Na balkón a terasu jedině kvalitní keramické obklady.

V ruce držíte hrníček, venku je příjemně slunečno a čerstvý vzduch Vás hladí po tváři. Právě před chvilkou Vás totiž napadlo, vypít si svojí kávu na terase. Napadlo? Přiznejte si to, terasa Vás k tomu vyzvala. Vlastně celý dům s Vámi mluví. Příjezdová cesta, zahrada, zídky, veranda i schody, všechno spolu ladí v jeden harmonický celek. Stylová keramická dlažba vše přirozeně sjednocuje. Z prvního dojmu je patrné, že obyvatelé domu jsou lidé duchaplní, s citem pro krásu.

V ruce držíte hrníček, venku je příjemně slunečno a čerstvý vzduch Vás hladí po tváři. Právě před chvilkou Vás totiž napadlo, vypít si svojí kávu na terase. Napadlo? Přiznejte si to, terasa Vás k tomu vyzvala. Vlastně celý dům s Vámi mluví. Příjezdová cesta, zahrada, zídky, veranda i schody, všechno spolu ladí v jeden harmonický celek. Stylová keramická dlažba vše přirozeně sjednocuje. Z prvního dojmu je patrné, že obyvatelé domu jsou lidé duchaplní, s citem pro krásu.



http://www.sanita.cz/kategorie/3140-Aquarius-Beige

Jak vybírat dlaždice na terasu?

Na venkovní keramické dlažby jsou kladeny vysoké nároky. Těmto dlaždicím nehrozí pouze podrápání od domácích mazlíčků a sem tam vylitá káva. Dlažbu v exteriéru ohrožuje především nepříznivá kombinace vlhka a mrazu. Právě tyto dva přírodní úkazy jsou největším strašákem každého materiálu. Počasí poručit neumíme, spíše bychom se s ním měli smířit.


http://www.sanita.cz/kategorie/6710-Avant-Basalt

Můžeme však na něj být připraveni. Ne nadarmo se praví, že zima vše prověří. Vybírejte tedy pečlivě a s rozmyslem, co bude slušet Vašemu domu.


http://www.sanita.cz/kategorie/6710-Avant-Basalt

Zatím to tak nevypadá, ale možná brzy začneme sypat schody posypovým štěrkem nebo z nich odklízet sníh lopatou. Na jaře poznáme, jak jsou na tom nové dlaždice s odolností proti otěru. Další vlastnost, kterou bychom neměli při výběru keramických obkladů opomenout.


http://www.sanita.cz/kategorie/6710-Avant-Basalt

Keramika je staletími prověřený materiál. Proto nešetřete na nevhodném místě. Zaměřte se na kvalitní obklady od světových výrobců. Právě takovou keramiku naleznete v e-shopu sanita.cz

Venkovní dlažba, na co ještě myslet?

Také dbejte na správnou pokládku podlahy. Zde je rovněž potřeba počítat s rozmary počasí. Dokážou potrápit nejen lidský organismus, ale i Váš vlastní dům nebo byt. Pokládání keramických dlaždic v exteriéru proto věnujte minimálně stejné úsilí jako jejich výběru. Zvolená dlažba potom vydrží celé generace. V opačném případě se může stát, že se z nových dlaždic nebudete radovat dlouho.


http://www.sanita.cz/zbozi/81291-Cottabri-Rosa-dlazdice-40-x-40-hneda

Neméně důležitou vlastností venkovních dlaždic je jejich bezpečnost. Keramické dlaždice určené pro venkovní použití musí mít protiskluzový povrch. Dobře víme, že nejlépe vypadá, když prostor interiéru plynule a nenuceně přechází v exteriér. Avšak, i Vy sami jste se mohli setkat s neuváženým dodržováním tohoto estetického záměru a s důvěrou vstoupili na velmi kluzké dlaždice. Co byste v tu chvíli dali za pevnou půdu pod nohama?


http://www.sanita.cz/kategorie/5904-Pulso

Interiérová dlažba má sice také protiskluzovou úpravu, ale přeci jen nepočítá s namrzajícími dešti nebo blátem. Dodržujte tedy účel ke kterému je dlažba určena. Svého estetického záměru se přitom nemusíte vzdát. Podívejte se na širokou nabídku keramických dlažeb v našem internetovém obchodě sanita.cz.

 
http://www.sanita.cz/kategorie/3143-Semir-Beige

Čekáme, abychom Vám mohli předvést dlažbu pro Váš dům a Vy ji uviděli na vlastní oči ve vzorkové prodejně nedaleko Prahy. Věříme Vašemu vkusu, ale pokud si přejete, můžeme Vám pomoci nalézt vhodné barevné kombinace pro vnější i vnitřní části domu. Poradíme Vám, která dlažba se, svými parametry, hodí pro Váš dvorek nebo balkón a která do předsíně. Zavolejte nám a přijeďte jí omrknout do prodejny v Zelenči.


http://www.sanita.cz/kategorie/6799-Shadow-red-hladky

Nové možnosti pro balkóny a terasy.

Z moderní architektury posledních let je patrné, že v trendu jsou přírodní materiály. Ty se však vyznačují nižší odolností vůči povětrnostním vlivům, složitější instalací a vyšší cenou. Proto výrobci hledají stále nové výrobní postupy. Vyvíjejí materiály s vyšší odolností a širšími možnostmi využití.


http://www.sanita.cz/oddeleni/1270-Eco-Dream-keramicke-parkety

Do popředí se dostávají keramické dlaždice vzhledu přírodního kamene a dřeva (http://www.sanita.cz/clanky/231-Nove-keramicke-dlazby-v-dekorech-drevene-podlahy , http://www.sanita.cz/clanky/224-Koupelny-inspirovane-prirodou. ). Technologie pokročily a tak Vám můžeme nabídnout keramiku s dokonale věrnými dekory materiálů, které by, samy o sobě, venku neobstály.


http://www.sanita.cz/kategorie/3142-Sophistic-Beige

Nákupem keramiky v sanita.cz máte jedinečnou možnost spojit výhody vysoce odolného materiálu, jakým je keramika s libovolnými estetickými nároky. Tak můžete mít například oblíbené dřevo i na balkóně a venkovních schodech.

 

http://www.sanita.cz/kategorie/6974-Stones

Keramické dlaždice jsou plnohodnotnou a cenově dostupnou alternativou pro milovníky přírodních materiálů. Dají se použít i na fasádu domu nebo k vytvoření dojmu kamenné zídky na zahradě.

Vaše terasa či balkón zasluhují pozornost. Správně zvolená keramika jim zajistí dlouhou životnost a nadčasovou krásu. Ať už vyznáváte kterýkoliv styl, věříme, že v sanita.cz vyberete to pravé.


http://www.sanita.cz/kategorie/587-Venezia


http://www.sanita.cz/kategorie/587-Venezia


Buďte v obraze a sledujte nás na sociálních sítích: Youtube, Pinterest



Odběr novinek prostřednictvím e-mailu
Mail s novinkami zasíláme maximálně 1x týdně a svůj odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.
13.01.2014

Mohlo by vás také zajímat:

Villeroy-Boch - Joyce
Villeroy-Boch - Joyce

Od umyvadel, klozetů až po koupelnový nábytek a jedinečné koupelnové doplňky - všechny výrobky z kolekce Joyce nabízejí vynikající design a praktičnost. Joyce přináší barvu do Vaší koupelny! Koupelnové doplňky ladí s barvou předních dvířek nábytku nebo keramickými kryty uzávěru odtoku. Díky univerzálním moderním liniím lze kolekci vhodně kombinovat s dalšími kolekcemi od Villeroy&Boch.

Chytré vybavení pro veřejné toalety a hotelové koupelny.
Chytré vybavení pro veřejné toalety a hotelové koupelny.

Na letošních Olympijských hrách se toalety staly terčem kritiky sdělovacích médií. I záchody v restauracích, školách, v kině nebo v knihovně si ne zřídka vyslouží veřejné hodnocení, nemluvě o sprchách v plaveckých bazénech. O čem to vypovídá? Nepochybně o tom, že lidem není lhostejné, jak vypadá toaleta, kterou chtějí použít. Ať cestujete soukromě nebo služebně, hledáte vhodné ubytování. Nejlépe takové, kde se budete cítit pohodlně a bezpečně, zkrátka jako doma. To je velká výzva pro majitele penzionů a hotelů. Celý obor pohostinství se zabývá otázkou, jak zajistit hostům spokojenost na nejvyšší úrovni. Přesto, kolikrát už jste slyšeli o místě, které je skvělé po všech stránkách, až na ty záchody a sprchy? Ono totiž skutečně platí pravidlo, že tam, kde si lidé nemohou pohodlně odskočit, se nikdo nezdrží dlouho.

Vanová zástěna: a je to v suchu.
Vanová zástěna: a je to v suchu.

Čas od času si rádi dopřejeme uvolňující koupel, ve všedním shonu se však nejčastěji rychle osprchujeme. Sprcha je blahodárná pro zdraví těla a příjemná pro lidské smysly. Užívejte si sprchování a nemyslete na nic. Už Vás nebaví nešikovný závěs, po kterém stéká voda na podlahu a někdy se Vám dokonce lepí na tělo? Jako všechny věci v koupelně, vyřešte i tento detail chytře a elegantně. Rozlučte se s mokrem po celé koupelně. K vaně nainstalujte praktickou vanovou zástěnu. Pohodlné sprchování, neznamená jen sprchový kout. Kdo si rád dopřává koupel a nechce se vany vzdát, pro toho je tady vanová zástěna. Spojuje výhody praktického sprchového koutu a pohodlné vany.

Koupelnové doplňky aneb koupelna krásná a pro život.
Koupelnové doplňky aneb koupelna krásná a pro život.

Každá koupelna potřebuje doplnit poličkami, háčky a držáky. Drobnostmi, které Vám slouží k pohodlí, udrží pořádek a zároveň jimi dokonale sjednotíte tvář koupelny i toalety. Zapomenout na koupelnové doplňky by bylo hříchem. Brzy byste pocítili, jak moc Vám chybí držák na ručník, že není kam odložit mýdlo, ale ani kartáček se zubní pastou a spousta dalších drobností, které denně v koupelně potřebujete. Nejdokonalejší koupelna by byla k ničemu, pokud by postrádala koupelnové doplňky a byla tak nepraktická. I v koupelně totiž platí, že velké věci se skládají z maličkostí.

Sanitární keramika jako hrdý obyvatel koupelny
Sanitární keramika jako hrdý obyvatel koupelny

Umyvadlo dnes není jedna bílá věc, stejná v každé koupelně. Ani záchodová mísa není jen jedna. Ačkoliv se Vám to může zdát nepodstatné, právě originální sanitární keramika udělá z koupelny jedinečný prostor, dýchající vlastním stylem. Sanitární keramika, to jsou klozety, výlevky, bidety, pisoáry i umyvadla. Jsou to praktické předměty, na které se spoléháme denně. Koupelna by bez nich nebyla koupelnou, ale s nimi může být neobyčejnou koupelnou.

Vodovodní baterie – funkční detaily koupelny
Vodovodní baterie – funkční detaily koupelny

Při renovaci či plánování nové koupelny nebo kuchyně musíme myslet na všechny drobnosti, které s tím souvisí. Vodovodní baterie jsou detailem, který je nezbytný. Přivádějí do koupelny a kuchyně vodu, umožňují nám pouštět jí vždy, když potřebujeme. Současně jimi regulujeme tepotu a průtok vody. Baterie jsou také přesně tím detailem, který dokresluje celý prostor a vdechuje mu osobitý styl.

Jak vybrat novou vanu?
Jak vybrat novou vanu?

Není nic lepšího, než si v soukromí napustit vanu plnou vody a naložit se do ní na tak dlouho, jak je o příjemné. V sychravých dnech je koupel obzvlášť příjemnou vzpruhou. Bolavé a promrzlé tělo se ve vaně doslova rozpustí a všechny neduhy odplavou z těla pryč. Lebedit si v teplé vodě je vždy dost příjemné na to, abychom se vzdali vany v naší koupelně.

Kvalitní sprchové kouty pro každou koupelnu
Kvalitní sprchové kouty pro každou koupelnu

Očista těla pomocí sprchy je fantastický vynález. Ráno skočit do sprchy, osvěžit se, večer skočit do sprchy, uvolnit se. Je to tak snadné a příjemné. Máte také koupelnu, která Vám skutečně slouží tak, jak potřebujete? Koupelnu se sprchovým koutem, který vydrží denní používání? Možná se Vám to zdá jako samozřejmost, ale ruku na srdce, kolikrát denně poslouží sprchový kout, než se vystřídá celá Vaše rodina? Najdete doma častěji otevírané a ve vlhku namáhané dveře? U sprchového koutu vsaďte na kvalitu.


Vložit komentář

Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit