Komfort, který vás rozmazlí

Komfort, který vás rozmazlí
Voda je od nepaměti samozřejmý a univerzální prostředek osobní hygieny. Voda čistí, voda osvěžuje, voda vzpruží tělo a duši. Voda je zdrojem přírodního zdraví.

Voda je od nepaměti samozřejmý a univerzální prostředek osobní hygieny. Voda čistí, voda osvěžuje, voda vzpruží tělo a duši. Voda je zdrojem přírodního zdraví.


Používáním sprchovací toalety Geberit Balena (donedávna známé pod názvem Douche WC) si tohoto zdraví budete užívat zcela jednoduše a pohodlně, prostřednictvím proudu vody, který vás jemně a důkladně očistí. Následně vás osuší jemně a bezdotykově proud teplého vzduchu. Pocit svěžesti s vámi zůstane po celý den.

Sprchovací toalety Geberit jsou nabízeny v nejrůznějších variantách - od jednoduchého přístroje určeného k montáži na stávající mísu až po kompletní systémy pro intimní hygienu na nejvyšší úrovni. Sprchovací klozety Geberit jsou špičková technická zařízení s atraktivním designem, vhodná do každé moderní koupelny nebo toalety.

Výrobky Geberit Balena pomáhají díky pulsujícímu masážnímu proudu vody předcházet zácpě a dalším možným problémům v citlivých oblastech konečníku. Kromě širokého použití v bytech a rodinných domech nachází Balena 4000 uplatnění v hotelích nebo v penzionech pro starší nebo hůře pohyblivé občany.

 

Modelové řady Geberit Balena

Balena 8000
Geberit Balena 8000 stojí v naší modelové řadě nejvýše. Jakmile usednete, zapne se integrované odsávání pachů a pomocí aktivního uhlíkového filtru je eliminuje. Když je "záležitost" vyřízena, stiskněte jednoduše velké tlačítko na přístroji. Sprchovací rameno se vysune a plný, sytě měkký a temperovaný proud vody vás jemně a beze zbytku očistí. Potom je na řadě rameno fénu, který vás osuší pomocí příjemně teplého vzduchu. Vypne se, jakmile vstanete. Sedátko toalety se díky technice "soft-closing" vždy spustí měkce a tiše.


Balena 5000 a 6000
Také model 5000 a 6000 spojuje v jednom výrobku funkce WC, bidetování a osušení fénem po bidetování.
Balena 5000 a 6000 lze namontovat na všechny standardní WC mísy. Můžete si vybrat barvu bílou, bahama béžovou nebo manhattan šedou.

Balena 4000
Balena 4000 je nejzákladnějším provedením v našem sortimentu sprchovacích toalet. Lze jej snadno namontovat na všechny běžně užívané WC mísy. Vytváří společně s mísou jeden harmonický celek, který ladí s designem koupelny či WC. Pro dokonalé sladění lze zvolit kromě bílé barvy i odstíny bahama béžovou, manhattan šedou nebo pergamon.

Jedním z důkazů zohlednění hygienických požadavků i v detailech je oplach trysky, ke kterému dochází zcela automaticky před každým použitím sprchování i bezprostředně po něm. Výrobky Balena jsou nenáročné na údržbu a vyznačují se vysokou spolehlivostí.

Projít aktuální nabídku sprchovacích toalet Geberit

Buďte v obraze a sledujte nás na sociálních sítích: Youtube, Pinterest



Odběr novinek prostřednictvím e-mailu
Mail s novinkami zasíláme maximálně 1x týdně a svůj odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.
08.09.2006

Mohlo by vás také zajímat:

RAKO - Urban
RAKO - Urban

Moderní obkládačky ve formátu 20 x 40 cm s reliéfním povrchem. Teplá a studená škála barev. Komfortní nabídka mozaiky 5x5 cm v identických barvách obkládaček. Dekorace i mozaika podporují hravost řešení nejen v koupelně.

Obklady a dlažby
Obklady a dlažby

Prohlédněte si u nás přes 1000 produktových řad obkladů a dlažeb. Ve světě koupelen se pohybujeme již mnoho let a každá koupelna je pro nás výzvou. Jsme rádi, když Vám můžeme pomoci k dosažení nejlepšího výsledku.

Doporučujeme z naší nabídky
Doporučujeme z naší nabídky

Vybrali jsme několik desítek produktů, které by Vás mohli zajímat. Nechte se inspirovat!

Katalog obkladů a dlažeb 2016/17
Katalog obkladů a dlažeb 2016/17

Napište si o náš katalog (120 stran inspirace) obkladů a dlažeb. Rádi Vám ho zdarma zašleme! Tato nabídka platí pro prvních 100 zájemců. Pište nám prosím do zpráv na Facebooku, nebo na mail info@sanita.cz. Katalog by se k Vám měl dostat zhruba do týdne po odeslání žádosti.

Laufen - Living Square
Laufen - Living Square

Living Square jde na hranici možného. Extrémně ploché umyvadlo se svými rovnými hranami se doslova vznáší před stěnou. I takto elegantní může být keramika. Living Square nadchne svou štíhlou siluetou: dvojumvadlo s užitečnou šířkou 180 cm poskytuje skutečně funkční mycí plochu. Ladně působí rovněž s nábytkem řady Case.

Koupelnové pomůcky pro handicapované, starší či pohybově omezené osoby
Koupelnové pomůcky pro handicapované, starší či pohybově omezené osoby

Prostředí, které je z hlediska dobrého pohybu a orientace vstřícné pro každého bez rozdílu, prostředí které nazveme bezbariérovým prostředím, by mělo být v každé kulturní a vyspělé společnosti samozřejmostí.

Chytrá baterie nové generace: Oras Vienda
Chytrá baterie nové generace: Oras Vienda

Chytrá bezdotyková baterie Oras Vienda je brilantní kombinací vyspělé technologie, excelentního dizajnu a desetiletí zkušeností.

Fedon - nové radiátory na nejvyšší úrovni.
Fedon - nové radiátory na nejvyšší úrovni.

Fedon od Kermi je nejen výkonný radiátor – na přání je dodáván s funkční spárou pro řadu příslušenství, a stává se plnohodnotným, multifunkčním designem interiérů v moderním životním prostředí.


Vložit komentář

Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit