Krása a rozmanitost mramorových obkladů a dlažeb

Publikováno, či upraveno dne: 19.06.2024 10:21
Vstupte do světa, kde elegance a příroda splývají v harmonii, kde každá dlaždice a obklad vypráví svůj vlastní příběh a každý povrch odhaluje krásu skrytou v hlubinách kamene. Obklady a dlažby v dekoru mramoru, tyto skvosty interiérového designu, proměňují prostory v umělecká díla, kde každý detail přispívá k atmosféře luxusu a sofistikovanosti.


https://www.sanita.cz/kategorie/11353-Star

Představte si světlé mramorové plochy, jejichž jemné žíly v šedých, zlatých a béžových odstínech tvoří harmonické vzory, jež připomínají štětec malíře, který lehce přechází přes plátno. Tyto velké formáty, s lesklým povrchem, rozjasňují místnosti a dodávají jim vzdušnost a otevřenost. Jsou jako rozbřesk nového dne, kdy první paprsky slunce jemně osvětlují krajinu.


https://www.sanita.cz/kategorie/11101-Ovation

Pak zde máme dramatický kontrast černé mramorové dlažby s bílými žílami, které působí jako blesky na noční obloze. Tento design dodává prostoru hloubku a sofistikovanost, vytváří pocit tajemství a elegance, jako byste vstoupili do světa, kde každý detail je promyšlený a každý prvek má své místo.


https://www.sanita.cz/kategorie/10689-Marmo

Pro ty, kteří hledají jemnost a ženskost, je tu růžová mramorová dlažba s průsvitnými odstíny bílé, růžové a béžové. Její hladký, lesklý povrch odráží světlo a vytváří něžnou, snovou atmosféru, jako jemný dotek růžového květu na vaší kůži.


https://www.sanita.cz/kategorie/10846-Onice

Zlaté a béžové žíly na světlém mramoru přinášejí do prostoru teplo a bohatost, jako paprsky slunce, které zalévají zlatavé pole při západu slunce. Tyto obklady a dlažby vytvářejí harmonický kontrast mezi luxusem a přírodou, mezi moderností a nadčasovostí.


https://www.sanita.cz/kategorie/10029-Calacatta-gold

A pak tu jsou dlažby s jemnými šedými žílami, které přinášejí do místnosti svěžest a moderní vzhled. Jejich lesklý povrch zachycuje každé záblesky světla a proměňuje prostor v svěží oázu klidu a elegance.


https://www.sanita.cz/kategorie/10234-Brainstorm

Nezapomeňme na dramatické přírodní vzory v odstínech hnědé a zlaté, které připomínají dynamiku a sílu přírody. Tyto obklady a dlažby jsou jako záznamy z prastarých lesů a skal, které do vašeho interiéru přinášejí příběhy staré tisíce let.


https://www.sanita.cz/kategorie/9912-The-Room

Každý z těchto obkladů a dlažeb je nejenom funkčním prvkem vašeho domova, ale také uměleckým dílem, které dodává prostoru charakter a osobitost. Vstupte do světa mramorových dekorů a objevte, jak nádherně a různorodě mohou vypadat. Každý prostor, který jimi ozdobíte, se stane odrazem vaší osobní elegance a vkusu, místem, kde se historie setkává s moderností a příroda s uměním.


https://www.sanita.cz/kategorie/10790-La-Marmoteca

Keramické obklady a dlažby jsou nejen estetické, ale také velmi praktické. Jsou odolné vůči vlhkosti a snadno se udržují, což je ideální pro koupelny, kuchyně i komerční prostory. Díky moderním technologiím jsou tyto imitace mramoru nejen věrné originálu, ale také udržitelné a cenově dostupné.


https://www.sanita.cz/kategorie/10154-Color-Crush

Technologický pokrok umožňuje vytvářet keramické dlaždice, které jsou šetrné k životnímu prostředí. Použití recyklovaných materiálů a energeticky úsporných procesů při výrobě zajišťuje, že naše produkty jsou ekologicky odpovědné.


https://www.sanita.cz/kategorie/10782-Jolie

Navštivte naši prodejnu ve Vestci u Prahy a prohlédněte si naši bohatou nabídku na vlastní oči. Náš odborný tým vám rád poradí a pomůže vybrat ideální obklady a dlažby pro váš domov. Těšíme se na vaši návštěvu!


https://www.sanita.cz/kategorie/11048-Aquamarine

Naší kompletní nabídku naleznete na tomto odkazu: Obklady a dlažby v dekoru mramoru


https://www.sanita.cz/kategorie/11068-Onice-Bianco


https://www.sanita.cz/kategorie/10480-Desire


https://www.sanita.cz/kategorie/11353-Star


https://www.sanita.cz/kategorie/11353-Star

Líbil se Vám tento článek? Pokud ano a chtěli byste dostávat upozornění do mailu na další naše články, tak využijte tento odkaz pro přihlášení do odběru. A pokud nás chcete sledovat na sociálních sítích, budeme moc rádi, zde jsou odkazy: Youtube, Pinterest, Instagram, Facebook.

Odběr novinek prostřednictvím e-mailu
Mail s novinkami zasíláme maximálně 1x týdně a svůj odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.

Mohlo by vás také zajímat:

Glamour: Když se květiny probudí k životu ve vaší koupelně

Kolekce Glamour je jako jemný dotek květinového pole přenesený do prostoru vaší koupelny. Světlo se odráží od lesklých obkladů jako ranní sluneční paprsky třpytící se na rose. Béžové a krémové tóny vytváří hřejivou náruč, do které se ponoříte po dlouhém dni. Květinový dekor přináší jemný kontrast, jako když vítr rozvlní lístky růží, a z každého detailu čiší ladná harmonie. Tato kolekce promění vaši koupelnu v místo klidu, kde se každý okamžik stává prostorem pro relaxaci.
22.10.2024 10:32

Jak vybrat obklady a dlažbu do kuchyně v roce 2024

Obklady a dlažby jsou do kuchyně prakticky ideální materiály. Hlavní důvod, proč jsou tak populární, je jejich odolnost a snadná údržba. Kuchyně je místo, kde dochází k častým nehodám s vodou, mastnotou či jinými tekutinami. Dlaždice díky své povrchové úpravě snadno odolávají těmto výzvám. Stačí je otřít vlhkým hadříkem a vypadají zase jako nové. Navíc jsou odolné vůči teplotním změnám, což je v kuchyni velkou výhodou, a jsou také hygienické, protože neabsorbují pachy a jsou snadno čistitelné.
10.10.2024 12:47 zobrazeno: 88x

Veruno od Tubadzin: Mramorová elegance pro vaše interiéry

Dlaždice z kolekce Veruno od polského výrobce Tubądzin představují elegantní a sofistikované řešení pro moderní koupelny a interiéry. Dlažba v matném provedení s jemnými šedými odstíny vytváří prostor plný klidu a harmonie, inspirovaný přírodními kameny. Velkoformátová rektifikovaná dlaždice o rozměrech 59,8 x 119,8 cm zajišťuje minimální počet spár, což přispívá k čistému a jednotnému vzhledu prostoru.
07.10.2024 12:30 zobrazeno: 61x

Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest, Instagram, Facebook
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Zde může být Váš odkaz