Novinky do koupelny 2023 - obklady a dlažby Tubadzin

Nové kolekce od Tubadzinu vás provedou různými světy a styly, od klasické elegance přes exotické krajiny až po vesmírné vzory. Vyberte si tu, která nejlépe vyjadřuje váš styl a povznese váš interiér na novou úroveň.


(Tubadzin - Tissue)

Zamilovali jste se někdy do stylu 60. let, obdivovali geometrické tvary a fraktály, rock n roll nebo trend Optical Art? Pak je tady pro vás nová kolekce od Tubadzinu s názvem Tissue. Je plná elegancie a lehkosti 60. let s odvahou moderního designu. Představte si kombinaci klasického travertinu v teplých odstínech béžové, který uklidňuje smysly, a elegantní lahvově zelené doplněné zlatými doplňky. Tato kombinace dodává aranžmá přehlednosti a charakteru. Kolekci Tissue vytvořily designérka Anna Majchrzyk a architektka Katarzyna Madalinska ve formátu 30x75 cm.


(Tubadzin - Tissue)


(Tubadzin - Tissue)

Malý ostrov Lanzarote má přes 100 sopek a 300 kráterů. Pláže pokryté černým pískem se na slunci třpytí. Štíhlé palmy se houpou ve větru a odrážejí se v tyrkysové vodě. Sopečná krajina se táhne až k obzoru. Stačí lehce přimhouřit oči a svět kolem vás se stane hrou tří barev - slunečné bílé, tmavých kontur a zlatých třpytivých akcentů. Kolekce Sedona je cestou za vzpomínkami na tropy uloženými v paměti. Odráží mimořádné kouzlo ostrova. Navozuje atmosféru exotických krajin a vytváří interiéry plné domácího tepla. Objevte neobyčejné kouzlo exotické krajiny. Inspirujte se novou kolekcí Sedona ve formátu 33x90 cm.


(Tubadzin - Sedona)


(Tubadzin - Sedona)


(Tubadzin - Sedona)

Největší korálový útes světa se nachází u pobřeží Austrálie. Toto mimořádné místo je jedním ze 7 divů přírody. Při pohledu shora má voda plná korálů a mořských tvorů zde smaragdový odstín a harmonický pohyb mořských vln načrtává jemný vzor. Rozhodli jsme se to přenést na keramiku. Jemnost dekoru podtrhuje saténový povrch, příjemný na dotek. A konečně barva - nasycená smaragdová dlaždice, třpytící se odstíny zelené, tyrkysové a zlaté. Objevte kouzlo mořských krajin. Seznamte se s kolekcí Unit Plus Reef ve formátu 33x90 cm.


(Tubadzin - Unit Plus Reef)


(Tubadzin - Unit Plus Reef)

Stardust je kolekce vytvářející fantastické vzory vesmíru, připomínající záblesk supernovy, který vysílá extrémně intenzivní světlo do vesmíru. Představte si, jak se úlomky hmoty odrážejí ve světle hvězd, vytvářejíce elegantní a nadčasový design pro vaše interiéry. Stardust je dostupný ve formátu 33x90 cm.


(Tubadzin - Stardust)


(Tubadzin - Stardust)

A konečně Sophi Oro, kolekce propojující svět módy a designu. Tmavá barva se spojuje se zlatem v různých odstínech a tvarech, zatímco geometrické kruhy odkazují na moderní styl a štukované úpravy na klasické formy. Tato kolekce vytváří jedinečný charakter a styl glamour. Sophi Oro je k dispozici ve formátu 30x60 cm.


(Tubadzin - Sophi Oro)


(Tubadzin - Sophi Oro)

Máme rádi neviditelné věci. Jako stínohra. Jeho proměnlivé formy si hrají s vnímáním, budují drama tvarů. Obrys větve zobrazený na bílém papíře působí úžasným dojmem. Mihotá se ve světle a naplňuje příjemce čistým potěšením z pohledu. Kolekce Tori Take v jedné verzi odkazuje na fascinující divadlo stínů z Dálného východu. Ve druhé představuje svět zapamatovaný z pohádkových knih. Skutečný svět se prolíná se světem příběhů. Efektem je malířské plátno podmanivé detailem nebo pergamenové plátno, na kterém se představení odehrává. Inspirujte se tajemným kouzlem květinových motivů. Objevte nevšední kouzlo kolekce Tori Take ve formátu 30 x 75 cm.


(Tubadzin - Tori Take)


(Tubadzin - Tori Take)

Pokud Vás polský výrobce obkladů a dlažby zaujal, tak zde naleznete jeho kompletní nabídku.

Líbil se Vám tento článek? Pokud ano a chtěli byste dostávat upozornění do mailu na další naše články, tak využijte tento odkaz pro přihlášení do odběru. Máte-li nějaké připomínky ke článku, tak nám zde prosím zanechte komentář pod článkem, diskuse nás baví! A pokud nás chcete sledovat na sociálních sítích, budeme moc rádi, zde jsou odkazy: Youtube, Pinterest, Facebook.


Vložit komentář

Mohlo by vás také zajímat:

Kolekce Elba je spojení antického kouzla a moderního designu ve vaší koupelně
Kolekce Elba je spojení antického kouzla a moderního designu ve vaší koupelně

Pokud hledáte způsob, jak do své koupelny vnést eleganci a kousek přírody, kolekce Elba je tou pravou volbou. Tato kolekce kombinuje obklady v dekoru mramoru s motivy olivových listů a kapradí, čímž vytváří harmonický a vizuálně atraktivní prostor. Navíc, tato řada je dostupná za zajímavou cenu, která nabízí originální design a solidní kvalitu.

NovaBell Materia: Kouzlo ručně vyráběného cotta pro moderní domov
NovaBell Materia: Kouzlo ručně vyráběného cotta pro moderní domov

Pokud hledáte dokonalou kombinaci tradičního vzhledu a moderní funkčnosti, kolekce Materia od NovaBell je právě pro vás. Přineste do svého interiéru teplo a eleganci ručně vyráběného cotta.

Seznamte se s kolekcí Arrow od Equipe
Seznamte se s kolekcí Arrow od Equipe

Když se spojí inovativní design a pestré barvy, vznikne něco výjimečného. Přesně taková je produktová řada Arrow od španělského výrobce Equipe. Vyberte si z široké škály barevných odstínů a nechte se inspirovat netradičním tvarem obkladů.


Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit
MENU