SanSwiss CADURA - Gold Line

CADURA je nová řada kvalitních sprchových zástěn od společnosti SanSwiss. Je kombinací sofistikovaného designu, do detailu propracované ergonomie a kvalitních materiálů.

Zlato znamená luxus, eleganci a exkluzivitu, je nepostradatelné v módě i interiérovém designu. Zlatá barva přináší teplo a útulnost - trend, který je možné již několik let sledovat právě u návrhování koupelen. Znovuobjevení zlata jako možné barvy vybavení v současnosti ještě více nabývá na intenzitě. GOLD LINE odpovídá tomuto trendu ve větší útulnosti koupelen. Sprchová zástěna ve zlatých tónech je moderní a velmi osobní. Zlatá elegance v kombinaci s aktuální funkčností, šikovně zinscenovaná jako nápadný prvek v prostoru.


Sprchové zástěny GOLD LINE jsou mnohostranné, lze je zároveň přizpůsobit a integrovat do různých stylů. Ať už moderní ambiente, romantický Vintage styl nebo koupelna ve stylu z 50. let. GOLD LINE je povedená kombinace náročného designu, uživatelsky přívětivé ergonomie, vysoké funkčnosti a exkluzivního vzhledu.



Sprchové zástěny GOLD LINE vyrábí SanSwiss v osvědčené řadě sprchových koutů CADURA.


CADURA je nová řada kvalitních sprchových zástěn od společnosti SanSwiss. Je kombinací sofistikovaného designu, do detailu propracované ergonomie a kvalitních materiálů. CADURA nabízí veškerou funkčnost, kterou lze v dnešní době očekávat od moderní řady sprchových zástěn.



 Moderní panty, kování i ergonomicky tvarované madlo Vás nadchnou originálním a moderním designem. 6 mm bezpečnostní sklo s antiplakovou úpravou Aquaperle, komfortní otvírání u křídlových dveří i „Soft Open/Close“ systém u posuvných dveří garantují snadné použití.



Buďte v obraze a sledujte nás na sociálních sítích: Youtube, Pinterest



Odběr novinek prostřednictvím e-mailu
Mail s novinkami zasíláme maximálně 1x týdně a svůj odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.
30.04.2020

Mohlo by vás také zajímat:

Sprchové kouty - Podle čeho se vybírají a jaké jsou možnosti vám nastíní řešení od skupiny SanSwiss
Sprchové kouty - Podle čeho se vybírají a jaké jsou možnosti vám nastíní řešení od skupiny SanSwiss

Sprchové kouty jsou v dnešní době nejen praktickou, ale také esteticky přitažlivou volbou pro každou koupelnu. Zatímco tradiční vany mohou nabízet pohodlí pro delší relaxaci, sprchové kouty přinášejí unikátní kombinaci účelnosti, moderního designu a šetrnosti k životnímu prostředí.

Inovativní a exkluzivní sprchová kabina MODUL 1200 od Sanswiss
Inovativní a exkluzivní sprchová kabina MODUL 1200 od Sanswiss

Tento produkt kombinuje luxus, pohodlí a funkcionalitu do jednoho kompaktního balíčku. A aby to nebylo málo, máme pro vás také připravené video, ve kterém se dozvíte další podrobnosti.

Podzimní slevová akce na sprchové kouty a dveře Sanswiss
Podzimní slevová akce na sprchové kouty a dveře Sanswiss

Podzimní příležitost od SanSwiss: 20% sleva na sprchové kouty, dveře a vaničky + doprava zdarma na objednávky nad 10.000 Kč!

Koupelna snů s řadou sprchových dveří DIVERA od SanSwiss
Koupelna snů s řadou sprchových dveří DIVERA od SanSwiss

Když vstoupíte do naší vzorkové prodejny ve Vestci, budete přímo upoutáni třemi novými typy sprchových dveří od výrobce SanSwiss. Všechny tři kousky z nové produktové řady DIVERA jsou dokonalou kombinací moderního designu, prvotřídní kvality, vysoké flexibility a promyšlené funkčnosti.

Odborník na sprchové kouty SanSwiss představuje své novinky
Odborník na sprchové kouty SanSwiss představuje své novinky

Společnost, známá pro své kvalitní a odolné produkty, přichází s řadou vylepšení a nových přírůstků do svého sortimentu.

Sprchové kouty a dveře
Sprchové kouty a dveře

Naše nabídka sprchových koutů a dveří je opravdu rozmanitá. Sprchové kouty jsou elegantně řešené a vhodné pro každou koupelnu. Rádi Vám poradíme s jejich výběrem, doporučíme správnou vaničku a v případě zájmu, zajistíme zaměření a následnou montáž.

Objevte novou řadu sprchových zástěn DIVERA
Objevte novou řadu sprchových zástěn DIVERA

Moderní sprchové zástěny DIVERA nabízí nadčasovost, prvotřídní kvalitu, vysokou flexibilitu a promyšlenou funkčnost. Nová řada sprchových zástěn má zcela modulární strukturu, skládá se z křídlových, posuvných i zalamovacích dveří, které lze kombinovat s variabilními pevnými stěnami v rovině či bočními stěnami pro Vaši koupelnu snů! SanSwiss vyrábí i moderní Walk-in zástěny a praktické U-montáže.

Ravak Matrix
Ravak Matrix

Tyto sprchové kouty s nezaměnitelnou podobou vyrábíme s použitím nejlepších materiálů, proto Matrix představuje to nejelegantnější praktické řešení z naší nabídky posuvných koutů.


Vložit komentář

Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit