Venkovní dlažba tloušťky 2 cm: Důvody pro její volbu

Venkovní prostory se stávají stále více prodloužením interiérů a jejich kvalitní a funkční vybavení je nyní více než kdy jindy důležité. Jedním z kritických aspektů pro úspěch je výběr vhodné dlažby. Dlaždice tloušťky 2 cm, které vyrábějí renomovaní výrobci jako Rako, Ceramika Paradyz, Cerrad a Novabell, jsou zvláště vhodné pro tento účel. Některé tyto dlaždice jsou k dispozici v naší vzorkové prodejně ve Vestci, kde můžete také prozkoumat různé rektifikační terče a další příslušenství


Výhody 2 cm dlaždic
2 cm dlaždice poskytují mnoho výhod. S hodnotami lomového zatížení ≥ 11000 N jsou odolné vůči povětrnostním vlivům, soli a chemickým látkám. Ve srovnání s betonovými dlaždicemi jsou mnohem snadněji čistitelné a jsou vhodné pro vysokotlaké čištění. Díky jednoduché instalaci lze dlaždice snadno vyjmout pro případné opravy nebo údržbu. Jejich nízké zatížení životního prostředí a certifikace EPD a LEED je také činí ekologicky přijatelným výběrem.


Použití rektifikačních terčů Buzon®
Pro snadnou a přesnou instalaci dlažby jsou rektifikační terče Buzon® skvělou volbou. Tyto terče, které jsou výškově a sklonově nastavitelné, umožňují podepření dlažby nebo podkladní konstrukce terasy s nosností až 1000 kg/ks. Terče mohou být využity pro vyrovnání minimálních i značných výškových rozdílů v podkladu a pro vytvoření schodů až do výšky kolem jednoho metru.

 

Rektifikační terče Buzon® jsou vyrobeny z ekologického a velmi odolného polypropylenu, který je ze 78% z recyklovaných zdrojů a je 100% recyklovatelný. Velký půměr hlavy terče poskytuje větší plochu pro podepření dlažby, což zajišťuje její stabilnost.

 

Instalace dlažby na rektifikačních terčích Buzon®

Při pokládce dlažby na terče Buzon se do hlavy terče nasadí mezerník, který vytvoří přesnou, stále stejnou a pevnou mezeru mezi jednotlivými dlaždicemi a zajišťuje dlaždici před posunem. Vytvořená mezera pak slouží pro odvod vody z plochy terasy.


Rektifikační terče Buzon® jsou skvělým nástrojem pro pokládání venkovní dlažby. Při správné instalaci přinášejí prodlouženou životnost dlažby, vylepšenou funkčnost a estetiku vašeho venkovního prostoru. Navíc, díky jejich robustní konstrukci a výhodám v ekologické udržitelnosti, jsou ideální volbou pro moderní exteriérové projekty.


Výběr 2 cm dlažby a rektifikačních terčů Buzon® vám umožní vytvořit dokonalý exteriér, který je nejen krásný na pohled, ale také funkční a trvanlivý. Tyto produkty nabízejí dokonalé propojení interiéru a exteriéru a umožňují pokládku suchou cestou bez nutnosti použití složitých postupů, stavební chemie a systémových řešení. V naší vzorkové prodejně ve Vestci jsme připraveni vám ukázat, jak tyto výrobky vypadají v praxi a jak mohou transformovat vaše venkovní prostory.

 





Buďte v obraze a sledujte nás na sociálních sítích: Youtube, Pinterest



Odběr novinek prostřednictvím e-mailu
Mail s novinkami zasíláme maximálně 1x týdně a svůj odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.
13.06.2023

Mohlo by vás také zajímat:

Brazilian Quartzite - Příběh brazilského křemence v designu vaší koupelny
Brazilian Quartzite - Příběh brazilského křemence v designu vaší koupelny

Nechejte se unést krásou Brazilian Quartzite, kolekce keramických obkladů inspirovaných kontrasty a dynamikou brazilské přírody.

Elegantní a svěží koupelnové řešení s řadou Modern Pearl od Tubadzin
Elegantní a svěží koupelnové řešení s řadou Modern Pearl od Tubadzin

Přemýšlíte nad tím, jak oživit vaši koupelnu a přidat jí na univerzálnosti a eleganci? Řada Modern Pearl od polského výrobce Tubadzin je přesně tím, co hledáte. Kombinuje sofistikovanou jednoduchost s možností vnesení osobitého výrazu do vašeho interiéru.

Inspirace přírodou a moderním designem v jubilejní kolekci Woodskin od Ceramika Paradyz
Inspirace přírodou a moderním designem v jubilejní kolekci Woodskin od Ceramika Paradyz

Představte si koupelnu, která je nejen praktická, ale i plná příběhů skrytých v každém vzoru na obkladech.

Příroda, relax, My Tones – trik na koupelnu, která vás nabije energií!
Příroda, relax, My Tones – trik na koupelnu, která vás nabije energií!

Přineste si kousek dovolené domů. S obklady My Tones se vaše koupelna promění v nekonečnou pláž relaxace!

Pastelový sen: Kolekce Cielo e Terra přináší jemnost a rozmanitost do každého prostoru
Pastelový sen: Kolekce Cielo e Terra přináší jemnost a rozmanitost do každého prostoru

Hledáte způsob, jak oživit svůj domov jemností a elegancí? Kolekce Cielo e Terra od Tubadzin přináší harmonii pastelových odstínů a formátovou rozmanitost, která vám umožní vytvořit prostředí přesně podle vašich představ.

Kolekce Rufus: Klasický design, který nikdy nevyjde z módy
Kolekce Rufus: Klasický design, který nikdy nevyjde z módy

Rufus přináší do interiérů harmonickou paletu teplých odstínů, které dodávají domovu pohodlí a eleganci. Tato kolekce je určena pro milovníky klasického stylu a nabízí ideální řešení pro obýváky, salony, haly, kuchyně, jídelny a terasy.

Burlington: 2 cm dlažba ideální pro suchou pokládku
Burlington: 2 cm dlažba ideální pro suchou pokládku

V moderním světě designu a architektury, kde estetika společně s funkcionalitou hraje klíčovou roli, se dvoucentimetrové dlažby staly symbolem inovace a všestrannosti. Tato specifická kategorie dlaždic, která je známá svou odolností, estetickou flexibilitou a snadnou instalací, se rychle stává oblíbenou volbou pro řadu aplikací, od elegantně vybavených venkovních teras až po ruch komerčních prostor.

Kouzlo dřeva bez kompromisu: Artwood od NovaBell
Kouzlo dřeva bez kompromisu: Artwood od NovaBell

Při vstupu do moderně zařízeného interiéru se často setkáváme s překvapivými materiály, které dokážou proměnit každodenní prostor v útočiště pohody a stylu.


Vložit komentář

Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit