Termostaty - Proč GROHE?

Během posledních dvou let jsme u GROHE kompletně přepracovali naše termostaty abychom dosáhli vyšší rychlosti směšování, snížili dobu reakce termostatu na změny tlaku a zabránili tak kolísání teploty.

Během posledních dvou let jsme u GROHE kompletně přepracovali naše termostaty abychom dosáhli vyšší rychlosti směšování, snížili dobu reakce termostatu na změny tlaku a zabránili tak kolísání teploty. Všechny naše termostaty nyní disponují technologií GROHE TurboStat®, pohotově nastaví požadovanou teplotu a udržují jí celou dobu vašeho sprchování. A díky nové technologii GROHE CoolTouch® je celý povrch Grohtherm 3000 chráněn proti ohřátí na vysokou teplotu, takže už neriskujete opaření od chromového povrchu.
 
Geysir
„Miluji překvapení. Ale ne pod mojí sprchou.“ Dr. Ármann Höskuldsson, President Geoscience Society na Islandu . Experti na vodu doporučují GROHE
 
Výhody pro uživatele
Ve spojení se stávajícími výhodami, poskytovanými technologiemi GROHE TurboStat® a GROHE CoolTouch®, naše termostaty poskytují také výhodu jako tlačítko SafeStop pro ochranu proti opaření při překročení teploty a tlačítka EcoButton pro redukci spotřeby vody o 50%.Pro jednoduché používání- EasyLogic označení je intuitivní a viditelné z každé pozice.

Temostat – co to vlastně je ?
Termostat udržuje požadovanou konstatní teplotu vody. Pokud se současně odebírá voda v domě nebo bytě z více odběrných míst, dochází ke kolísání teploty a tlaku vody. Díky termostatu se ale teplota vody při sprchování nemění .

Proč k tomu dochází ?
Termostatický ventil mísí nepřetržitě teplou a studenou vodu. Pokud poklesne tlak nebo teplota, reaguje termostat okamžitě úpravou přítoku teplé a studené vody. Zabrání změně teploty o více než +- 1° C. Tak nemůže dojít k „ studeným „ nebo „ horkým“ překvapením.

Potřebuji termostat ?
V domácnosti s více členy lze současné spotřebě vody zabránit jen těžko. Při použití několika odběrných míst zároveň dochází v potrubí ke kolísání tlaku a teploty. Termostat dokáže tyto výkyvy regulovat a měl by být v každé domácnosti s více než jednou osobou, kde se chtějí sprchovat komfortně a bezpečně .

Jakéz toho plynou p ro mě výhody ?
Př ednastavená teplota je dosažena ve zlomku vteřiny a zůstává neměnná, takže není žádné riziko opaření. Díky rychlé reakci termostatu se ta ké zkrátí doba sprchování a tím se zmenší spotřeba vody. Takže se m ů žete sprchovat v pohodě – bez stresu a špatného svědomí .

Existují různé typy termostatů ?

Ano, GROHE nabízí mnoho různých typů termostatů pro nejrozmanitější ty py koupelen. Každý si může vybrat podle svého vkusu. U provedení pod omítku je ventil diskrétně ukryt ve stěně, což vytváří nadčasový a čistý dojem. U provedení na omítku je baterie „zavěšena„ na stěně, ale kvalita sprchování je stejná u obou typů .

 

Thermostats GROHE TurboStat®
S GROHE TurboStat® je požadovaná teplota nastavena ve zlomku sekundy a udržována po celou dobu vaší sprchy. Technologie GROHE TurboStat®
Grohtherm 3005 GROHE CoolTouch®
Díky nové technologii GROHE CoolTouch® je celý povrch Grohtherm 2000 a 3000 chráněn proti nadměrnému zahřátí, takže už neriskujete opaření od chromového povrchu. Technologie GROHE CoolTouch®

