Rako Plywood: Keramická dlažba s duší pravého dřeva

Představte si, že vstoupíte do prostoru, kde hřejivá atmosféra dřeva je cítit v každém detailu, avšak s vědomím, že vaše kroky nezatěžují přírodu a ani nevyžadují náročnou péči.


Takovým místem se může stát váš domov díky nové řadě keramických dlaždic Plywood od českého výrobce Rako. Dlaždice Plywood přináší inovativní pohled na design interiérů, inspirovaný skládanými dřevěnými lamelami. Tento koncept je převeden do keramické podoby tak mistrovsky, že pohledem téměř nerozeznáte rozdíl mezi pravým dřevem a keramickou imitací.


Výběr čtyř základních barev - od čisté bílé, přes přírodní odstíny až po hlubokou černou - umožňuje vytvořit prostředí, které rezonuje s vaší vizí a zároveň dodržuje harmonii a jednotu prostoru. Každá dlaždice je osvěžující ve své jedinečnosti, s jemnými suky a letokruhy, které lákají oko ke hře světel a stínů. Plywood přináší nejen estetické, ale i funkční benefity - dlaždice jsou opatřeny protiskluzností R10/B (ABS), zajistí vám tedy bezpečný a stabilní povrch, na který se můžete spolehnout v každodenním životě.


Dlaždice Plywood jsou synonymem pro snoubení krásy přírodního vzhledu a praktičnosti moderních materiálů. Jejich snadná údržba a odolnost je v kontrastu s krátkou životností pravého dřeva, které navíc vyžaduje kácení stromů. S Plywood dlaždicemi získáte nejen estetický prvek, ale i kousek udržitelnosti a etického rozhodnutí pro vaši domácnost.


Ačkoliv momentálně nemáme tuto řadu v naší prodejně vystavenou (pokud budete mít zájem, rádi Vám vzorky Plywood objednáme a připravíme na prodejně k prohlédnutí), rádi vám v prodejně poradíme, jak dlaždice Plywood začlenit do vašeho interiéru. Prostřednictvím našeho eshopu si můžete prohlédnout všechny detaily a nechat se inspirovat fotografiemi, abyste si mohli vytvořit představu, jak by dlažba mohla oživit vaši koupelnu, obývací pokoj či jiné prostory.



Líbil se Vám tento článek? Pokud ano a chtěli byste dostávat upozornění do mailu na další naše články, tak využijte tento odkaz pro přihlášení do odběru. Máte-li nějaké připomínky ke článku, tak nám zde prosím zanechte komentář pod článkem, diskuse nás baví! A pokud nás chcete sledovat na sociálních sítích, budeme moc rádi, zde jsou odkazy: Youtube, Pinterest, Facebook.

Produkty související s článkem


Vložit komentář

Mohlo by vás také zajímat:

Kolekce Elba je spojení antického kouzla a moderního designu ve vaší koupelně
Kolekce Elba je spojení antického kouzla a moderního designu ve vaší koupelně

Pokud hledáte způsob, jak do své koupelny vnést eleganci a kousek přírody, kolekce Elba je tou pravou volbou. Tato kolekce kombinuje obklady v dekoru mramoru s motivy olivových listů a kapradí, čímž vytváří harmonický a vizuálně atraktivní prostor. Navíc, tato řada je dostupná za zajímavou cenu, která nabízí originální design a solidní kvalitu.

NovaBell Materia: Kouzlo ručně vyráběného cotta pro moderní domov
NovaBell Materia: Kouzlo ručně vyráběného cotta pro moderní domov

Pokud hledáte dokonalou kombinaci tradičního vzhledu a moderní funkčnosti, kolekce Materia od NovaBell je právě pro vás. Přineste do svého interiéru teplo a eleganci ručně vyráběného cotta.

Seznamte se s kolekcí Arrow od Equipe
Seznamte se s kolekcí Arrow od Equipe

Když se spojí inovativní design a pestré barvy, vznikne něco výjimečného. Přesně taková je produktová řada Arrow od španělského výrobce Equipe. Vyberte si z široké škály barevných odstínů a nechte se inspirovat netradičním tvarem obkladů.


Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit
MENU