České léto v koupelně.

Využijte mimořádné slevy 15% na vybrané série RAKO.

Buďte v obraze a sledujte nás na sociálních sítích: Youtube, Pinterest



Odběr novinek prostřednictvím e-mailu
Mail s novinkami zasíláme maximálně 1x týdně a svůj odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.
08.07.2011

Mohlo by vás také zajímat:

AKCE - kvalita a styl za dostupnou cenu
AKCE - kvalita a styl za dostupnou cenu

Na Sanita.cz právě probíhá atraktivní akce na vybrané řady obkladů a dlažeb, včetně kolekcí jako jsou Gamma, Harmony, Fiori a Natural Rocks. Tato nabídka je ideální pro ty, kteří hledají kvalitu a styl za dostupnou cenu.

Jika Cube - Skříňka s umyvadlem 100 cm se slevou 50%
Jika Cube - Skříňka s umyvadlem 100 cm se slevou 50%

Skříňku čistě geometrických tvarů zakoupíte vždy ve výhodném setu 1+1 PACK společně s umyvadlem. 1+1 PACK je úsporný nejen při dopravě, ale zejména pro Vaší peněženku.

Akce - Jika Cube: skříňka s umyvadlem 80 cm
Akce - Jika Cube: skříňka s umyvadlem 80 cm

Skříňka s umyvadlem CUBE nabízena v balení 1+1 PACK tvoří nerozlučnou dvojici. Díky tomu spoří prostor, čas i peníze při manipulaci a dopravě. Umyvadlo 80 cm je vždy dodáváno dohromady s podumyvadlovou skříňkou v provedení tmavý dub. Úchytky skříněk mají vždy praktickou černou barvu. Na koupelnový nábytek Cube poskytuje výrobce záruku 2 roky.

Akce - Luxusní sprchový panel 5side round
Akce - Luxusní sprchový panel 5side round

Sprchový kout v moderní koupelně dotváří elegantní sprchový panel, který oproti klasické baterii nabízí výběr proudu vody nejenom z ruční sprchy, ale i z hlavové sprchy, popřípadě i z masážních trysek.

Laufen - Lb3
Laufen - Lb3

Ve třech stylových obměnách koupelnové sestavy Lb3 se Laufen zaměřuje na osobní životní styl uživatele a zakazuje jakákoli omezení týkající se stylu. Skutečný život nám konec konců dává za pravdu. Koupelna je intimní a vysoce osobní prostor sloužící k posílení našeho zdraví a k odpočinku. Odmítáme tedy zkostnatělé koncepce tradičních koupelen, které nelze uzpůsobit životnímu stylu. Právě to odhalila dvojice architektů a návrhářů Ludovica a Roberto Palombovi z Milána v rámci příprav na projekt Lb3, které zahrnovaly studium způsobu života v řadě metropolí. Řada Lb3 proto staví na třech základních prototypech. Moderní varianta umyvadel s ostře řezanými rysy je nekonvenčním holdem stylu moderny a Bauhaus, Klasická varianta postavená na zdvojených konturách je ztělesněním nadčasové elegance.

Bezdotyková, senzorová baterie Oras Optima za 3750 Kč vč. DPH
Bezdotyková, senzorová baterie Oras Optima za 3750 Kč vč. DPH

Minimalistický a čistý design bezdotykové umyvadlové baterie je jako doma v moderním prostředí a kompaktních interiérech. Inteligentní, uživatelsky přátelské funkce činí tuto nadčasovou baterii rozumnou volbou pro uživatele všech věkových kategorií. Voda teče snadno, aniž byste se baterie dotkli, takže mytí rukou je jednoduché a hygienické. Proud vody se automaticky uzavře, jakmile ruce oddálíte. Nastavení teploty je velmi jednoduché díky páce k úpravě teploty. Regulátor průtoku zajišťuje nízkou spotřebu vody.

Akční sety Grohe - Grohtherm 1000
Akční sety Grohe - Grohtherm 1000

Výhodné sprchování s termostatem Grohtherm 1000 nabízíme zvláště domácnostem s omezeným rozpočtem. Termostatické baterie vybavené novou technologií GROHE TurboStat®zajišťují nezávisle na tlaku vody spolehlivě stálou teplotu. Zarážka SafeStop nastavená na 38°C zabrání dětem zvýšit teplotu smíšené vody a díky tlačítku EcoButton máte pod kontrolou také spotřebu, můžete ušetřit až 50% vody. Kombinace sprchové baterie Grohtherm 1000 a sprchové soupravy Tempesta Duo nabízí komfortní zážitek ze sprchování za výbornou cenu.

Šetřete vodu s baterií Oras Optima
Šetřete vodu s baterií Oras Optima

Jako výrobce produktů, které umožňují hygienické a šetrné využití vody, klade firma Oras důraz na životní prostředí. Nová bezdotyková baterie Optima je ekologickým řešením pro Vaši koupelnu: šetří jak vodu, tak energii. Použití baterie je snadné a bezpečné – všechno co musíte udělat, je vložit ruce pod výtokové raménko a voda začne sama vytékat.


Vložit komentář

Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit