Bezdotyková, senzorová baterie Oras Optima za 3750 Kč vč. DPH

Minimalistický a čistý design bezdotykové umyvadlové baterie je jako doma v moderním prostředí a kompaktních interiérech. Inteligentní, uživatelsky přátelské funkce činí tuto nadčasovou baterii rozumnou volbou pro uživatele všech věkových kategorií. Voda teče snadno, aniž byste se baterie dotkli, takže mytí rukou je jednoduché a hygienické. Proud vody se automaticky uzavře, jakmile ruce oddálíte. Nastavení teploty je velmi jednoduché díky páce k úpravě teploty. Regulátor průtoku zajišťuje nízkou spotřebu vody.

Jako výrobce produktů, které umožňují hygienické a šetrné využití vody, klade firma Oras důraz na životní prostředí. Nová bezdotyková baterie Optima je ekologickým řešením pro Vaši koupelnu: šetří jak vodu, tak energii. Použití baterie je snadné a bezpečné – všechno co musíte udělat, je vložit ruce pod výtokové raménko a voda začne sama vytékat. Bez nutnosti dotýkat se baterie před mytím ani po umytí. A to je maximum, které si při hygieně rukou lze představit. Baterie se vypne automaticky bezprostředně po použití. 



Minimalistický a čistý design bezdotykové umyvadlové baterie je jako doma v moderním prostředí a kompaktních interiérech. Inteligentní, uživatelsky přátelské funkce činí tuto nadčasovou baterii rozumnou volbou pro uživatele všech věkových kategorií. Voda teče snadno, aniž byste se baterie dotkli, takže mytí rukou je jednoduché a hygienické. Proud vody se automaticky uzavře, jakmile ruce oddálíte. Nastavení teploty je velmi jednoduché díky páce k úpravě teploty. Regulátor průtoku zajišťuje nízkou spotřebu vody. Oblý tvar baterie umožňuje kapkám vody snadno stékat, což udržuje povrch čistý. 
Oras Optimu si můžete vyzkoušet v naší vzorkové prodejně, máme zde vystavený funkční vzorek a rádi Vám ji předvedeme v akci!






Buďte v obraze a sledujte nás na sociálních sítích: Youtube, Pinterest



Odběr novinek prostřednictvím e-mailu
Mail s novinkami zasíláme maximálně 1x týdně a svůj odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.
03.04.2015

Mohlo by vás také zajímat:

AKCE - kvalita a styl za dostupnou cenu
AKCE - kvalita a styl za dostupnou cenu

Na Sanita.cz právě probíhá atraktivní akce na vybrané řady obkladů a dlažeb, včetně kolekcí jako jsou Gamma, Harmony, Fiori a Natural Rocks. Tato nabídka je ideální pro ty, kteří hledají kvalitu a styl za dostupnou cenu.

Jika Cube - Skříňka s umyvadlem 100 cm se slevou 50%
Jika Cube - Skříňka s umyvadlem 100 cm se slevou 50%

Skříňku čistě geometrických tvarů zakoupíte vždy ve výhodném setu 1+1 PACK společně s umyvadlem. 1+1 PACK je úsporný nejen při dopravě, ale zejména pro Vaší peněženku.

Akce - Jika Cube: skříňka s umyvadlem 80 cm
Akce - Jika Cube: skříňka s umyvadlem 80 cm

Skříňka s umyvadlem CUBE nabízena v balení 1+1 PACK tvoří nerozlučnou dvojici. Díky tomu spoří prostor, čas i peníze při manipulaci a dopravě. Umyvadlo 80 cm je vždy dodáváno dohromady s podumyvadlovou skříňkou v provedení tmavý dub. Úchytky skříněk mají vždy praktickou černou barvu. Na koupelnový nábytek Cube poskytuje výrobce záruku 2 roky.

Akce - Luxusní sprchový panel 5side round
Akce - Luxusní sprchový panel 5side round

Sprchový kout v moderní koupelně dotváří elegantní sprchový panel, který oproti klasické baterii nabízí výběr proudu vody nejenom z ruční sprchy, ale i z hlavové sprchy, popřípadě i z masážních trysek.

Laufen - Lb3
Laufen - Lb3

Ve třech stylových obměnách koupelnové sestavy Lb3 se Laufen zaměřuje na osobní životní styl uživatele a zakazuje jakákoli omezení týkající se stylu. Skutečný život nám konec konců dává za pravdu. Koupelna je intimní a vysoce osobní prostor sloužící k posílení našeho zdraví a k odpočinku. Odmítáme tedy zkostnatělé koncepce tradičních koupelen, které nelze uzpůsobit životnímu stylu. Právě to odhalila dvojice architektů a návrhářů Ludovica a Roberto Palombovi z Milána v rámci příprav na projekt Lb3, které zahrnovaly studium způsobu života v řadě metropolí. Řada Lb3 proto staví na třech základních prototypech. Moderní varianta umyvadel s ostře řezanými rysy je nekonvenčním holdem stylu moderny a Bauhaus, Klasická varianta postavená na zdvojených konturách je ztělesněním nadčasové elegance.

Akční sety Grohe - Grohtherm 1000
Akční sety Grohe - Grohtherm 1000

Výhodné sprchování s termostatem Grohtherm 1000 nabízíme zvláště domácnostem s omezeným rozpočtem. Termostatické baterie vybavené novou technologií GROHE TurboStat®zajišťují nezávisle na tlaku vody spolehlivě stálou teplotu. Zarážka SafeStop nastavená na 38°C zabrání dětem zvýšit teplotu smíšené vody a díky tlačítku EcoButton máte pod kontrolou také spotřebu, můžete ušetřit až 50% vody. Kombinace sprchové baterie Grohtherm 1000 a sprchové soupravy Tempesta Duo nabízí komfortní zážitek ze sprchování za výbornou cenu.

Šetřete vodu s baterií Oras Optima
Šetřete vodu s baterií Oras Optima

Jako výrobce produktů, které umožňují hygienické a šetrné využití vody, klade firma Oras důraz na životní prostředí. Nová bezdotyková baterie Optima je ekologickým řešením pro Vaši koupelnu: šetří jak vodu, tak energii. Použití baterie je snadné a bezpečné – všechno co musíte udělat, je vložit ruce pod výtokové raménko a voda začne sama vytékat.

Koupelna kvalitně, moderně a za přívětivé ceny
Koupelna kvalitně, moderně a za přívětivé ceny

Nenechte si ujít slevy koupelnového nábytku z originální kolekce The Gap. Pozor, je velmi oblíbená. Vyznačuje se čistými tvary jednoduchostí a elegancí. Řada koupelnového vybavení The Gap, se kterou přichází firma Roca na trh, zahrnuje veškeré skříňky do koupelny, které můžete spolu s kvalitní sanitární keramikou potřebovat. Tuto moderní sanitární keramiku a příslušenství můžete nyní získat levněji v sanita.cz.


Vložit komentář

Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit