Imola Azuma: Symbióza japonské elegance a betonové robustnosti

Kolekce Azuma se rodí na rozhraní dvou světů - surové průmyslové estetiky betonu a duchovního pojetí prostoru charakteristického pro Japonsko. Tato unikátní fúze vede k vytvoření designových řešení, která jsou stejně inovativní jako respektující bohaté dědictví.


Obklopeni přívaly nových trendů a inovací se často zapomíná na tradice, které formovaly umění a design po tisíciletí. Avšak kolekce Azuma od Imoly spojuje oba světy – přináší inovativní materiály inspirované betonem a zároveň uchovává ducha tradičního japonského designu. Tato řada je více než jen produkt; je to vize bydlení, která v sobě nese hluboké pochopení prostoru a formy.


Azuma v sobě ukrývá komplexní charakter betonu, materiálu známého svou pevností a variabilitou. Imola na tomto základu staví, a přidává k němu tisícileté zkušenosti a poznatky, které se v japonském designu předávají z generace na generaci. Výsledek? Keramika, která je odrazem průmyslové preciznosti i řemeslného mistrovství, robustnosti i elegancí, funkčnosti i estetiky.


S rozměry jako 60x60 cm, 120x260 cm nebo dokonce 120x278 cm, Azuma poskytuje nebývalou volnost v designu. Malé formáty jako 30x30 cm nabízejí jemnou detailnost, zatímco velkoformátové dlaždice otevírají dveře k odvážnějším a plynulejším prostorům, a to jak v interiéru, tak v exteriéru.


Paleta pěti barev - Camargue, Silver, Grey, Dark grey a Black - je sice subtilní, ale umožňuje vytvářet prostory s charakterem. Každá barva přináší různé atmosféry, od světlých a vzdušných až po tmavé a intenzivní tóny, které umožňují personalizaci prostoru.


Proč zvolit produktovou řadu Azuma?
Funkčnost: Velkoformátové dlaždice přinášejí exkluzivní rozměry a nové perspektivy do světa architektury a interiérového designu.
Estetika: Čistý a současný styl, který odpovídá těm, kteří hledají minimalistické designové řešení.
Aplikace: Řada, která umožňuje estetickou a designovou kontinuitu mezi interiérem a exteriérem.


Azuma od Imoly je nejen kolekcí keramických obkladů a dlažeb, je to manifest nového designového jazyka, který stírá hranice mezi funkcí a formou, mezi minulostí a budoucností. Je to pozvánka k prozkoumání, jak prostor může ovlivnit náš život, a jak můžeme my ovlivnit prostor. S Azumou vstupujeme do dialogu s tradicí, avšak očima současnosti a budoucnosti.

Líbil se Vám tento článek? Pokud ano a chtěli byste dostávat upozornění do mailu na další naše články, tak využijte tento odkaz pro přihlášení do odběru. Máte-li nějaké připomínky ke článku, tak nám zde prosím zanechte komentář pod článkem, diskuse nás baví! A pokud nás chcete sledovat na sociálních sítích, budeme moc rádi, zde jsou odkazy: Youtube, Pinterest, Facebook.

Produkty související s článkem


Vložit komentář

Mohlo by vás také zajímat:

Kolekce Elba je spojení antického kouzla a moderního designu ve vaší koupelně
Kolekce Elba je spojení antického kouzla a moderního designu ve vaší koupelně

Pokud hledáte způsob, jak do své koupelny vnést eleganci a kousek přírody, kolekce Elba je tou pravou volbou. Tato kolekce kombinuje obklady v dekoru mramoru s motivy olivových listů a kapradí, čímž vytváří harmonický a vizuálně atraktivní prostor. Navíc, tato řada je dostupná za zajímavou cenu, která nabízí originální design a solidní kvalitu.

NovaBell Materia: Kouzlo ručně vyráběného cotta pro moderní domov
NovaBell Materia: Kouzlo ručně vyráběného cotta pro moderní domov

Pokud hledáte dokonalou kombinaci tradičního vzhledu a moderní funkčnosti, kolekce Materia od NovaBell je právě pro vás. Přineste do svého interiéru teplo a eleganci ručně vyráběného cotta.

Seznamte se s kolekcí Arrow od Equipe
Seznamte se s kolekcí Arrow od Equipe

Když se spojí inovativní design a pestré barvy, vznikne něco výjimečného. Přesně taková je produktová řada Arrow od španělského výrobce Equipe. Vyberte si z široké škály barevných odstínů a nechte se inspirovat netradičním tvarem obkladů.


Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit
MENU