Kludi Amba

Je opravdu krásná: KLUDI AMBA. Čisté a jemné kontury harmonicky souzní s hladkým a měkce zakřiveným povrchem. Proud vody je neobyčejně jemný, každý dotyk se stává smyslovým zážitkem. Nikdy předtím nebyla žádná baterie obdařená takovými emocemi. Jedinečný je i použitý KLUDI design. Ovládací mechanismus je neoddělitelnou součástí homogenního celku – KLUDI AMBA vypadá, jakoby byla z jednoho kusu. Nenápadné označení teplé a studené vody také koresponduje s použitým designem. Páka je nápadná jen, když je zrovna v provozu, po regulaci přítoku a teploty vody se opět vrátí do své nenápadné a homogenní pozice.Právě použitý inovativní KLUDI design, tzv. IntegralDesign, dělá KLUDI AMBA smyslnou a originální. KLUDI AMBA posouvá design vodovodních baterií do nové dimenze.

Je opravdu krásná: KLUDI AMBA. Čisté a jemné kontury harmonicky souzní s hladkým a měkce zakřiveným povrchem. Proud vody je neobyčejně jemný, každý dotyk se stává smyslovým zážitkem.



Jedinečný inovativní design KLUDI 
Nikdy předtím nebyla žádná baterie obdařená takovými emocemi. Jedinečný je i použitý KLUDI design. Ovládací mechanismus je neoddělitelnou součástí homogenního celku – KLUDI AMBA vypadá, jakoby byla z jednoho kusu. Nenápadné označení teplé a studené vody také koresponduje s použitým designem. Páka je nápadná jen, když je zrovna v provozu, po regulaci přítoku a teploty vody se opět vrátí do své nenápadné a homogenní pozice.Právě použitý inovativní KLUDI design, tzv. IntegralDesign, dělá KLUDI AMBA smyslnou a originální. KLUDI AMBA posouvá design vodovodních baterií do nové dimenze.



Intuitativní a přirozené ovládání 
KLUDI AMBA se ovládá intuitivně a přirozeným pohybem ruky. Přítok vody se pouští pohybem páky dozadu. Stačí jen lehký dotek. Teplota vody se neovládá ani o trochu hůře. Opět jen lehký pohyb.



KLUDI SoftFlow – objemný a jemný proud vody 
K jemnému a smyslnému designu se perfektně hodí jemný proud, který proudí z umyvadlových baterií KLUDI AMBA. Proud KLUDI SoftFlow vás bude rozmazlovat každý den. Umyvadlovou baterií KLUDI AMBA proteče za minutu 5 litrů vody. To odpovídá průtokovému množství Z. Pro porovnání: v nejvyšší třídě A proteče za minutu až 14 litrů vody. KLUDI AMBA splňuje díky svému 5 litrovému perlátoru optimální hranici šetření životného prostředí, a to až dvojnásobně. K úspoře vody se dá přidat i úspora elektrické energie, díky které se spotřebuje méně teplé vody. KLUDI s-pointer umožňuje nastavit úhel proudu vody přímo na perlátoru. Dokáže se tak individuálně přizpůsobit každému tvaru umyvadla. Perlátor je velice nenápadný, jelikož je umístěn přímo ve výtoku baterie. 



Kvalita ruční výroby
Aby byla KLUDI AMBA ve výsledku tak dokonalá, jaká je, je zapotřebí zkušených specialistů. A ty my máme. Všimněte si propracovaného designu, propracovaných funkcí a nenápadného přepínače sprchy, jež je zcela zabudovaný do této kombinované baterie. Vysoce lesklé chromové plochy byly zhotoveny náročnými postupy – ve výsledku je High-End-Design v ruční řemeslné kvalitě.



Skvělý design i v nástěnné montáži 
KLUDI AMBA jednopáková baterie se sprchou nebo kombinace vanasprcha? Obě se montují na stěnu. Výsledkem je pěkný vzhled, který neruší ani běžně viditelné krytky – rozety. Jednoduše dokonalá KLUDI AMBA. 

Zboží Vám rádi přivezeme po ČR za 150 Kč. Pakliže Vaše objednávka přesáhne hodnotu 10.000 Kč, doprava je ZDARMA! Využít můžete i osobní odběr na vzorkové prodejně v Zelenči. Nejste si jisti výběrem? Zavolejte nám na 607 98 98 33 nebo pište na email info@sanita.cz, rádi Vám poradíme nebo s Vámi budeme konzultovat Váš výběr.









Buďte v obraze a sledujte nás na sociálních sítích: Youtube, Pinterest



Odběr novinek prostřednictvím e-mailu
Mail s novinkami zasíláme maximálně 1x týdně a svůj odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.
21.01.2015

Mohlo by vás také zajímat:

Chcete se sprchovat jako králové, nebo stále trpět pod průměrnou sprchou? Termostatický sprchový set Grohtherm 800 Cosmopolitan nyní za speciální cenu 3590 Kč vč. DPH
Chcete se sprchovat jako králové, nebo stále trpět pod průměrnou sprchou? Termostatický sprchový set Grohtherm 800 Cosmopolitan nyní za speciální cenu 3590 Kč vč. DPH

Termostatický sprchový set Grohtherm 800 Cosmopolitan je snadný přechod na bezpečnější a pohodlnější sprchování. Navíc vám umožní na jednom místě využívat ergonomické ovládání a bezpečnostní funkce vhodné pro celou rodinu.

GROHE SmartControl: Revoluce ve vaší koupelně
GROHE SmartControl: Revoluce ve vaší koupelně

Vítejte ve světě, kde se spojují luxus, inovace a intuitivní ovládání – světě sprchových systémů GROHE SmartControl. Tyto systémy přináší dokonalou kontrolu nad vaší sprchou, a to vše s elegantním designem a pokročilými technologiemi.

Harmonie funkcí a formy - Koupelnové baterie Laufen NEJA
Harmonie funkcí a formy - Koupelnové baterie Laufen NEJA

V prostoru koupelny, kde každý detail odráží osobnost a vkus svého majitele, přichází kolekce NEJA od Laufen jako vyjádření eleganci a funkčnosti v jednom. Charakterizovaná čistými, rovnými liniemi, které však mají v sobě křivky plynoucí s přirozeností a lehkostí, NEJA je odvážným, avšak jemným prohlášením v designu koupelnových armatur.

Zkuste nový styl vaší koupelny s exkluzivními bateriemi od Rav Slezák a Hansa
Zkuste nový styl vaší koupelny s exkluzivními bateriemi od Rav Slezák a Hansa

Naše vzorková prodejna ve Vestci je plná úžasných příkladů, jak může správný kus koupelnového vybavení zlepšit celkový vzhled vašeho domova. Mezi těmito skvosty najdete nejnovější umyvadlové baterie od předních výrobců - Rav Slezák a Hansa. Tito výrobci jsou známi svou kvalitou, designem a odolností. A jejich nejnovější přírůstky, umyvadlové baterie Colorado, Yukon a Hansabasic XL, nejsou výjimkou.

Nadčasová elegance a moderní design s Kludi Nova Fonte
Nadčasová elegance a moderní design s Kludi Nova Fonte

Kludi Nova Fonte představuje skvělou volbu pro ty, kteří hledají kvalitní a esteticky atraktivní koupelnové a kuchyňské baterie. Tato produktová řada německé společnosti Kludi nabízí čtyři varianty designu, které uspokojí různé vkusy a preference zákazníků.

GROHE SmartControl Exposed
GROHE SmartControl Exposed

Sprchový systém GROHE SmartControl Exposed představuje kombinaci intuitivního ovládání a nekompromisního požitku ze sprchování. Navíc musíme neskromně říci, že vypadá skvěle. Otáčením daného tlačítka můžete nastavit objem a teplotu vody z příslušné sprchy nebo trysky. Stisknutím tohoto tlačítka poté spustíte proud vody.

Dřezová baterie Kludi Steel
Dřezová baterie Kludi Steel

Vyrobena z masivní nerezové oceli, Kludi Steel je obzvláště odolná, snadno se čistí a zaujme elegantním povrchem. Symbióza válcových tvarů jí dodává dynamický charakter. Solidní kvalita, na kterou se můžete spolehnout.

Pulsify Showerpipe
Pulsify Showerpipe

Kromě integrovaného wellness faktoru zaujme řada Pulsify nadčasově krásným designem, vysokým komfortem a úsporou vody, stejně jako vysokou kvalitou Hansgrohe. Matně černá, matně bílá nebo chromová? S moderními povrchovými designy můžete své koupelně dodat osobitost a originalitu.


Vložit komentář

Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit