Hravá elegance obkladů Opium od Tubadzin

Představte si koupelnu, kde hlavní roli hrají obklady s mramorovým efektem a nápaditými grafickými vzory. To je kolekce Opium od Tubadzin.


Při vstupu do moderně zařízené koupelny oko hned upoutají obklady Opium od renomovaného výrobce Tubadzin. Tyto keramické obklady jsou inspirovány přírodním mramorem, jehož vzory jsou symbolem luxusu a nadčasové elegance. V kolekci Opium se snoubí temná barva mramoru s bílými žílami, které na první pohled zaujmou svou dynamikou a proměnlivostí. Vedle toho zaujme grafický vzor obkladů, který přináší do prostoru moderní a zároveň klasický nádech.


Tubadzin je známý svou inovativností a důrazem na detail, což se odráží i v kvalitě a zpracování keramických obkladů. Obklady z řady Opium jsou odolné proti opotřebení a snadno se udržují, což je dělá ideální volbou pro každou koupelnu. V naší prodejně ve Vestci u Prahy si můžete tyto obklady prohlédnout a nechat se inspirovat různými způsoby jejich aplikace a kombinace s dalšími prvky koupelnového vybavení.


Navštivte naše koupelnové studio a procházejte kolekcemi nejen obkladů a dlažby, ale objevte i širokou nabídku dalšího koupelnového příslušenství. U nás najdete vše pro dokonalou koupelnu od nejlepších světových výrobců a zaručujeme vám osobní přístup bez dlouhého čekání. A pro ještě větší pohodlí vám vaše nové obklady rádi přivezeme až domů. Při objednávce nad 10.000 Kč je doprava po ČR zdarma.


Líbil se Vám tento článek? Pokud ano a chtěli byste dostávat upozornění do mailu na další naše články, tak využijte tento odkaz pro přihlášení do odběru. Máte-li nějaké připomínky ke článku, tak nám zde prosím zanechte komentář pod článkem, diskuse nás baví! A pokud nás chcete sledovat na sociálních sítích, budeme moc rádi, zde jsou odkazy: Youtube, Pinterest, Facebook.

Produkty související s článkem


Vložit komentář

Mohlo by vás také zajímat:

Kolekce Elba je spojení antického kouzla a moderního designu ve vaší koupelně
Kolekce Elba je spojení antického kouzla a moderního designu ve vaší koupelně

Pokud hledáte způsob, jak do své koupelny vnést eleganci a kousek přírody, kolekce Elba je tou pravou volbou. Tato kolekce kombinuje obklady v dekoru mramoru s motivy olivových listů a kapradí, čímž vytváří harmonický a vizuálně atraktivní prostor. Navíc, tato řada je dostupná za zajímavou cenu, která nabízí originální design a solidní kvalitu.

NovaBell Materia: Kouzlo ručně vyráběného cotta pro moderní domov
NovaBell Materia: Kouzlo ručně vyráběného cotta pro moderní domov

Pokud hledáte dokonalou kombinaci tradičního vzhledu a moderní funkčnosti, kolekce Materia od NovaBell je právě pro vás. Přineste do svého interiéru teplo a eleganci ručně vyráběného cotta.

Seznamte se s kolekcí Arrow od Equipe
Seznamte se s kolekcí Arrow od Equipe

Když se spojí inovativní design a pestré barvy, vznikne něco výjimečného. Přesně taková je produktová řada Arrow od španělského výrobce Equipe. Vyberte si z široké škály barevných odstínů a nechte se inspirovat netradičním tvarem obkladů.


Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit
MENU