profily pro venkovní rohy

oblé profily
oblé profily

Protrim je profil vytvořený pro uzavření a ochranu vnějších rohů keramických obkladů, podlah, schodů a plošin a je k dispozici v provedení z hliníku, nerezové oceli, mosazi a PVC. Jejich charakteristický zaoblený tvar, který je odlišuje, dělá profily Protrim ideálními pro symetrickou konečnou úpravu, ale i jako ochranu před poraněním o roh obkladu. Díky různorodosti nabídky konečných úprav a materiálů se tyto artikly dokonale hodí pro každý styl zařízení. V rámci různých modelů je k dispozici také verze z antibakteriálního lakovaného hliníku: tato speciální technologie je certifikovaná podle přísné zkoušky JIS Z 2801:2000, uznávané na celosvětové úrovni, a umožňuje snížit přítomnost bakterií až o 99 %.

od 319 10 dní

rovné F profily
rovné F profily

Proangle F je dekorační a uzavírací lišta navržená pro vnější rohy dlaždic. Tyto speciální profily se vyznačují trojúhelníkovým průřezem a jsou k dispozici z eloxovaného hliníku a z nerezové oceli. Verze s omezenou základnou (FMIS/) z nerezové oceli se doporučuje pro ochranu a konečnou úpravu vnitřních rohů keramických obkladů.

od 392 10 dní

rovné profily
rovné profily

Proangle je řada profilů navržených pro uzavření a ochranu vnějších rohů keramických obkladů. Tyto profily se doporučují, aby bylo možné se vyhnout neestetickému úhlu 45 stupňů, který se vytváří přiřazením dvou dlaždic do rohu. Pravoúhlý tvar a esenciální linie, která charakterizuje profily Proangle, je dělají ideálním řešením pro čisté ohraničení pokládání keramických obkladů, jako je vyhlazený porcelánový gres. Proangle je k dispozici ve verzi z hliníku, nerezové oceli, mosazi a PVC v mnoha různých provedeních. Kromě toho je k dispozici také v provedení s certifikovaným antibakteriálním lakováním, schopným snížit akumulaci bakterií až o 99 % při zajištění a prodloužení vysoké úrovně hygieny.

od 252 10 dní

rovné profily - Trend Color Stone
rovné profily - Trend Color Stone

Profily pro vnější rohy Proangle jsou nyní k dispozici v nových konečných úpravách Trend Color Stone: teplé a přírodní barevné odstíny, které reprodukují heterogennost kamene díky drsnému efektu, který je mimořádně příjemný na dotek. Tato řada profilů z lakovaného hliníku, kterou mimořádně oceňují architekti a designéři, kteří nic neponechávají náhodě, i všichni ti, kteří si velmi rádi přizpůsobují prostředí také do nejmenších detailů, plní také funkci ochrany vnějších rohů keramických obkladů a umožňuje se vyhnout neestetickému a křehkému řezu dlaždic pod úhlem 45 stupňů.

od 500 10 dní

rovné Q profily
rovné Q profily

Proangle Q je řada profilů pro vnější rohy, vyrobených z hliníku, oceli, mosazi a PVC, navržená pro uzavření a ochranu rohů z keramického obkladu. Čtvercový tvar vyhrazuje pokládání a zabraňuje vytvoření málo praktické a neestetické hrany mezi dvěma dlaždicemi; kromě toho lze Proangle Q použít také jako profil pro konečnou úpravu schodů, pracovních ploch a plošin. Verze s certifikovanou antibakteriální technologií zajišťuje snížení tvorby baktérií, považovaných za nebezpečné, až o 99 %, s výsledným zajištěním vysoké úrovně hygieny.

od 384 10 dní

rovné Q profily - Trend Color Stone
rovné Q profily - Trend Color Stone

Proangle Q Trend Color Stone je řada profilů pro vnější rohy, charakterizovaných osobitými konečnými úpravami s teplými a jemnými barevnými odstíny, které reprodukují drsný efekt kamene. Tyto profily z lakovaného hliníku jsou dostupné až ve dvanácti konečných úpravách a ve čtyřech různých výškách pro uspokojení jakékoli potřeby, a to i technického druhu. Díky svému čtvercovému tvaru tyto profily jasně definují pokládání obkladů a umožňují ukrýt neestetický a křehký řez dlaždic pod úhlem 45 stupňů.

od 644 10 dní


Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit