Téma: Novinky

Koupelny inspirované přírodou.

Pakliže si dokážete svůj odpočinek představit v obklopení přírodních materiálů, tak pro Vás máme inspiraci v podobě dřeva a kamene.


V dnešní době již každý zná obecný fakt, že koupelna neslouží jen k vlastní očistě, ale používá se jako relaxační a odpočinková místnost, kde nabíráme síly po namáhavých dnech.
Pakliže si dokážete svůj odpočinek představit v obklopení přírodních materiálů, tak pro Vás máme inspiraci v podobě dřeva a kamene.
Dřevěné prvky jsou v koupelnách velmi populární a i když vlastní dřevo není moc vhodné, podlaha z keramické dlažby v parketovém dizajnu je k nerozeznání od pravého přírodního materiálu.
Keramická dlažba je navíc vhodná pro podlahové vytápění, což vlastní dřevo není, protože funguje jako izolant a nepropouští teplo. 
Kámen pak mistrně doplňuje celkový pohled a dává koupelně vnitřní sílu a energii. Vše pak doplňuje dizajnově nenáročný obklad ve formátu 60x30. Jeho velké plochy netříští pohled na jednotlivé prvky zvolené pro tuto místnost.
Ze zařizovacích předmětů byla zvolena vana LAUFEN pro její rovné a nekonfliktní tvary a koupelnový nábytek ROCA, který nám padl do oka svou jednoduchostí.
Pokud jsme Vás těmito řádky alespoň trochu zaujali, neváhejte a navštivte naší prodejnu v Zelenči, těšíme se na Vás.


















použili jsme následující materiály:

 

Buďte v obraze a sledujte nás na sociálních sítích: Youtube, Pinterest



Odběr novinek prostřednictvím e-mailu
Mail s novinkami zasíláme maximálně 1x týdně a svůj odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.
01.03.2013

Mohlo by vás také zajímat:

Inspirujte se v naší rozsáhlé galerii.
Inspirujte se v naší rozsáhlé galerii.

Čekají tu na vás tisíce designových fotek, které řadíme dle mnoha kritérií jako je například: barva, dekor, styl, povrch a cena. Hledáte-li inspiraci, tak tady je to správné místo.

Koupelnové studio Sanita.cz
Koupelnové studio Sanita.cz

Nově jsme pro Vás připravili virtuální prohlídku vzorkovny Sanita.cz, pojďte se podívat!

12 let záruka na vodovodní baterie - to je VADO
12 let záruka na vodovodní baterie - to je VADO

Série Altitude, v překladu „nadmořská výška“, představuje novinku roku 2014. Jak samotný název napovídá, série Altitude představuje luxusní škálu výrobků společnosti VADO. Tato brilantní řada vnese do vašeho interiéru styl a vysokou úroveň designu, od minimalistického až po ten nejluxusnější. Altitude se může pochlubit jednoduchým, moderním, ale klasickým designem s organickým průtokem. Tato řada se setkala s nepřekonatelným zájem ze strany interiérových architektů a náročnější klientely.

Posaďte se, prosím.
Posaďte se, prosím.

Sklopná sedátka RAVAK. Jistě je znáte, jsou příjemná pro posezení, případně pro bezpečnější hygienu při sprchování. A napadlo Vás, že takové sedátko můžete použít například i v menší předsíni, kam se nevejde lavice na přezouvání nebo na chodbě v domě?

Safírová keramika - nová ostrost hran
Safírová keramika - nová ostrost hran

Švýcarský specialista na koupelny, společnost Laufen, představuje SaphirKeramik, novinku, která byla poprvé jako prototyp uvedena před dvěma lety. Výrobce nyní představuje první sérii výrobků a s tím i podrobnosti o působivých charakteristikách nového materiálu. Zvolený název odkazuje na přídavek minerálu korundu, který se vyskytuje v přírodě v různých podobách jako složka safíru.

Nadčasová klasika v obkladech a dlažbách
Nadčasová klasika v obkladech a dlažbách

Necitíte se dobře v moderní a strohé koupelně? Hledáte nadčasovou klasiku? V současné době jsou opět moderní obklady a dlažby v provedení

Nové keramické dlažby v dekorech dřevěné podlahy
Nové keramické dlažby v dekorech dřevěné podlahy

série ECO Dream od Italské firmy Novabell se rozšiřuje o další barevné varianty dekorů. Předchozí varianty se rozšiřují o barvy Lava, Sandalo a Quercia. Takže pokud jste si v předchozí nabídce

I otopná tělěsa můžou mít neotřelý design!
I otopná tělěsa můžou mít neotřelý design!

Stále více zákazníků hledá něco, co by bylo dominantou a zároveň vkusně doplňovalo vzhled koupelny. U běžně dostupných otopných žebříků se hlavně hledí na výkon a rozměry, avšak vlastní design je odstrčený na druhou kolej. To rozhodně neplatí pro Švý


Vložit komentář

Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit