Vodovodní baterie – funkční detaily koupelny

Při renovaci či plánování nové koupelny nebo kuchyně musíme myslet na všechny drobnosti, které s tím souvisí. Vodovodní baterie jsou detailem, který je nezbytný. Přivádějí do koupelny a kuchyně vodu, umožňují nám pouštět jí vždy, když potřebujeme. Současně jimi regulujeme tepotu a průtok vody. Baterie jsou také přesně tím detailem, který dokresluje celý prostor a vdechuje mu osobitý styl.

Při renovaci či plánování nové koupelny nebo kuchyně musíme myslet na všechny drobnosti, které s tím souvisí. Vodovodní baterie jsou detailem, který je nezbytný. Přivádějí do koupelny a kuchyně vodu, umožňují nám pouštět jí vždy, když potřebujeme. Současně jimi regulujeme tepotu a průtok vody. Baterie jsou také přesně tím detailem, který dokresluje celý prostor a vdechuje mu osobitý styl.


Obyčejný vodovodní kohoutek?

Vodovodní baterie ušly, za dobu své existence, veliký kus cesty. Od původně čistě technického prvku, na který nebyly kladeny žádné estetické nároky, až k technicky i umělecky propracovaným kouskům. Ve světě užitého designu si vodovodní baterie našly svoje pevné místo. Návrháři světových značek vymýšlejí každoročně nové modely vodovodních baterií, sprchových hlavic i ventilů, včetně všech detailů, které s vodou v domácnosti souvisejí.


Kvalita a krása vodovodních baterií

Stejně jako máme každý svůj oblíbený hrníček na čaj, chceme, aby všechny předměty, kterými se obklopujeme, byly krásné. Aniž si to uvědomujeme, dotýkáme se rádi věcí, které jsou nám sympatické. Buďme rádi, že se dnes můžeme projevit a zařídit si domácnost podle vlastního vkusu. A to do posledního detailu.


Vodovodních baterií je celá řada, a Vy si z této nabídky můžete vybrat to pravé. Dokonalé technické provedení vodovodních baterií, kvalitní materiály a zpracování by měly být samozřejmostí. Protože v sanita. cz spolupracujeme pouze s dodavateli, kteří tato kritéria jednoznačně splňují, můžete se Vy, zákazníci, zabývat opravdu pouze estetickou stránkou věci. Ostatní nechte na nás, rádi Vám poradíme, abychom předešli neuvážené koupi. Značkoví výrobci poskytují na vodovodní baterie záruku a také dostupné díly.


Vodovodní baterie do koupelny

Vodovodní baterie do koupelny je vhodné vybírat tak, aby stylově dobře doplňovaly umyvadlo, vanu a sprchový kout. Zároveň musí k sanitární keramice velikostně pasovat tak, aby Vám poskytly dobrý uživatelský komfort. Jestliže Vám proud vody teče na hranu vany a z malého umyvadla na toaletě stříká voda odrazem až na podlahu, nevybrali jste správně. Proto nejlepší, co můžete udělat, je vybírat sanitární keramiku zároveň s vodovodními bateriemi. V naší vzorkové prodejně si můžete rovnou vyzkoušet, které baterie se hodí k vybranému umyvadlu či vaně.


To platí i pro sprchy. Sprchování musí být co možná nejvíc komfortní, ale současně může také pomoci šetřit vodu. Sanita.cz Vám nabízí škálu sprchových baterií a sprchový program, kde najdete vše, co se sprchování týká. Využijte možnosti vybavit svojí koupelnu kompletně v obchodě sanita.cz.


Vodovodní baterie do kuchyně

Do kuchyně je nutné zvolit vodovodní baterie, které umožňují pohodlné ovládání, i když máte třeba ruce od těsta. Ve dřezu také potřebujete dostatečný prostor, pro napuštění vysoké vázy nebo opláchnutí velkého hrnce.



Z toho důvodu je dobré vědět o rozměrech kuchyňské linky i dřezu ještě před tím, než půjdete vybírat dřezové vodovodní baterie. Potom snadno zvolíte takovou baterii, která doladí vzhled celé kuchyně.


Čistota, pohodlí a úspora vody

Uživatelský komfort nemusí být jen o rozměrech. Vybrat si můžete také baterie, které se velmi snadno ovládají i lidem se sníženou pohyblivostí. Takové najdete v sekci lékařské baterie.


Zajímavé jsou, v tomto směru elektronicky ovládané baterie. Vodu spouštíte pouhým dotykem. Digitální ovládání přináší řadu technických možností a může Vám, mimo jiné, pomoci šetřit vodu. To platí především o termostatických bateriích.



Investice do nich se Vám vrátí v podobě ušetřených nákladů na vodu. Regulační mechanismy upravují průtok teplé a studené vody a hlídají Vámi nastavenou teplotu. Kromě úspory vody to znamená, že se nikdo z rodiny neopaří horkou vodou, ani s ní nebude neuváženě plýtvat.



Vysoce hygienické jsou bezdotykové baterie. Právě díky ovládaní pomocí senzoru, se zabydlely na toaletách ve veřejných budovách. Elektronika vodovodních baterií je známkou nezadržitelného pokroku, jehož můžete využívat ve svůj prospěch a současně brát ohled na přírodní zdroje.





Bezdotykové, senzorové baterie 
produktů v nabídce: 252


Bidetové baterie 
produktů v nabídce: 223


Elektronicky ovládané baterie 
produktů v nabídce: 43


Kuchyňské a dřezové baterie 
produktů v nabídce: 704


Lékařské baterie 
produktů v nabídce: 100


Samouzávěrové baterie a ventily 
produktů v nabídce: 37


Sprchové baterie 
produktů v nabídce: 461


Sprchový program 
produktů v nabídce: 1727


Termostatické baterie 
produktů v nabídce: 564


Umyvadlové baterie 
produktů v nabídce: 1121


Vanové baterie 
produktů v nabídce: 933


Ventily 
produktů v nabídce: 291




Buďte v obraze a sledujte nás na sociálních sítích: Youtube, Pinterest



Odběr novinek prostřednictvím e-mailu
Mail s novinkami zasíláme maximálně 1x týdně a svůj odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.
27.01.2014

Mohlo by vás také zajímat:

Villeroy-Boch - Joyce
Villeroy-Boch - Joyce

Od umyvadel, klozetů až po koupelnový nábytek a jedinečné koupelnové doplňky - všechny výrobky z kolekce Joyce nabízejí vynikající design a praktičnost. Joyce přináší barvu do Vaší koupelny! Koupelnové doplňky ladí s barvou předních dvířek nábytku nebo keramickými kryty uzávěru odtoku. Díky univerzálním moderním liniím lze kolekci vhodně kombinovat s dalšími kolekcemi od Villeroy&Boch.

Chytré vybavení pro veřejné toalety a hotelové koupelny.
Chytré vybavení pro veřejné toalety a hotelové koupelny.

Na letošních Olympijských hrách se toalety staly terčem kritiky sdělovacích médií. I záchody v restauracích, školách, v kině nebo v knihovně si ne zřídka vyslouží veřejné hodnocení, nemluvě o sprchách v plaveckých bazénech. O čem to vypovídá? Nepochybně o tom, že lidem není lhostejné, jak vypadá toaleta, kterou chtějí použít. Ať cestujete soukromě nebo služebně, hledáte vhodné ubytování. Nejlépe takové, kde se budete cítit pohodlně a bezpečně, zkrátka jako doma. To je velká výzva pro majitele penzionů a hotelů. Celý obor pohostinství se zabývá otázkou, jak zajistit hostům spokojenost na nejvyšší úrovni. Přesto, kolikrát už jste slyšeli o místě, které je skvělé po všech stránkách, až na ty záchody a sprchy? Ono totiž skutečně platí pravidlo, že tam, kde si lidé nemohou pohodlně odskočit, se nikdo nezdrží dlouho.

Vanová zástěna: a je to v suchu.
Vanová zástěna: a je to v suchu.

Čas od času si rádi dopřejeme uvolňující koupel, ve všedním shonu se však nejčastěji rychle osprchujeme. Sprcha je blahodárná pro zdraví těla a příjemná pro lidské smysly. Užívejte si sprchování a nemyslete na nic. Už Vás nebaví nešikovný závěs, po kterém stéká voda na podlahu a někdy se Vám dokonce lepí na tělo? Jako všechny věci v koupelně, vyřešte i tento detail chytře a elegantně. Rozlučte se s mokrem po celé koupelně. K vaně nainstalujte praktickou vanovou zástěnu. Pohodlné sprchování, neznamená jen sprchový kout. Kdo si rád dopřává koupel a nechce se vany vzdát, pro toho je tady vanová zástěna. Spojuje výhody praktického sprchového koutu a pohodlné vany.

Koupelnové doplňky aneb koupelna krásná a pro život.
Koupelnové doplňky aneb koupelna krásná a pro život.

Každá koupelna potřebuje doplnit poličkami, háčky a držáky. Drobnostmi, které Vám slouží k pohodlí, udrží pořádek a zároveň jimi dokonale sjednotíte tvář koupelny i toalety. Zapomenout na koupelnové doplňky by bylo hříchem. Brzy byste pocítili, jak moc Vám chybí držák na ručník, že není kam odložit mýdlo, ale ani kartáček se zubní pastou a spousta dalších drobností, které denně v koupelně potřebujete. Nejdokonalejší koupelna by byla k ničemu, pokud by postrádala koupelnové doplňky a byla tak nepraktická. I v koupelně totiž platí, že velké věci se skládají z maličkostí.

Sanitární keramika jako hrdý obyvatel koupelny
Sanitární keramika jako hrdý obyvatel koupelny

Umyvadlo dnes není jedna bílá věc, stejná v každé koupelně. Ani záchodová mísa není jen jedna. Ačkoliv se Vám to může zdát nepodstatné, právě originální sanitární keramika udělá z koupelny jedinečný prostor, dýchající vlastním stylem. Sanitární keramika, to jsou klozety, výlevky, bidety, pisoáry i umyvadla. Jsou to praktické předměty, na které se spoléháme denně. Koupelna by bez nich nebyla koupelnou, ale s nimi může být neobyčejnou koupelnou.

Jak vybrat novou vanu?
Jak vybrat novou vanu?

Není nic lepšího, než si v soukromí napustit vanu plnou vody a naložit se do ní na tak dlouho, jak je o příjemné. V sychravých dnech je koupel obzvlášť příjemnou vzpruhou. Bolavé a promrzlé tělo se ve vaně doslova rozpustí a všechny neduhy odplavou z těla pryč. Lebedit si v teplé vodě je vždy dost příjemné na to, abychom se vzdali vany v naší koupelně.

Kvalitní sprchové kouty pro každou koupelnu
Kvalitní sprchové kouty pro každou koupelnu

Očista těla pomocí sprchy je fantastický vynález. Ráno skočit do sprchy, osvěžit se, večer skočit do sprchy, uvolnit se. Je to tak snadné a příjemné. Máte také koupelnu, která Vám skutečně slouží tak, jak potřebujete? Koupelnu se sprchovým koutem, který vydrží denní používání? Možná se Vám to zdá jako samozřejmost, ale ruku na srdce, kolikrát denně poslouží sprchový kout, než se vystřídá celá Vaše rodina? Najdete doma častěji otevírané a ve vlhku namáhané dveře? U sprchového koutu vsaďte na kvalitu.

Kuchyně, nejdůležitější místo v domě.
Kuchyně, nejdůležitější místo v domě.

Tak tomu od pradávna bylo a je. Tam, kde se připravuje dobré jídlo, odkud se šíří teplo a kam nás lákají všelijaké vůně. Tam, kde cinkají talíře a příbory, tam je živoucí srdce domu. Dnes nehoří v každé kuchyni oheň. Jídlo si připravujeme méně často, ale přesto nám na ni záleží. Důkazem toho je fakt, že moderní kuchyně jsou stále častěji součástí jedné místnosti společně s obývacím pokojem a jídelnou. Velká část našeho života se odehrává právě v kuchyni, ale to není nic smutného. Žijme přítomným okamžikem. Udělejme z Vaší kuchyně to nejpříjemnější místo na světě.


Vložit komentář

Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit