a efektivní.


(bez úpravy AQUAPERLE: Na skle bez antiplakové úpravy stéká voda po celé ploše. Vodní kámen se při odpařování vody usazuje v pórech skla a zastavuje stékání.)


(s úpravou AQUAPERLE: Antiplaková úprava Aquaperle snižuje usazování nečistot a vodního kamene na skle. Díky této úpravě stékají vodní kapky ze skla dolů a neusazují se na něm. Na skle může zůstat jen několik malých kapek. Aquaperle snižuje usazování vodního kamene na minimum a značně usnadňuje údržbu skla. Antiplaková úprava Aquaperle se standardně dodává na všech sklech SanSwiss.)


Výběr konstrukce a tvaru zástěny
Prvním krokem při výběru sprchového koutu je rozhodnutí mezi rámovým a bezrámovým modelem. Rámové modely nabízí klasický vzhled a vysokou míru těsnosti, zatímco bezrámové modely vynikají svým minimalistickým a moderním designem. Dále je důležité zvolit tvar zástěny - čtverec, obdélník, čtvrtruh nebo pětiúhelník, dveře v nice nebo Walk-in. Rozměry lze vždy přizpůsobit velikosti vaší koupelny.


Typy dveří a výplně
Dveře sprchových koutů se liší nejen v designu, ale i ve funkcionalitě. Můžete si vybrat mezi jednokřídlými, dvoukřídlými, posuvnými nebo zalamovacími dveřmi. Každý typ nabízí své specifické výhody v závislosti na prostoru a preferencích uživatele. Výplň sprchových koutů je dalším důležitým prvkem, který ovlivňuje jak vzhled, tak praktičnost. SanSwiss nabízí různé typy skla, od hladkého čirého přes saténové až po speciální dekorativní vzory jako Loft 73 nebo Screen.


Barvy a materiály
Výběr barvy profilů je klíčový pro dosažení harmonie s celkovým designem koupelny. SanSwiss poskytuje širokou škálu možností -  moderní matnou černou, nebo bílou, klasický aluchrom, matný elox, bílou lesklou a chrom. Pro náročné zákazníky má v nabídce luxusní zlatou variantu.



Sprchová vanička: Ano nebo ne?
Dalším rozhodnutím je, zda zvolit sprchovou vaničku, nebo umístit zástěnu přímo na dlažbu. Keramické a vaničky z litého mramoru nabízí eleganci a styl, zatímco montáž bez vaničky bude plynule navazovat na podlahu koupelny, což je ideální pro moderní designy.


Výběr na www.sanita.cz
Pokud se rozhodnete vybírat svůj nový sprchový kout na našem webu, tak jsme pro vás připravili sadu filtrů kde můžete vybírat podle mnoha vlastností jako je například: tvar sprchového koutu, typ sprchových dveří, barva profilu, sklo, atd...


Poradenství a montáž
V naší prodejně Sanita.cz, která se nachází ve Vestci u Prahy, se můžete na vlastní oči přesvědčit o rozmanitosti a kvalitě sprchových koutů Sanswiss, které nabízíme. Rádi vám ukážeme různé typy dveří, profilů a výplní, abyste si mohli vybrat přesně to, co odpovídá vašim představám a potřebám.

Naši zkušení prodejci jsou vždy připraveni poskytnout odborné poradenství, pomoci s výběrem ideálního řešení a odpovědět na všechny vaše dotazy. Pokud si přejete, nabízíme službu profesionálního zaměření a následné montáže sprchového koutu přímo techniky firmy SanSwiss, což zajistí, že váš nový sprchový kout bude instalován s maximální precizností a péčí. U nás v Sanita.cz se můžete spolehnout na kompletní servis od výběru až po instalaci, abyste mohli svůj nový sprchový kout užívat bez starostí.


Atypická řešení
SanSwiss neustále rozvíjí svou nabídku speciálních (atypických) řešení s ohledem na specifické potřeby při navrhování a úpravě nových koupelen, ale také u rekonstrukcí starších koupelen. Jako jeden z předních výrobců sprchových zástěn se specializuje na tvary skel přizpůsobené šikmým stěnám. Výběr barev profilů a skel umožňuje výrobu sprchových zástěn dle vašich představ a přání. K speciálním řešením SanSwiss patří také výrobky speciálně vyvinuté pro malé koupelny. Tyto řešení poskytují dostatek místa pro sprchování a optimálně využívají dostupný prostor.


Sprchové kabiny
MODUL 1200 je inovativní a exkluzivní sprchová kabina SanSwiss. Skládá se ze speciální akrylátové sprchové vaničky včetně předmontovaného sifonu, 2 zadních stěn z lakovaného 6mm bezpečnostního skla a termostatické baterie, kterou lze vybrat v kombinaci s hlavou sprchou. Systém je doplněn dveřmi s boční stěnou, rohovým vstupem nebo čtvrtkruhem. Sprchová kabina je praktické řešení pro malé i velké prostory a hodí se ideálně jako náhrada vany při renovaci koupelny nebo tam, kde není k dispozici již roh pro umístění běžného sprchového koutu. Vhodné rovněž pro dřevostavby díky snadné a rychlé instalaci. 3 půdorysné varianty, 5 velikostí a 2 systémy termostatických baterií nabízí mnoho možností, které budou odpovídat Vašim potřebám a přáním.

Závěr
Při výběru sprchového koutu je důležité vzít v úvahu řadu faktorů - od velikosti a stylu koupelny až po osobní preference v designu a funkcionalitě. Sprchové kouty SanSwiss nabízejí nejen širokou škálu možností, ale také záruku kvality a elegance, která vyhovuje jakémukoli interiéru.


Líbil se Vám tento článek? Pokud ano a chtěli byste dostávat upozornění do mailu na další naše články, tak využijte tento odkaz pro přihlášení do odběru. Máte-li nějaké připomínky ke článku, tak nám zde prosím zanechte komentář pod článkem, diskuse nás baví! A pokud nás chcete sledovat na sociálních sítích, budeme moc rádi, zde jsou odkazy: Youtube, Pinterest, Facebook.


Vložit komentář

Mohlo by vás také zajímat:

Inovativní a exkluzivní sprchová kabina MODUL 1200 od Sanswiss
Inovativní a exkluzivní sprchová kabina MODUL 1200 od Sanswiss

Tento produkt kombinuje luxus, pohodlí a funkcionalitu do jednoho kompaktního balíčku. A aby to nebylo málo, máme pro vás také připravené video, ve kterém se dozvíte další podrobnosti.

Podzimní slevová akce na sprchové kouty a dveře Sanswiss
Podzimní slevová akce na sprchové kouty a dveře Sanswiss

Podzimní příležitost od SanSwiss: 20% sleva na sprchové kouty, dveře a vaničky + doprava zdarma na objednávky nad 10.000 Kč!

Koupelna snů s řadou sprchových dveří DIVERA od SanSwiss
Koupelna snů s řadou sprchových dveří DIVERA od SanSwiss

Když vstoupíte do naší vzorkové prodejny ve Vestci, budete přímo upoutáni třemi novými typy sprchových dveří od výrobce SanSwiss. Všechny tři kousky z nové produktové řady DIVERA jsou dokonalou kombinací moderního designu, prvotřídní kvality, vysoké flexibility a promyšlené funkčnosti.


Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit
MENU