Grohtherm 1000 - NOVINKA

Grohtherm 1000 - NOVINKA

počet položek v kategorii : 7

Zobrazit podrobné informace o kategorii


Grohtherm 2000 - NOVINKA

Grohtherm 2000 - NOVINKA

počet položek v kategorii : 7

Zobrazit podrobné informace o kategorii


Grohtherm 3000 - NOVINKA

Grohtherm 3000 - NOVINKA

počet položek v kategorii : 13

Zobrazit podrobné informace o kategorii


Grohtherm XL - pro veřejný sektor

Grohtherm XL - pro veřejný sektor

počet položek v kategorii : 17

Zobrazit podrobné informace o kategorii

Buďte v obraze a sledujte nás na sociálních sítích: Youtube, Pinterest



Odběr novinek prostřednictvím e-mailu
Mail s novinkami zasíláme maximálně 1x týdně a svůj odběr novinek můžete kdykoliv zrušit.
21.01.2008

Mohlo by vás také zajímat:

RAKO - Urban
RAKO - Urban

Moderní obkládačky ve formátu 20 x 40 cm s reliéfním povrchem. Teplá a studená škála barev. Komfortní nabídka mozaiky 5x5 cm v identických barvách obkládaček. Dekorace i mozaika podporují hravost řešení nejen v koupelně.

Obklady a dlažby
Obklady a dlažby

Prohlédněte si u nás přes 1000 produktových řad obkladů a dlažeb. Ve světě koupelen se pohybujeme již mnoho let a každá koupelna je pro nás výzvou. Jsme rádi, když Vám můžeme pomoci k dosažení nejlepšího výsledku.

Doporučujeme z naší nabídky
Doporučujeme z naší nabídky

Vybrali jsme několik desítek produktů, které by Vás mohli zajímat. Nechte se inspirovat!

Katalog obkladů a dlažeb 2016/17
Katalog obkladů a dlažeb 2016/17

Napište si o náš katalog (120 stran inspirace) obkladů a dlažeb. Rádi Vám ho zdarma zašleme! Tato nabídka platí pro prvních 100 zájemců. Pište nám prosím do zpráv na Facebooku, nebo na mail info@sanita.cz. Katalog by se k Vám měl dostat zhruba do týdne po odeslání žádosti.

Laufen - Living Square
Laufen - Living Square

Living Square jde na hranici možného. Extrémně ploché umyvadlo se svými rovnými hranami se doslova vznáší před stěnou. I takto elegantní může být keramika. Living Square nadchne svou štíhlou siluetou: dvojumvadlo s užitečnou šířkou 180 cm poskytuje skutečně funkční mycí plochu. Ladně působí rovněž s nábytkem řady Case.

Koupelnové pomůcky pro handicapované, starší či pohybově omezené osoby
Koupelnové pomůcky pro handicapované, starší či pohybově omezené osoby

Prostředí, které je z hlediska dobrého pohybu a orientace vstřícné pro každého bez rozdílu, prostředí které nazveme bezbariérovým prostředím, by mělo být v každé kulturní a vyspělé společnosti samozřejmostí.

Chytrá baterie nové generace: Oras Vienda
Chytrá baterie nové generace: Oras Vienda

Chytrá bezdotyková baterie Oras Vienda je brilantní kombinací vyspělé technologie, excelentního dizajnu a desetiletí zkušeností.

Fedon - nové radiátory na nejvyšší úrovni.
Fedon - nové radiátory na nejvyšší úrovni.

Fedon od Kermi je nejen výkonný radiátor – na přání je dodáván s funkční spárou pro řadu příslušenství, a stává se plnohodnotným, multifunkčním designem interiérů v moderním životním prostředí.


Vložit komentář

Sanita.cz Holejšovský Garčev
Na Spojce 472
252 42 Vestec

IČ: 41828321
DIČ: CZ6710230208

tel.: 607 989 833, 774 989 849, 774 989 850
mail: info@sanita.cz
sociální sítě: Youtube, Pinterest
Otevírací doba prodejny
po: 10:00 - 19:00
út: 10:00 - 17:00
st: 10:00 - 17:00
čt: 10:00 - 19:00
pá: 10:00 - 15:00
polední pauza: 12:00 - 13:00

SO - NE a svátky: ZAVŘENO
Důležité odkazy
Obchodní podmínky
GDPR
Prodejna
Partneři
Krásná tapeta v pozadí tu je díky službě SVGBackgrounds.com. Děkujeme.
Potřebuji poradit