Onice od Tubadzin: Inspirace onyxem pro dokonalý design vaší koupelny

Představujeme vám produktovou řadu Onice od polského výrobce Tubadzin. Tato řada je inspirována kamenem onyx, který dokonale zvládl sofistikovanou hru se světlem. Díky jemnému růžovému odstínu a zlomené bělosti přináší Onice příjemné asociace s probouzejícím se ranním nebem.


Produktová řada Onice je dostupná ve dvou barevných variantách - bílé a růžové. Tyto barvy podtrhují jemnost a eleganci inspirovanou onyxem. Kromě toho je řada Onice dostupná v několika formátech: 60x60, 60x120, 120x120, 80x80 a obrovském 120x240 cm. Tyto rozměry umožňují snadnou adaptaci na různé velikosti a tvary koupelny.


3D návrh koupelny pro lepší představu o designu
Chcete si udělat lepší představu o tom, jak bude vaše koupelna vypadat s produkty z řady Onice? Naše firma nabízí možnost vytvořit 3D návrh koupelny, který vám pomůže vizualizovat budoucí design místnosti a rozhodnout se pro nejlepší kombinaci prvků. Pokud hodnota vaší objednávky přesáhne 60 000 Kč vč. DPH, 3D návrh vám vyrobíme zcela zdarma.


Objednejte si Onice v našem eshopu a získejte zdarma dopravu
Nyní, když znáte výhody a krásu produktové řady Onice, jistě se těšíte na to, jak tuto kolekci zařadit do svého interiéru. Nabízíme vám možnost objednat si produkty z řady Onice přímo v našem eshopu. Navíc, pokud vaše objednávka přesáhne hodnotu 10 000 Kč vč. DPH, získáte dopravu zdarma.

 

Řada Onice od Tubadzin je inspirovaná přírodou, což se odráží v jejím krásném a originálním designu. Tato kolekce kombinuje nejen eleganci a sofistikovanost onyxového kamene, ale také přináší do vaší koupelny harmonii a klid. Pokud hledáte jedinečné řešení pro svůj interiér, které dokonale spojuje přírodní inspiraci s moderním designem, řada Onice je pro vás tou správnou volbou.


Líbil se Vám tento článek? Pokud ano a chtěli byste dostávat upozornění do mailu na další naše články, tak využijte tento odkaz pro přihlášení do odběru. Máte-li nějaké připomínky ke článku, tak nám zde prosím zanechte komentář pod článkem, diskuse nás baví! A pokud nás chcete sledovat na sociálních sítích, budeme moc rádi, zde jsou odkazy: Youtube, Pinterest, Facebook.

Produkty související s článkem


Vložit komentář

Mohlo by vás také zajímat:

Kolekce Elba je spojení antického kouzla a moderního designu ve vaší koupelně
Kolekce Elba je spojení antického kouzla a moderního designu ve vaší koupelně

Pokud hledáte způsob, jak do své koupelny vnést eleganci a kousek přírody, kolekce Elba je tou pravou volbou. Tato kolekce kombinuje obklady v dekoru mramoru s motivy olivových listů a kapradí, čímž vytváří harmonický a vizuálně atraktivní prostor. Navíc, tato řada je dostupná za zajímavou cenu, která nabízí originální design a solidní kvalitu.

NovaBell Materia: Kouzlo ručně vyráběného cotta pro moderní domov
NovaBell Materia: Kouzlo ručně vyráběného cotta pro moderní domov

Pokud hledáte dokonalou kombinaci tradičního vzhledu a moderní funkčnosti, kolekce Materia od NovaBell je právě pro vás. Přineste do svého interiéru teplo a eleganci ručně vyráběného cotta.

Seznamte se s kolekcí Arrow od Equipe
Seznamte se s kolekcí Arrow od Equipe

Když se spojí inovativní design a pestré barvy, vznikne něco výjimečného. Přesně taková je produktová řada Arrow od španělského výrobce Equipe. Vyberte si z široké škály barevných odstínů a nechte se inspirovat netradičním tvarem obkladů.


Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit
MENU