Odborník na sprchové kouty SanSwiss představuje své novinky

Společnost, známá pro své kvalitní a odolné produkty, přichází s řadou vylepšení a nových přírůstků do svého sortimentu.


Jednou z novinek je elegantní a moderní sprchový kout z řady AMALIA. Tento sprchový kout je navržen s bezrámovým designem a jemným svislým madlem, což mu dodává nadčasový vzhled. AMALIA je vybavena praktickými posuvnými dveřmi, které šetří prostor. Nabízíme ho v tradičním aluchromovém provedení nebo v elegantní černé matné barvě z kolekce BLACK LINE s čirým sklem.


Dále představujeme sprchové zástěny DIVERA, které jsou nyní k dispozici v nové černé matné barvě. DIVERA je oblíbená pro svou kvalitu, flexibilitu a funkčnost, a nyní ještě více zaujme svým novým vzhledem. Zástěny DIVERA nabízíme s křídlovými, posuvnými nebo zalamovacími dveřmi, které lze kombinovat s pevnými nebo bočními stěnami. Také nabízíme působivé Walk-in zástěny, které můžete doplnit o krátké otočné stěny v úhlech 90° a 180°.


Pokud máte doma vanu, ale toužíte po sprchování, máme pro vás ideální řešení - vanovou zástěnu CADURA od SanSwiss. S jejím elegantním madlem a jedinečným designem se stane dominantním prvkem vaší koupelny. CADURA je k dispozici v tradičním aluchromu nebo v černé matné barvě s čirým sklem a s dekorem skla Screen. Nabízíme ji ve dvou výškách - 1 200 a 1 400 mm, přičemž celková výška je pohodlných 1 600 mm.


Z řady PUR od SanSwiss představujeme jednokřídlé dveře s vyrovnávacím profilem PUR1C. Tyto dveře jsou vybaveny 8mm bezpečnostním sklem, integrovanými chromovanými panty a magnetickým těsněním. Součástí sprchové zástěny je také 5mm aluchromová prahová lišta.


Další přírůstek do našeho sortimentu je atraktivní Walk-in zástěna EASY. Tato zástěna nabízí široký výběr skel, a nyní je k dispozici i s exkluzivním dekorem - sklem Lina. Tento dekor je vytvořen technikou strukturování skla s tónováním​​.


Na závěr vám představujeme moderní sprchové boxy MODUL 1200 od SanSwiss. Tyto boxy nabízí 3 půdorysné varianty a 5 velikostí od 800 do 1 200 mm. Montáž sprchového boxu je jednoduchá, bez vrtání, šroubování či silikonů. Zadní lakovaná stěna z 6mm bezpečnostního skla je opatřena antiplakovou úpravou Aquaperle. Na výběr jsou 2 termostatické baterie​​.


SanSwiss, renomovaný výrobce sprchových koutů a vaniček z Jičína, je uznávaným specialistou na sprchové kouty a vaničky již více než 35 let. Produkty SanSwiss jsou ceněny nejen pro svou vysokou kvalitu, komfort, funkčnost, ale také pro svůj moderní design​1.

Buďte v obraze a sledujte nás na sociálních sítích: Youtube, Pinterest



Odběr novinek prostřednictvím e-mailu
Mail s novinkami zasíláme maximálně 1x týdně a svůj odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.
01.06.2023

Mohlo by vás také zajímat:

Sprchové kouty - Podle čeho se vybírají a jaké jsou možnosti vám nastíní řešení od skupiny SanSwiss
Sprchové kouty - Podle čeho se vybírají a jaké jsou možnosti vám nastíní řešení od skupiny SanSwiss

Sprchové kouty jsou v dnešní době nejen praktickou, ale také esteticky přitažlivou volbou pro každou koupelnu. Zatímco tradiční vany mohou nabízet pohodlí pro delší relaxaci, sprchové kouty přinášejí unikátní kombinaci účelnosti, moderního designu a šetrnosti k životnímu prostředí.

Inovativní a exkluzivní sprchová kabina MODUL 1200 od Sanswiss
Inovativní a exkluzivní sprchová kabina MODUL 1200 od Sanswiss

Tento produkt kombinuje luxus, pohodlí a funkcionalitu do jednoho kompaktního balíčku. A aby to nebylo málo, máme pro vás také připravené video, ve kterém se dozvíte další podrobnosti.

Podzimní slevová akce na sprchové kouty a dveře Sanswiss
Podzimní slevová akce na sprchové kouty a dveře Sanswiss

Podzimní příležitost od SanSwiss: 20% sleva na sprchové kouty, dveře a vaničky + doprava zdarma na objednávky nad 10.000 Kč!

Koupelna snů s řadou sprchových dveří DIVERA od SanSwiss
Koupelna snů s řadou sprchových dveří DIVERA od SanSwiss

Když vstoupíte do naší vzorkové prodejny ve Vestci, budete přímo upoutáni třemi novými typy sprchových dveří od výrobce SanSwiss. Všechny tři kousky z nové produktové řady DIVERA jsou dokonalou kombinací moderního designu, prvotřídní kvality, vysoké flexibility a promyšlené funkčnosti.

Sprchové kouty a dveře
Sprchové kouty a dveře

Naše nabídka sprchových koutů a dveří je opravdu rozmanitá. Sprchové kouty jsou elegantně řešené a vhodné pro každou koupelnu. Rádi Vám poradíme s jejich výběrem, doporučíme správnou vaničku a v případě zájmu, zajistíme zaměření a následnou montáž.

Objevte novou řadu sprchových zástěn DIVERA
Objevte novou řadu sprchových zástěn DIVERA

Moderní sprchové zástěny DIVERA nabízí nadčasovost, prvotřídní kvalitu, vysokou flexibilitu a promyšlenou funkčnost. Nová řada sprchových zástěn má zcela modulární strukturu, skládá se z křídlových, posuvných i zalamovacích dveří, které lze kombinovat s variabilními pevnými stěnami v rovině či bočními stěnami pro Vaši koupelnu snů! SanSwiss vyrábí i moderní Walk-in zástěny a praktické U-montáže.

Ravak Matrix
Ravak Matrix

Tyto sprchové kouty s nezaměnitelnou podobou vyrábíme s použitím nejlepších materiálů, proto Matrix představuje to nejelegantnější praktické řešení z naší nabídky posuvných koutů.

MODUL 1400 - Inovativní a exkluzivní sprchová kabina SanSwiss
MODUL 1400 - Inovativní a exkluzivní sprchová kabina SanSwiss

Skládá se ze speciální akrylátové vaničky včetně předmontovaného sifonu, 2 zadních skleněných stěn z lakovaného 6 mm bezpečnostního skla a termostatické baterie. Systém je doplněn dveřmi s boční stěnou, rohovým vstupem nebo čtvrtkruhem ze série TOP-Line. Sprchová kabina je praktické řešení pro malé i velké prostory a hodí se ideálně jako náhrada vany při renovaci koupelny nebo tam, kde není k dispozici již roh pro umístění běžného sprchového koutu.


Vložit komentář

Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit