KLUDI BALANCE white - čistá lehkost

Tak čistá. Tak jasná. Tak lehká. KLUDI BALANCE WHITE budí emoce. Čistá bílá propůjčuje pocitu čistoty a svěžesti novou intenzitu. Decentní chromové prvky bílou plochu prozáří. Svěží barevný purismus podtrhuje lehkost tvaru. Vypadá to, jako by se páka vznášela na tělem baterie. Funkční prvek se se jeví jako skutečný lichotník rukou, který přesně reguluje tok vody.

Tak čistá. Tak jasná. Tak lehká. 
KLUDI BALANCE WHITE budí emoce.
Čistá bílá propůjčuje pocitu čistoty a svěžesti novou intenzitu. Decentní chromové prvky bílou plochu prozáří. Svěží barevný purismus podtrhuje lehkost tvaru. Vypadá to, jako by se páka vznášela na tělem baterie. Funkční prvek se se jeví jako skutečný lichotník rukou, který přesně reguluje tok vody.



Zářící bílá nejlepší kvality
KLUDI BALANCE WHITE doplňuje tvar o další dekorační prvek: povrchovou plochu. Na její zpracování klade KLUDI zvláštní důraz. Vysoce kvalitní zpracování propůjčuje světlým plochám lesk a odolnost. Tak zůstanou baterie dlouho pěkně bílé. Nejvyšší kvality je i design řady WHITE Edition. Odpovídá chromové sérii KLUDI BALANCE, která byla několikrát vyznamenána. KLUDI BALANCE umyvadlová jednopáková baterie získala v roce 2012 renomovanou cenu iF product design award. 



Harmonie a extravagance v koupelně
S KLUDI BALANCE WHITE je možné realizovat mimořádné koupelnové koncepty. Bílé baterie v souhře s bílou keramikou tvoří harmonický celek. Chromované prvky propůjčují decentní důraz. Tmavé dřevěné mozaiky tvoří výrazný kontrast s bílými bateriemi.



Báječně lehce působí KLUDI BALANCE WHITE ve spojení s přírodními materiály jako je travertin a dřevo. Pokud zkombinujeme puristické baterie s voskovanými ocelovými deskami, vznikne xtravagantní řešení koupelny pro lofty a designové hotely. 


Rafinovanost vzhledu a funkce
KLUDI BALANCE WHITE nachází rafinovaná řešení pro užitečné funkce. To ilustruje vanová a sprchová jednopáková baterie. Do hladké bílé plochy těla baterie je perfektně zabudován přepínač pro funkci sprchy. Jako chromovaný funkční prvek je dobře rozeznatelný a dobře ovladatelný i mokrýma rukama.



Dokonce i ve tvaru těla baterie se skrývá rafinovanost: jeho elegantní design dovedně skrývá rozetu. KLUDI s-pointer nabízí výhody komfortu a dřezových a vanových armaturách. Jednoduchým dotekm prstu je možné optimálně nastavit úhel proudu. Tím je jednoduše možné individuální přizpůsobení jakémukoliv tvaru keramiky. S KLUDI s-pointerem teče voda do vany téměř bezhlučně.





Buďte v obraze a sledujte nás na sociálních sítích: Youtube, Pinterest



Odběr novinek prostřednictvím e-mailu
Mail s novinkami zasíláme maximálně 1x týdně a svůj odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.
12.01.2015

Mohlo by vás také zajímat:

Sprchový systém HansaBasic: Spojení pohodlí, bezpečnosti a designu
Sprchový systém HansaBasic: Spojení pohodlí, bezpečnosti a designu

Představujeme HansaBasic, sprchový systém, který je ideální pro každou moderní koupelnu, díky svému jednoduchému, ale efektivnímu designu a rozšířené pětileté záruce.

HansaBasic - Funkční elegance pro každou koupelnu
HansaBasic - Funkční elegance pro každou koupelnu

V dnešní době, kdy se většina z nás snaží najít ten pravý balanc mezi kvalitou, designem a cenou, přichází produktová řada HansaBasic od renomovaného výrobce Hansa jako ideální řešení. Hansa, jako součást skupiny finského výrobce ORAS, přináší na trh kolekci, která je synonymem pro univerzálnost a funkčnost. S řadou HansaBasic získává zákazník nejen prvotřídní kvalitu a nadčasový design, ale také rozšířenou záruku pět let na funkčnost, což je v tomto segmentu skutečně výjimečné.

Chcete se sprchovat jako králové, nebo stále trpět pod průměrnou sprchou? Termostatický sprchový set Grohtherm 800 Cosmopolitan nyní za speciální cenu 3590 Kč vč. DPH
Chcete se sprchovat jako králové, nebo stále trpět pod průměrnou sprchou? Termostatický sprchový set Grohtherm 800 Cosmopolitan nyní za speciální cenu 3590 Kč vč. DPH

Termostatický sprchový set Grohtherm 800 Cosmopolitan je snadný přechod na bezpečnější a pohodlnější sprchování. Navíc vám umožní na jednom místě využívat ergonomické ovládání a bezpečnostní funkce vhodné pro celou rodinu.

GROHE SmartControl: Revoluce ve vaší koupelně
GROHE SmartControl: Revoluce ve vaší koupelně

Vítejte ve světě, kde se spojují luxus, inovace a intuitivní ovládání – světě sprchových systémů GROHE SmartControl. Tyto systémy přináší dokonalou kontrolu nad vaší sprchou, a to vše s elegantním designem a pokročilými technologiemi.

Harmonie funkcí a formy - Koupelnové baterie Laufen NEJA
Harmonie funkcí a formy - Koupelnové baterie Laufen NEJA

V prostoru koupelny, kde každý detail odráží osobnost a vkus svého majitele, přichází kolekce NEJA od Laufen jako vyjádření eleganci a funkčnosti v jednom. Charakterizovaná čistými, rovnými liniemi, které však mají v sobě křivky plynoucí s přirozeností a lehkostí, NEJA je odvážným, avšak jemným prohlášením v designu koupelnových armatur.

Zkuste nový styl vaší koupelny s exkluzivními bateriemi od Rav Slezák a Hansa
Zkuste nový styl vaší koupelny s exkluzivními bateriemi od Rav Slezák a Hansa

Naše vzorková prodejna ve Vestci je plná úžasných příkladů, jak může správný kus koupelnového vybavení zlepšit celkový vzhled vašeho domova. Mezi těmito skvosty najdete nejnovější umyvadlové baterie od předních výrobců - Rav Slezák a Hansa. Tito výrobci jsou známi svou kvalitou, designem a odolností. A jejich nejnovější přírůstky, umyvadlové baterie Colorado, Yukon a Hansabasic XL, nejsou výjimkou.

Nadčasová elegance a moderní design s Kludi Nova Fonte
Nadčasová elegance a moderní design s Kludi Nova Fonte

Kludi Nova Fonte představuje skvělou volbu pro ty, kteří hledají kvalitní a esteticky atraktivní koupelnové a kuchyňské baterie. Tato produktová řada německé společnosti Kludi nabízí čtyři varianty designu, které uspokojí různé vkusy a preference zákazníků.

GROHE SmartControl Exposed
GROHE SmartControl Exposed

Sprchový systém GROHE SmartControl Exposed představuje kombinaci intuitivního ovládání a nekompromisního požitku ze sprchování. Navíc musíme neskromně říci, že vypadá skvěle. Otáčením daného tlačítka můžete nastavit objem a teplotu vody z příslušné sprchy nebo trysky. Stisknutím tohoto tlačítka poté spustíte proud vody.


Vložit komentář

Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit