Jak získat v koupelně úložný prostor?

Chcete „něco“ udělat se svojí koupelnou? Co by to mělo být? Podíváme-li se na fotografie architektonických ateliérů, najdeme prezentaci krásných výrobků v prostorné koupelně s velikým oknem a vysokým stropem. Rádi bychom také takovou stylovou koupelnu. Jaká je ale realita? V bytech, nezbylo na koupelnu mnoho místa. Vana, umyvadlo i záchodová mísa sdílí často jeden miniaturní prostor. Z něho ještě ukusují stoupačky a topení. Osvětlení bývá pouze umělé. Kdo nemá malé okénko do světlíku, musí si poradit s odvětráváním jinak. To ale není všechno. Mnoho koupelen potřebuje pojmout ještě karmu nebo bojler, pračku, koš na prádlo, nějaké ty kyblíky a úklidové prostředky. Někdy se zdá, že by na všechny ty věci byla potřeba jedna obrovská starobylá almara.

Chcete „něco“ udělat se svojí koupelnou? Co by to mělo být? Podíváme-li se na fotografie architektonických ateliérů, najdeme prezentaci krásných výrobků v prostorné koupelně s velikým oknem a vysokým stropem. Rádi bychom také takovou stylovou koupelnu. Jaká je ale realita? V bytech, nezbylo na koupelnu mnoho místa. Vana, umyvadlo i záchodová mísa sdílí často jeden miniaturní prostor. Z něho ještě ukusují stoupačky a topení. Osvětlení bývá pouze umělé. Kdo nemá malé okénko do světlíku, musí si poradit s odvětráváním jinak. To ale není všechno. Mnoho koupelen potřebuje pojmout ještě karmu nebo bojler, pračku, koš na prádlo, nějaké ty kyblíky a úklidové prostředky. Někdy se zdá, že by na všechny ty věci byla potřeba jedna obrovská starobylá almara.


http://www.sanita.cz/oddeleni/809-Case

Oživte koupelnu, získejte místo navíc.

Jak tedy získat dostatek místa v koupelně, kde se člověk sotva otočí? Obrovským pokrokem jsou umyvadlové skříňky. Samotný vynález této skříňky je skvostný. Šikovná skříňka zhodnotí jinak nevyužitelný prostor kolem sifonu.


http://www.sanita.cz/oddeleni/1347-Victoria

Zboží tolik žádané, jako je tomu u umyvadlových skříněk, nutí výrobce posouvat se dál. Vznikají nové návrhy a skříňky se vylepšily po všech stránkách. Nyní jsou praktičtější a prostor pod umyvadlem využívají naplno. Šikovně skrývají sifon, který zároveň chrání. Koupí skříňky pod umyvadlo získáte úložný prostor pro jakoukoliv koupelnu. Je až překvapivé, kolik se do takové skříňky vejde věcí. Je zkrátka jednou z těch skutečně důmyslných vychytávek domácnosti. Navíc i jeden kus koupelnového nábytku dodává prostoru eleganci a jedinečný styl.


http://www.sanita.cz/oddeleni/982-Mio

Jak vybírat skříňku pod umyvadlo?

sanita.cz nabízíme široký výběr umyvadlových skříněk různého stylu. Důvtipné mechanismy otevírání zaručují praktické a funkční používání po mnoho let. Samozřejmostí jsou také materiály uzpůsobené náročnému prostředí koupelny. Kvalitní umyvadlové skříňky zvládají denní kontakt s vodou i všudypřítomnou vlhkost.


http://www.sanita.cz/oddeleni/703-Palomba

Volba skříňky není jen otázkou barevnosti a povrchové úpravy, ale také tvaru a způsobu otevírání. Praktické jsou hluboké úložné zásuvky, které pojmou mnoho drobností i větších věcí. Některé skříňky jsou uvnitř ještě členěné, abyste si snadno udrželi přehled ve věcech. Klasické jsou skříňky s dvoukřídlými dvířky. Novinkou je mělká výklopná skříňka. Oceníte ji v té nejmenší koupelně.


http://www.sanita.cz/oddeleni/164-Mylife

Umyvadla, skříňky a koupelnový nábytek.

Výběr skříňky pod umyvadlo má však svá úskalí. Umyvadlo a skříňka by na sobě měly přesně rozměrově sedět. Někdy tedy vyberete umyvadlo, které se Vám líbí, ale potom zjistíte, že k němu pasuje jen skříňka, která se Vám nelíbí. Nejste první, kdo stojí před otázkou, zda vybrat umyvadlo jako první nebo začít výběrem skříňky. Dnes je odpověď jednoduchá. Výrobci přišli s ideálním řešením pro všechny a nabízejí umyvadlové skříňky včetně umyvadla. Kupujte umyvadlo a skříňku současně, jako jeden set.


http://www.sanita.cz/oddeleni/703-Palomba

Každá umyvadlová skříňka s umyvadlem, kterou najdete v e-shopu sanita.cz má své bratry a sestry. Jsou jimi vysoké či nízké skříňky do koupelny. Podívejte se na série koupelového nábytku. Vybírejte vše dohromady. Jen tak docílíte praktické koupelny originálního vzhledu a jedinečného stylu. Ve vzorkové prodejně sanita.cz čeká na všechny, kteří si nejsou jisti výběrem, škála výrobků z našeho e-shopu. Na velké ploše si můžete vyzkoušet, osahat a prohlédnout veškeré koupelnové vybavení.


http://www.sanita.cz/kategorie/7022-Unik-Victoria-N-Family-nabytek

Buďte v obraze a sledujte nás na sociálních sítích: Youtube, Pinterest



Odběr novinek prostřednictvím e-mailu
Mail s novinkami zasíláme maximálně 1x týdně a svůj odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.
13.03.2014

Mohlo by vás také zajímat:

Kartell by Laufen: Skříňka s umyvadlem kterou musíte vidět
Kartell by Laufen: Skříňka s umyvadlem kterou musíte vidět

V naší prodejně Sanita.cz ve Vestci u Prahy právě teď představujeme neuvěřitelnou kolekci, která definuje luxusní koupelnové zážitky: komplet Kartell by Laufen. Tento komplet zahrnuje oblázkově šedou koupelnovou skříňku 58x45 pod umyvadlo H810334, nádherné umyvadlo 60x46 s odkládací plochou vpravo a elegantní umyvadlovou pákovou baterii.

Deep by Jika - Skříňka s umyvadlem 55 cm v dekoru jasan
Deep by Jika - Skříňka s umyvadlem 55 cm v dekoru jasan

Koupelna je místem, kde začíná a končí náš den. Výběr správného koupelnového nábytku proto hraje klíčovou roli v tom, jak se v tomto prostoru cítíme. Představujeme vám skříňku pod umyvadlo Deep by Jika, která se stane elegantním a funkčním doplňkem vaší koupelny.

Jika Pure - Skříňka pod umyvadlo, perfektní harmonie ceny a kvality
Jika Pure - Skříňka pod umyvadlo, perfektní harmonie ceny a kvality

Pokud hledáte koupelnový nábytek, který je nejen stylový, ale také funkční a cenově dostupný, pak je pro vás skříňka pod umyvadlo Jika Pure ideální volbou. Nyní ji máme ve Vestci v prodejně Sanita.cz vystavenou v elegantní černé matné barvě.

Akce - Koupelnová skříňka Vltavín plus vodovodní baterie Hansabasic v akčním setu
Akce - Koupelnová skříňka Vltavín plus vodovodní baterie Hansabasic v akčním setu

Představujeme Vám exkluzivní set pro vaši koupelnu, který tvoří skříňka s umyvadlem Vltavín od renomovaného výrobce Eden v luxusním dekoru Gold Craft Oak a kvalitní vodovodní baterie Hansabasic XL od odborníků z firmy Hansa.

Skříňky s umyvadlem Guest a New Desk nyní se slevou 75%
Skříňky s umyvadlem Guest a New Desk nyní se slevou 75%

Jestliže hledáte novou skříňku s umyvadlem, která by doplnila váš interiér, máme pro vás zajímavou nabídku. V našem obchodě právě probíhá výprodej dvou konkrétních modelů skříněk s umyvadlem – Guest a New Desk. Oba modely nabízíme za zlomkové ceny.

Čistá krása a luxus v koupelně: Objevte produktovou řadu Ravak Clear
Čistá krása a luxus v koupelně: Objevte produktovou řadu Ravak Clear

Luxus ve své nejjednodušší podobě představuje čistou krásu. Touto filozofií se řídili tvůrci produktové řady Clear, která se vyznačuje koupelnovými skříňkami s precizně zkosenými hranami na 45°, dýhovaným povrchem a trendovou horizontální linií. Výjimečnost a harmonie této kolekce spočívají nejen v designu, ale také v praktičnosti a široké nabídce doplňků, jako jsou zrcadla s osvětlením.

Koupelnový nábytek
Koupelnový nábytek

Praktický, variabilní a harmonicky laděný, takový je koupelnový nábytek v naší nabídce. Celolakované skříňky můžou být doplněné o hliníkové rámečky, šikovné dorazy dvířek, nebo třeba o koš na prádlo. Možnosti jsou obrovské. Koupelnový nábytek je k dispozici v různých barevných kombinacích, ale také i v čistě bílé barvě. Volba je na Vás.

Ravak Balance
Ravak Balance

Modelová řada Balance umožňuje sestavit si svůj vlastní set nábytku do koupelny podle individuálních požadavků na množství úložných i odkládacích prostor a vybrat si i typ umyvadla, ať už zapuštěné či na desku.


Vložit komentář

Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit