Kolekce Fadma od Tubadzin: Když se Maroko stává inspirací pro vaši koupelnu

Maroko, země plná barev, světla a tajemné architektury, slouží jako inspirace pro kolekci Fadma od renomovaného výrobce Tubadzin. Tato kolekce přináší do světa keramických obkladů a dlažby nádech orientální krásy a rozmanitosti.


Orientální magie barev a dekorací
Marocké město Casablanca, známé z filmové historie a charakteristické bílými fasádami rozehřátými sluncem, je hlavní inspirací pro tuto kolekci. Kombinace šedobéžových a azurových odstínů vytváří nejen estetický zážitek, ale i pocit klidu a harmonie.


Inspirace sluncem a etnicitou
Fadma se nechává inspirovat nejen sluncem, ale i etnicitou a architekturou Maroka. Každý kus z této kolekce odráží bohatost detailů a kvalitního řemeslného zpracování, ať už jde o jemné dekorace nebo drobné detaily.


Tým tvůrců: Kombinace umění a designu
Kolekce Fadma je výsledkem práce kolektivu designérů a architektů, v čele s Annou Cieślak a Katarzynou Madalińskou. Spolupráce mezi tradičním designem, průmyslovým designem a architekturou vytváří nejen funkční, ale i esteticky působivé produkty.


Netradiční design: Ústřední prvek kolekce
Co dělá kolekci Fadma opravdu výjimečnou, je její netradiční design. Obzvláště mozaiky této kolekce jsou dvojnásobně unikátní. Vytvářejí jedinečný vizuální efekt, který může proměnit každý prostor v umělecké dílo. Tato kolekce je ideální pro ty, kteří hledají něco víc než obyčejné obklady a dlažbu - něco, co dodá prostoru osobitý charakter.

Líbil se Vám tento článek? Pokud ano a chtěli byste dostávat upozornění do mailu na další naše články, tak využijte tento odkaz pro přihlášení do odběru. Máte-li nějaké připomínky ke článku, tak nám zde prosím zanechte komentář pod článkem, diskuse nás baví! A pokud nás chcete sledovat na sociálních sítích, budeme moc rádi, zde jsou odkazy: Youtube, Pinterest, Facebook.

Produkty související s článkem


Vložit komentář

Mohlo by vás také zajímat:

Kolekce Elba je spojení antického kouzla a moderního designu ve vaší koupelně
Kolekce Elba je spojení antického kouzla a moderního designu ve vaší koupelně

Pokud hledáte způsob, jak do své koupelny vnést eleganci a kousek přírody, kolekce Elba je tou pravou volbou. Tato kolekce kombinuje obklady v dekoru mramoru s motivy olivových listů a kapradí, čímž vytváří harmonický a vizuálně atraktivní prostor. Navíc, tato řada je dostupná za zajímavou cenu, která nabízí originální design a solidní kvalitu.

NovaBell Materia: Kouzlo ručně vyráběného cotta pro moderní domov
NovaBell Materia: Kouzlo ručně vyráběného cotta pro moderní domov

Pokud hledáte dokonalou kombinaci tradičního vzhledu a moderní funkčnosti, kolekce Materia od NovaBell je právě pro vás. Přineste do svého interiéru teplo a eleganci ručně vyráběného cotta.

Seznamte se s kolekcí Arrow od Equipe
Seznamte se s kolekcí Arrow od Equipe

Když se spojí inovativní design a pestré barvy, vznikne něco výjimečného. Přesně taková je produktová řada Arrow od španělského výrobce Equipe. Vyberte si z široké škály barevných odstínů a nechte se inspirovat netradičním tvarem obkladů.


Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit
MENU